Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Полка для кухни. Полка для микроволновой печи Мікро-1. Дуб Сонома

Оценка пользователей 3.25/5
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Ширина: 54. Цвет: Дуб Сонома. Высота: 42

Стильна і практична

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ViDiMeB

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи!

• Олександр Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Ширина: 54. Цвет: Белый. Высота: 42

Товар не відповідає опису та фото продавця - на верхній видимій частині стійок відсутня торцева кромка, хоча на фото продавця вона присутня

Достоинства:
    Легка збірка
    Недостатки:
    Неуважність продавця до деталей
  • Євген К***

Прийшло пошкоджене. Продавець пише - не несе відповідальність за цілісність товару,

Недостатки:
    Дефекти
    • Продавец  ViDiMeB

Дуже прикро, що у Вас залишилось негативне враження від купівлі товару... товар перед вілправлення перевіряється, після передачі товару перевізнику, за цілісність вдповідає перевізник, а покупцю потрібно перевірити, чи цілим доїхав товар... Ви купуєте новий виріб і повинні розуміти за що платите кошти... якщо товар пошкоджений - відмовляйтесь, ми самостійно розбираємось з НП, а Вам висиламо інший товар...

• Мария М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Ширина: 54. Цвет: Бетон. Высота: 42

Сьогодні отримала поличку ,все супер, підійшла ідеально , все якісно ,дуже дякую за швидку відправку

• Продавец  ViDiMeB

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи!