Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Паяльник газовый Neo Tools 1300°C топливо 5мл микрогорелка латунь (SHiz16094)

Оценка пользователей 3.2/5
  • Игорь С***

После того как заправил 2 минуты погорело как горелка, а потом как обычная зажигалка

Достоинства:
    Красивая
    Недостатки:
    Не работает так как надо
  • Володимир

УВАГА ДО СПОЖИВАЧА. Тут я зараз не про функціонал буду, а про сам пристрій.
    Дивіться: коли береться подібна річ за таку ціну, ніхто не буде себе щось там якось тішити ілюзіями.

"1 з половиною рази для справи, а потім нехай лежить, валяється в господарстві. невеликі гроші"
    Так ось - це велика ілюзія, починаючи з того, що можна подумати, що нібито за це сміття - це невеликі гроші). не вистачить і на це. пояснюю:

на віру і можливу дещицю логіки: поводився дбайливо з моменту огляду на пошті. Тобто ударів не було ВЗАГАЛІ. Сопло відвалилося на середині роботи. Через перепад температур, оскільки так чи інакше жало гріється, або через зелену соплю, на якій тримається жало... не знаю. оберіть варіант собі до душі. Більш барвисто опишуть конструкцію "збірки" - фото.
    жало буквально там на клею присобаченно 2.5мм в паз)) перший чи другий варіант вибрали для себе?) до речі.

справа не в грошах. потрібно бути не мамонтом, що б купити цю річ після мого відгуку. якщо ви розумієте про що я. удачі мужики ))

Достоинства:
    век живи век учись
    Недостатки:
    существование цієї штуки
  • Сергій

1-Якість
    1-Ціна

• денис П***

Прийшов без газа. Після заправки газом та спроби відкрити подачу - відстрелив носик!
    Тупо небезпечна штука!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Небезпечна. Розвалюється після заправки газом
  • Роман П***

Забитое сопло не горит вставляешь иголку горит 5-10 секунд и опять перестаёт вообщем шлак полный

• Грант Е***

Використовую для роботи, для зручності, кінчик загинаю на 45 градусів, так працює стабільніше

Достоинства:
    Чудовий пальник, тільки рекомендую головку трохи прогріти і тоді полум'я стабільне.
    Недостатки:
    Нормальна ціна такому товару 3 євро
  • Александр П***

Хорошая горелка за эти деньги.

Достоинства:
    Компактность.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.
  • Олег К***

В пункте выдачи не увидел следы использования. Кривой, кто-то его явно ровнял но не доровнял. Но функцию свою выполняет.

Достоинства:
    Выполняет свои функции
    Недостатки:
    Явное б.у.
  • Андрій

Мені сподобався,компактний працює.

Достоинства:
    Компактність
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: vsim

Все ок

• Продавец  vsim

Дякуємо за хороший відгук, раді що Вам все сподобалось. Гарного дня!

• Євген К***
    Продавец: Rozetka

Заказал. Поторопился и сразу оплатил. Наличными. Рассмотрел при выходе из магазина - паяльник со следами использования, газом не заправлен. Вернул назад. Приняли, но деньги почему-то возвратить сразу отказались, а пообещали вернуть на карточку (платил наличкой). Жду, прошло 7 дней. Разочаровывает Розетка.

Достоинства:
    Задуман товар неплохо.
    Недостатки:
    Пытались втюхать б/у.
    Долго решается возврат денег, хотя можно решать за минуты.