- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Сподобався
- Достоинства:
- Ніжний запах, натуральний склад, український виробник
- Вера Д***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Дуже сподобалося!!!
- Інна О***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Вирішила спробувати, як виявилось мені реально допоміг прибрати запах поту. Він не зменшує потовиділення він прибирає запах поту. А це мені і потрібно було. Реально працює. Буде цікаво що буде літом)) Але на даний момент дезодорант справляється з поставленою задачею. Рекомендую!
- Достоинства:
- Приємний запах, не залишає слідів на одязі.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Дезодорант без алюмінію AREDERMA захист від поту і запаху 24/7 для чутливої шкіри унісекс антибактеріальний ефект з пробіотиками аредерма 65 г 000149
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Дезодорант має легкий приємний запах, не перебиває аромат парфумів. Зменшує потовиділення і захищає від запаху, перевірено на тренуваннях. Буду купляти ще і рекомендувати, особливо жінкам 45 . Хороший дезодорант за приємну ціну.
- Достоинства:
- Не містить алюмінію.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Приємний запах, подобається, що твердий і не лишає слідів на одязі.
Непогано виконує свою функцію. - АннаОтзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Тестувала засіб 3 трижні перше ніж написати відгук. На жаль, він не працює. Аромат дуже приємний, але тримається не більше години, потім через пару годин починає з'являтись запах поту (в мене середнє потовиділення, пахви не мокнуть настільки, щоб помітно було на одягу, наприклад). Ще якщо нанести трішки більше, то весь час липке відчуття. Сподівалась, що ефект накопичувальний, але ні. Гроші на вітер(
- Достоинства:
- аромат
- Недостатки:
- не захищає від поту
- Продавец probiotic_shop
Дякуємо Вам за чесний відгук. Нажаль, бувають випадки, коли окрім алюмінієвовмістних засобів запах поту не можливо заблокувати, часто це відбувається на тлі гормональних особливостей запаху секрету, дизбіозу кішківника, або ферментативних порушень. Тому наша пробіотична лінійка містить рідкий дезодорант Аредерма 50мл з вмістом алюмінію до 7%. Ми готові надати Вам його на бескоштовній основі, якщо отримуємо від Вас чесний відгук від його використання. Ми намагаємось зробити все можливе щоб забезпечити безпеку і ефективність водночас.
- Малахов К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
рекомендую
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Дезодорант не захащихає від поту навіть 12годин. Купила, бо повелась на попередні відгуки. У сольових дезодорантів набагато кращий ефект.
- Достоинства:
- Незалишає білих слідів
- Недостатки:
- Не виконує заявлених функцій
- Продавец probiotic_shop
Дезодорант не містить алюмінію, тому ефект може бути не таким пролонгованим, як у дезодорантів із алюмінієм.
- Олександра М***
Я бачила інформацію в описі, що не містить алюмінію, але на упаковці написано що він має захищати від поту 48годин, в описі до товару що 24 години, але по факту навіть не 12.
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Моє спасіння. Дуже класний дезодорант за адекватний пайс.
- Марта Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Гарний, приємний дезодорант
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Не забиває пори, шкіра дихає. Чудовий вибір.
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Ефективність перевищила очікування. Дезодорант топовий!
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Приємний запах, який не перебиває аромат парфумів. Шкіра після використання залишається свіжою. Жодних шкідливих компонентів у складі.
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop
Чудовий дезодорант! Захищає від запаху цілий день, і немає подразнень навіть на моїй чутливій шкірі. Дуже подобається, що в складі немає алюмінію. Натуральний захист працює ефективно. Рекомендую!