Отзывы покупателей о Рюкзак ручная кладь 40×25×20 см дорожный для путешествий самолётом лоукост Ryanair Wizz Air туристический водонепроницаемый универсальный прочный мужской женский городской для ручной клади ноутбука студента работы сумка в самолет чёрный

Оценка пользователей 4.85/5
  • Зор'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Рюкзаком дуже задоволена . Гарна якість.

• Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Рюкзак вмісткий та зручний, але після першої поїздки «полізла» ручка

• Алёна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Товар как в описании, хорошее качество

Достоинства:
    Вместительный
    Недостатки:
    Пока не обнаружено
    • Продавец  MARITIM

• Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Рюкзак якісний і місткий, є багато корисних відділень. В першу чергу сподобалось, що він сам по собі легкий. З нетерпінням чекаю якоїсь подорожі щоб покористуватись ним.

Достоинства:
    Легкий, багато відділень різного розміру
    • Продавец  MARITIM

• Алан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже задоволений цим рюкзаком!

Достоинства:
    Гарна якiсть,дуже вмiсткий!
    • Соответствие указанным размерам

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Брали цей рюкзак спеціально перед поїздкою, тож уже встигли його протестувати. Він місткий і зручний у використанні. Хоч спочатку здається доволі габаритним, насправді добре тримає форму і комфортно носиться.

Достоинства:
    Відкривається як валіза. Завдяки цьому легко дістати потрібні речі, не потрібно щоразу перебирати весь вміст.
    • Продавец  MARITIM

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Рюкзак дуже зручний у корстуванні, виготовлений із високоякісного водонепроникного матеріалу. Рекомендую!

Достоинства:
    Багато додаткових кишень
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Рюкзак повністю відповідає опису. Не дивлячись на маленький розмір, дуже вмісткий і функціональний. Якісна тканина і фурнітура. Ідеально підійшов для ручної поклажі в літак.
    Дякую продавцю за якісний товар і швидку доставку!

Достоинства:
    Якість, функціональність, зручне розміщення відділів.

• Володимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

рекомендую до покупки

Достоинства:
    відповідає заявленим характеристикам, зручний для короткотривалих подорожей
    Недостатки:
    Маркий матеріал, легко залишаються сліди від бруду, але легко чистяться вологими серветками
    • Соответствие указанным размерам

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Доставка швидко виконана. Рюкзак дуже вмісткий, зручний і проходить по розмірам ручної поклажі в аеропорту на Wizz air. Я купляла чорний і бірюзовий.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Трішки не такий як на картинці всередині, йде внизу замочок для пакування, а так то вмісткий доволі, сподобався

Достоинства:
    Вмісткий, хороша якість
    Недостатки:
    Відрізняється пакуванням речей
  • Надія Б***

Все чудово

• Продавец  MARITIM

Надія, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.

Дуже раді, що Вам сподобався і товар, і обслуговування. Ми завжди намагаємось надавати клієнтам виключно гарний сервіс, для нас це є пріоритетом!

Ми вивчаємо усі відгуки та намагаємось ставати ще кращими для своїх клієнтів.

Ще раз дуже дякуємо Вам за замовлення!

Бережіть себе та своїх рідних!

З повагою, "Maritim"

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Вчора замовила,а сьогодні вже отримата.
    Дуже класний рюкзак.Мені дуже сподобався.

• Продавец  MARITIM

Катерина, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.

Ми вивчаємо усі відгуки та намагаємось ставати ще кращими для своїх клієнтів.

Ще раз дуже дякуємо Вам за замовлення!

Бережіть себе та своїх рідних!

З повагою, "Maritim"