Отзывы покупателей о Пенка для чистки лап и шерсти ProbioDay антибактериальное средство для ухода за лапами животных собак и кошек с пробиотиками пробиодей 80 мл 000104
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Отличная пеночка, наш бородач приятно пахнет, и выглядит чистеньким после каждой прогулки.
- Достоинства:
- Лёгкость в использовании, приятный аромат, небольшой расход
- Продавец probiotic_shop
Дякуємо вам за відгук Нам дуже приємно, що пінка стала зручною у щоденному догляді за вашим улюбленцем
Поєднання ензимів і пробіотиків Bacillus SPP допомагає ефективно очищати та підтримувати чистоту без води.
Раді, що ви відзначили аромат і економічність засобу — нехай прогулянки завжди будуть у радість
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Все супер, гарно й легко користуватися
- Продавец probiotic_shop
Пані Софіє, дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашої пінки для лап і шерсті ProbioDay. Дуже приємно чути, що засіб виявився для вас зручним і легким у використанні.
Ми розробили цю пінку так, щоб після прогулянок можна було швидко та дбайливо очистити лапи й шерсть без зайвого стресу для тварини, з урахуванням балансу мікробіому шкіри. Нехай вашому улюбленцю буде комфортно, а прогулянки приносять тільки радість.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Чудова пінка.
Не потребує змивання, тому дуже зручно в дорозі! Приємно пахне, не липне.
Для цуценяти, яке досліджує світ у всіх кутках саме те!
Продавця рекомендую! Тим більше у нього немає мінімального замовлення та безкоштовна доставка в точку видачі.- Недостатки:
- Хотілося б щоб була доступніша ціна, тому будемо слідкувати за акцією на цей товар.
- Продавец probiotic_shop
Пані Тетяно, щиро дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук та високу оцінку нашої пінки ProbioDay Pet Bubble. Дуже раді, що формат без змивання виявився зручним у дорозі, а пінка комфортна для вашого допитливого цуценяти.
Ми врахували ваше побажання щодо більш доступної ціни й передамо його нашій команді, а зі свого боку й надалі плануватимемо акції на цей товар. Дякуємо, що відзначили сервіс магазину та рекомендуєте нас — це важливий зворотний зв’язок для всієї команди ProbioDay і probiotic_shop.
- Люсьєна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Не успели опробовать , но в целом консистенция , отдушка и честные положительные отзывы на сайте, обязывают поставить оценку 5
- Достоинства:
- Отлично
- Недостатки:
- Пока что нет
- Продавец probiotic_shop
Пані Люсьєно, щиро дякуємо вам за довіру та таку теплу оцінку нашої пінки для лап та шерсті ProbioDay, навіть ще до повного використання. Нам дуже приємно, що вам сподобались консистенція, віддушка та що ви орієнтуєтесь на чесні відгуки інших покупців.
Ми розробили цю пінку так, щоб ви могли швидко та комфортно доглядати за лапами і шерстю улюбленця без зайвого стресу для тварини. Нехай засіб допомагає вам після прогулянок у будь-яку погоду, а якщо з’являться враження чи побажання після тривалого користування — будемо раді побачити ваш оновлений відгук.
- Ілона К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Дуже зручна пінка, гарно очищує та приємно пахне, задоволені)
- Продавец probiotic_shop
Пані Ілоно, щиро дякуємо вам за відгук та високу оцінку нашої пінки ProbioDay для лап і шерсті. Дуже раді, що засіб виявився зручним у використанні, добре очищує та має приємний аромат.
Ми розробили цю пінку так, щоб її можна було швидко застосовувати після прогулянок, без обов’язкового змивання водою, і щоб вона дбайливо доглядала за лапами та шерстю тварин. Нехай вашому улюбленцю буде комфортно після кожної прогулянки, а ми й надалі працюватимемо над корисними продуктами для вас і ваших хвостиків.
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Користуємося регулярно. Засіб гарний, а котик чистий. Все чудово.
- Продавец probiotic_shop
Пані Оксано, щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нашої пінки ProbioDay для лап і шерсті. Дуже приємно читати, що ви користуєтеся засобом регулярно і котик завжди чистий та доглянутий.
Ми розробили цю пінку так, щоб вона делікатно очищувала та водночас дбала про шкіру і шерсть, не потребуючи змивання водою. Радий, що засіб повністю виправдав ваші очікування — нехай вашому улюбленцю й надалі буде комфортно після кожної прогулянки.
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 160 мл
Чудова пінка для щоденного догляду за лапами. Формат 160 мл дуже зручний, часто беремо з собою на виїзди. Засіб швидко та без проблем видаляє вуличний бруд, не сушить шкіру та подушечки лап. Пробіотики у складі чудово захищають від подразнень. Дозатор економний, рекомендую!
- Продавец probiotic_shop
Пане Валерію, щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук про нашу пінку для миття лап ProbioDay. Дуже приємно чути, що формат і дозатор зручні у поїздках, а засіб справляється з вуличним брудом без пересушування шкіри та подушечок лап.
Ми спеціально розробили формулу з пробіотиками, щоб м’яко очищувати і водночас підтримувати природний баланс мікробіому шкіри, зменшуючи ризик подразнень. Радий, що пінка виправдала ваші очікування і стала частиною щоденного догляду за улюбленцем, дякуємо за рекомендацію!
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 240 мл
Чудова пінка для щоденної гігієни. Дуже зручно, що засіб видається відразу у вигляді пишної піни — це спрощує миття лап після прогулянки. Бруд відмиває відмінно, шкіру собаці не пересушує, подушечки залишаються м'якими. Об'єму 240 мл вистачає на тривалий час. Рекомендую!
- Продавец probiotic_shop
Пане Юрію, щиро дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук про нашу пінку ProbioDay для миття лап. Нам дуже приємно, що формат готової пишної піни виявився зручним у щоденному догляді, а засіб добре очищує бруд і не пересушує подушечки лап.
Ми спеціально розробляли формулу так, щоб м’яко очищувати та підтримувати комфорт шкіри, не порушуючи її природний баланс, і ваш досвід це чудово підтверджує. Дякуємо за рекомендацію та довіру до нашого бренду — нехай прогулянки з вашим улюбленцем завжди будуть приємними, а пінка ще довго служить вам у догляді.
- Йосип Д***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 160 мл
Чудова пінка для швидкого очищення лап після прогулянки. Формат 160 мл дуже компактний, зручно брати з собою в поїздки. Засіб добре вимиває бруд, а пробіотики у складі захищають шкіру від подразнень і сухості. Дозатор видає щільну пінку, розхід економний. Собака реагує спокійно. Рекомендую!
- Продавец probiotic_shop
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що пінка для лап Вам сподобалась. Завдяки пробіотикам Bacillus spp. у складі засіб не лише ефективно очищає лапки від бруду, а й допомагає підтримувати природний баланс шкіри, захищаючи її від сухості та подразнень. Раді, що Ви оцінили компактний формат, економну витрату та зручний дозатор. Бажаємо Вашому улюбленцю комфортних і чистих прогулянок!
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 240 мл
Чудова пінка, очищає лапи швидко і без зайвої метушні після кожної прогулянки. Текстура легка, бруд змиває відмінно, а пробіотики в складі добре захищають шкіру від подразнень. Подушечки лап після миття м'які, не пересушені. Дозатор зручний, розхід виходить досить економним. Рекомендую!
- Продавец probiotic_shop
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що пінка Pet Bubble зробила догляд за лапками швидким і зручним після прогулянок. Завдяки поєднанню пробіотиків Bacillus spp. та ензимів засіб не лише ефективно очищає від бруду, а й допомагає підтримувати природний баланс шкіри та запобігати подразненням. Приємно чути, що Ви також оцінили м'якість подушечок лап і економну витрату завдяки зручному дозатору. Дякуємо за рекомендацію та довіру до нашої продукції!
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Доставили оперативно , в хорошем качестве
- Продавец probiotic_shop
Щиро дякуємо Вам за відгук Раді, що замовлення швидко дісталося до Вас та пінка залишила приємні враження. Завдяки поєднанню ензимів і пробіотиків Bacillus SPP засіб не лише ефективно очищує лапки та шерсть без води, а й допомагає підтримувати здоровий мікробіом шкіри, зменшуючи ризик подразнень. Легка формула не залишає липкості чи слідів на шерсті, а також допомагає зберігати м’якість подушечок лап після прогулянок
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Товар сподобався, все добре
- Продавец probiotic_shop
Дякуємо за відгук Дуже раді, що пінка Pet Bubble Вам сподобалась і залишила приємні враження у використанні. Нехай прогулянки з улюбленцем завжди будуть комфортними та чистими
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Дуже зручно підійшла песику
- Достоинства:
- Все
- Продавец probiotic_shop
Дякуємо за відгук Дуже раді, що пінка так добре підійшла Вашому песику Pet Bubble справді дуже зручна для щоденного догляду після прогулянок — швидко очищує лапки та шерсть без потреби у воді, а пробіотики й ензими допомагають підтримувати комфорт та чистоту. Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Дуже зручна пінка, коли не потрібно мити лапки, або не можна часто мочити! Лапки стають чистенькі, не липкі і подушечки м'якусенькі. Нам дуже сподобалась ця пінка, будемо замовляти ще)
- Продавец probiotic_shop
Дякуємо за такий теплий відгук! Дуже раді, що пінка стала для вас зручним рішенням для щоденного догляду без зайвого миття. Завдяки ензимам та пробіотикам вона не лише очищує лапки, а й допомагає підтримувати м’якість подушечок та комфорт шкіри. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Супер засіб на кожен день
- Продавец probiotic_shop
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що пінка стала для вас зручним засобом на щодень. Завдяки поєднанню ензимів і пробіотиків вона не лише очищує лапки та шерсть, а й допомагає підтримувати комфорт шкіри після прогулянок. Раді, що вам сподобались легкість у використанні та делікатний аромат!
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Брала не для щоденного використання, але вже спробували, коли в будинку не було води. Запах приємний, консистенція м'яка, не щільна, серветка залишилась брудною, лапи відмило норм. Оскільки води не було, то я і собі протерла пінкою руки, сподобалось, що відсутнє відчуття липкості
- Продавец probiotic_shop
Щиро дякуємо Вам за відгук і такий детальний опис досвіду використання
Раді, що засіб добре впорався з очищенням навіть без води та що Ви відзначили приємний аромат і відсутність липкості — ми приділили цьому особливу увагу при розробці формули
Дякуємо за довіру
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Сподобалася дуже
Дуже вдячні за відгук
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Класна пінка) зручна у використанні, приємно пахне) все чудово!
- Достоинства:
- Зручно
- Продавец probiotic_shop
Пані Наталю, щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашої пінки для лап і шерсті ProbioDay! Дуже приємно читати, що вам зручно нею користуватися і подобається її аромат.
Ми розробили цю пінку так, щоб вона дбайливо очищувала лапки й шерсть без потреби змивання водою та допомагала знімати подразнення після прогулянок. Нехай вашому улюбленцю буде комфортно, а прогулянки приносять лише приємні враження!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Чудова пінка, дуже виручає, коли немає можливості повноцінно помити лапки
- Достоинства:
- Зручний дозатор, компактний флакон, який зручно брати з собою
- Продавец probiotic_shop
Пані Маріє, дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашої пінки ProbioDay для чищення лап і шерсті. Нам дуже приємно, що засіб виручає вас у ситуаціях, коли немає можливості повноцінно помити лапки.
Ми розробили цю пінку саме для швидкого та делікатного догляду, щоб ви могли безпечно й зручно очищати лапи та шерсть у дорозі чи після прогулянки. Нехай вашому улюбленцю буде комфортно, а догляд залишається простим і приємним для вас.
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Брав цю пінку для собаки після прогулянок. Зручно наноситься, добре очищає лапи і шерсть, бруд знімається без зайвих зусиль. Запах нейтральний, тварину не дратує. Подобається, що є антибактеріальний ефект і пробіотики, лапи після використання чисті та виглядають доглянутими. Обʼєму вистачає надовго, користуємось регулярно, результатом задоволений.
- Продавец probiotic_shop
Пане Іване, щиро дякуємо вам за довір’я до ProbioDay та такий детальний відгук. Дуже приємно чути, що пінка для чищення лап і шерсті добре справляється з брудом після прогулянок, має зручний формат використання та комфортна для вашого улюбленця.
Ми розробили цей засіб саме для делікатного очищення та підтримки здорового мікробіому шкіри завдяки пробіотикам, без зайвого стресу для тварини. Раді, що ви відзначили і антибактеріальний ефект, і економну витрату — це означає, що продукт працює так, як ми задумували. Дякуємо, що обрали наш бренд для щоденного догляду за вашим другом.
- Анна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
регулярно беремо :)
- Продавец probiotic_shop
Пані Анно, щиро дякуємо, що регулярно обираєте нашу пінку для чищення лап і шерсті ProbioDay. Нам дуже приємно, що засіб став для вас зручною «робочою конячкою» для регулярного догляду за улюбленцем.
Ми розробили цю пінку так, щоб вона дбайливо очищувала лапи та шерсть, не пересушуючи шкіру, і допомагала відновлювати природний баланс мікробіому завдяки пробіотикам. Якщо колись виникнуть запитання чи ідеї, як зробити наш продукт ще кращим, ми завжди відкриті до зворотного зв’язку.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Чудова пінка.приємний запах.відмила хворого котика який бореться за життя
- Продавец probiotic_shop
Пані Ольго, щиро дякуємо вам за відгук і довіру до нашого засобу, особливо в такій непростій ситуації з вашим котиком. Нам дуже важливо чути, що пінка з приємним запахом м’яко та ефективно спрацювала саме тоді, коли це було потрібно.
Ми розробили цю пінку так, щоб вона дбайливо очищувала шерсть і лапи без необхідності змивання водою, не залишаючи слідів і подразнення. Бажаємо вашому улюбленцю якнайшвидшого відновлення, а якщо будуть запитання щодо використання нашої продукції — ми завжди поруч.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Взяли спробувати, сподобалась пінка.
- Алина А***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Чудова пінка для гігієни лап
- Ульяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Сподобалась пінка. Беремо із собою на прогулянку завжди! Якщо заходимо до кафешок, то обов'язково обробляємо лапки. Рекомендую)
- Ріта Х***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Хороший засіб
- Данил Л***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Відмінна пінка для лап)
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Отличная очищающая пенка
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: probiotic_shop. Объем: 80 мл
Мені не сподобалась, брала як звичайний засіб для гігієни лап після прогулянок, в нас зараз вже сухо, але все одно потрібно мити лапи, ця пінка є піною лише коли ти її видавлюєш з дозатора, після потрапляння на лапи стає рідкою як водичка, складно змити пил, бруд під нігтями. Більше брати не буду саме для повсякденного використання. Запах чудовий.
- Достоинства:
- Чудовий запах, стильна упаковка, зручний дозатор
- Недостатки:
- Погано намилюється та складно вимиває бруд
- Продавец probiotic_shop
Ймовірно засіб використовували тільки як піну, наносячи прямо на лапи — але для таких продуктів це не основний спосіб очищення
Пінка працює ефективніше, якщо її нанести на вологу серветку або тканину і вже нею протерти лапи, особливо між пальцями та під нігтями — так вона краще збирає бруд і пил
Пряме нанесення на лапу інколи дає відчуття “водички”, але не дозволяє повноцінно очистити забруднення після прогулянки
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: AFP
Гарна пінка, замовляю не перший раз.
Чудова річ для чищення лап собаці, особливо в цю пору року.- Продавец AFP
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пінка вам подобається і ви замовляєте її вже не вперше. Нехай і надалі допомагає легко та зручно доглядати за лапками вашого улюбленця.