- Віка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Красный
Хотілося трохи по краще,на фото дуже гарно у живу ну таке і не качиствіно,страшно що дитину не витримає
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Серый
Дуже гарна,удобна річ. Дитина в ньому як у себе дома. Корисна і потрібна річ в житті дитини
- Достоинства:
- Як рюкзачок
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Серый
Дуже гарна якість,зручний і мамі і дитинці.
- Достоинства:
- Ціна,якість.
- Недостатки:
- Немає.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Серый
Непоганий, але не відповідає М-позиції.
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Неправильне положення малюка у ньому
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Синий
Мені дуже сподобався цей ергорбкзвк, використовувала для малюка відповідно народження (в положенні лежачи), десь з 1,5 місяці почала носити в положенні обличчям до себе. Але я не впевнена все ж таки з приводу правильної М-позиції, тому що на практиці коліна малюка все ж нижче за стегна, а не так як заявлено в рекламі
- Достоинства:
- Недостатки:
- На практиці відсутня якісна М-позиція доя малюка
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Серый
Дуже рада, що купила. Користуюся не дуже часто, але коли у малого різалися зуби, то він весь день хотів бути на руках, рюкзак допомога рукам не відпадати від ваги 9кг
- Достоинства:
- Зручно, гарно
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Серый
Простенький слінг. Якісно пошитий . Купувала для дитини вагою 9.5 кг, щоб носити лицем від себе. На голі ніжки або тоненькі штанці шов сидіння тисне дитині в стегна . А мені не вистачає додаткової лямки кріплення на попереку . Будь-який нахил вперед і мала хитається як на гойдалці. Тому треба притримувати дитину руками або носити сугубо вертикально.
- Достоинства:
- Якісний пошив. Звільняє руки. Виконує функції заявленої моделі .
- Недостатки:
- В описі
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Синий
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Синий
Чудовий ергорюкзак. Не впевнена, що підходить для діток від народження, але як тільки дитина триматиме голову - можна сміливо брати його.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Серый
Дуууже швидка обробка замовлення та доставка! Купила кенгуру на подарунок. Товар виглядає якісно.
- Достоинства:
- Швидкість
- Таисия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Синий
Чудова річ , коли дитина ще не сидить руки вільні
- Достоинства:
- Легко вдіваеться
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Серый
Слінг супер. Просто спасіння коли дитина постійно на руках. Швидка доставка, продавця рекомендую.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Синий
З двома дітьми з різницею в 2 роки ця штука - це порятунок .
Дякую. - Алина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Синий
Слінг сподобався, брала для дитини 1.5 місяці по рекомендації ортопеда, спочатку дитина не могла звикнути, зараз у повному захваті, гуляємо по дому і на вулиці. Зручно, що вільні руки, навіть голівку не треба тримати, дитині також зручно, інакше так довго не всиділа б у ньому.
- Достоинства:
- Зручний, надійний
- Антонина Ч***
З якого віку ви почали використовувати?
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fashion Mall. Цвет: Синий
С маленьким ребенком на руках не смогла полностью проверить покупку и забрала... Могу сказать одно: качество в действительности, как будто бы в Китае заказывала. На картинке одно, а в действительности.... Деньги на ветер.
- Достоинства:
- Очень лёгкий
- Недостатки:
- Ткань дешёвая и некачественная. Лямки совершенно не удобные, спину не держат. Ребенку неудобно, т.к. ткань тонкая, форму не держит и врезается в ножки (ребенок 6 кг).