- Шакотько М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Рюкзак сподобався, він якісний, багатофункціональний та зручний. Рекомендую
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Якісний рюкзак, 100% рекомендую
- Достоинства:
- підійшов під параметири ручної поклажі для перельоту
- Канський Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Після покупки одразу взяв цей рюкзак у подорож і дуже радий, що купив саме цей. Поки інші переживали перед контролем, що їхні рюкзаки не проходять у рамку, мій чудово проходив, і скільки б я його не напихав - завжди тримав форму, яку потрібно.
Під дощ не прийшлось попасти, але цей рюкзак був і в аеропорту, і на пляжі, і в поході - всюди згодився- Достоинства:
- Гарно тримає форму (але не зловживайте, бо крім об'єму і вагу поклажі не можна перевищувати в аеропортах )
- Недостатки:
- Недоліки? Хіба що майте на увазі, що відділення для взуття знизу, але сама кишенька входить всередину рюкзака. Але чи це недолік? Як на мене, то добре, коли є місце і окремий доступ для взуття.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Рюкзак сподобався. Акуратний, зручний і компактний. Чітко підходить для ручної поклажі, під час подорожі проблем не було. Для своїх розмірів досить практичний: речі можна нормально розкласти, є кілька зручних відділень. Замки працюють добре, лямки комфортні. Гарний варіант для короткої поїздки або перельоту лоукостом. Рекомендую!
- Достоинства:
- .
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Антонина В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Задоволена придбанням цього наплічника. Відповідає заявленому кольору, водонепроникний, багатофункціональний.
Зручний в походах, в польотах для ручної поклажі. Рекомендую.- Достоинства:
- Зручний, багатофункціональний.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Благодарю, за оперативность в доставке. Рюкзак качественный, соответствует описанию.
- Достоинства:
- Очень хорошая ткань рюкзака, красивый цвет.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец MARITIM
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже якісний рюкзак, відповідає розмірам,кольору, зручний, має багато відділень, дуже зручне відділення для взуття, швидка доставка
- Достоинства:
- Компактний
- Ліліанна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Рюкзак выдержал неделю интенсивного использования. Очень интенсивного и агрессивного). Для меня особенно было удобно глубокое открывание, все сразу видно и нет необходимости нырять с головой, что бы что то найти. Отдельный карман для обуви для меня был без надобности, только мешал. Хотя задумка интересная. Не хватало кармана на спинке. Спереди карман посередине внахлест на нижний. хотелось бы обособленности
- Достоинства:
- Качество, цвет, лямки, застежки
- Недостатки:
- Несущественно индивидуальные
- Продавец MARITIM
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Чудова якість, багато відділень. Для ручної поклажі буде супер. Задоволена
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже задоволена отриманим рюкзаком,якість супер ,добрий для подорожі літаком В магазині працюють кваліфіковані, ввічливі,уважні працівники
- Достоинства:
- Якість і оперативність виконання замовлення
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец MARITIM
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже вдячна магазину за оперативність! Рюкзак хороший! Дуже ввічливий персонал!
- Юрий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Рекомендую для подорожей
- Достоинства:
- Зручний, має достатню кількість відділень, відповідає вимогам до ручного багажу в літаках
- Недостатки:
- Не виявив
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Відповідає стандартам. Розміри для ручної кладі в літаку, але при цьому в ньогл влазе дуже багато речей. Рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже зручний і вмісткий рюкзвк.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Рюкзак крутой ,Я давно такой хотела и решила заказать, боялась что прийдёт не такой как на картинке.
Но когда приехал сразу же влюбилась , матербял,цвет и качество мне понравилось Я восторге .- Достоинства:
- Удобный, вместительный,самое главное водоотталкивающий, доставка пришла быстро и хорошо запакованный.
- Недостатки:
- Их нет
- Продавец MARITIM
Оксана, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
Дуже раді, що Вам сподобався і товар, і обслуговування. Ми завжди намагаємось надавати клієнтам виключно гарний сервіс, для нас це є пріоритетом!
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Гарний, якісний рюкзак. Швидка доставка, товар добре запакований,приємний ввічливий продавець . Рекомендую.
- Продавец MARITIM
Ніна, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Рюкзачок якісний і відповідає фото, ідеально підходить для ручної кладі по розміру, задоволена покупкою. Товар прийшов дуже швидко меньше ніж за добу від замовлення. Дякую
- Продавец MARITIM
Людмила, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Майже все як в описі...немає кишеньки на спинці
- Продавец MARITIM
Алла, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
- Ася Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Классный качественный рюкзак ,вместительный,удобный ,легкий
- Достоинства:
- Качественно пошит, вместительный
- Недостатки:
- Не заметила
- Продавец MARITIM
Ася, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Рюкзак використовував під час далекої подорожі з авіаперелітами. Він достатньо місткий для своїх розмірів, має різні відділення, середньої ваги.
Але не можу сказати, що користуватись ним комфортно. По-перше, він достатньо громіздкий, навіть якщо в ньому обмаль речей. Виглядає неакуратно.
Якщо на рекламному фото він рівненький та гладенький, то в житті він завжди мʼятий, незалежно від кількості речей. Зовні бовтаються доволі довгі ланцюжки.
В якості міського рюкзака я його використовувати точно не буду: важкуватий, обʼємний. В порівнянні з рюкзаком, яким я користувався раніше (Rivacase), гірше сидить.
Хоча відділів нібито немало, але користуватись ними не дуже зручно.
Потрапити з ним під дощ не довелося, тому оцінити водостійкість не можу.
Звісно, що користуватися ним я буду, але лише для далеких подорожей.
Якщо б я спочатку побачив його «вживу», не купляв би.- Достоинства:
- Місткий, багато відділень, додатковий доступ до відділення для ноутбука, приємний колір.
- Недостатки:
- Виглядає грубо, неакуратно. Сидить на спині не найкраще.
- Продавец MARITIM
Добрий день!
Це звісно ваше бачення даного товару, проте ми також хочемо дещо прояснити зі своєї сторони.
• Рюкзак зручний та абсолютно не виглядає громіздким навіть на спині дівчини. Ми так впевнено про це заявляємо, тому що цей товар був протестований членом нашої команди місяць тому в процесі довгої поїздки та перельоту. Він ідеально лягає під переднє сидіння у літаку, адже його розміри спеціально розроблені саме для ручної поклажі.
• Рюкзак виглядає досить акуратно і гарно тримає форму, навіть якщо містить в собі небагато речей. Хочемо також зазначити, що на фото, яке ви прикріпили, товар вже не в новому стані: забруднений та помʼятий після поїздки. Хоча зімʼяти його досить важко насправді, у нашому випадку рюкзак повернувся з подорожі в ідеальному стані.
• Ланцюжки мають функцію регулювання, їх можна зменшити до потрібного розміру.
• Дана модель спеціально створена для далеких подорожей, не для міського пересування.
• У вас завжди є можливість побачити товар «вживу» при отриманні посилки та відмовитись від нього на пошті.
- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Отличный рюкзак!
В жизни как и на фото!- Продавец MARITIM
Анастасия, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.