Отзывы покупателей о Робот-пылесос Xiaomi Robot Vacuum S20 (BHR8629EU) белый

• Іван М***

Ідеальний пилосос

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Гарний пилесос, зі своїми функціями справляється.

• Вікторія Ш***

Дуже класний

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос перестав заряджатися після 6 місяців роботи. Віддали в сервісний центр. Спочатку чекали на діагностику (з вами ніхто не звʼяжеться, тому дзвонити і дізнаватися треба самостійно). Після сказали, що він ремонту не підлягає. Пройшов вже місяць з моменту, як я його здала в сервісний центр і я досі чекаю рішення щодо списання пилососу: або буде повернення коштів, або заміна на аналогічний. Але ці 2 пункти змінні: один раз я телефоную, то чекали на запчастини, потім вже його списали. Сьогодні знову зателефонувала в підтримку і статус «чекаємо відповіді від партнера щодо списання». Скільки ще має пройти часу, щоб питання було вирішене?

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

За свої кошти нормальний робот (мінімально необхідна комплектація).

Достоинства:
    все добре працює
    Недостатки:
    іноді не може кімнату знайти
  • Левенте К***

Норм

Ок. Дякуємо!

• Юрий Л***

Чудовий товар

Дякуємо! Приємного користування!

• Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Я задоволена покупкою, раджу придбати

Достоинства:
    Мені сподобалось що швидко налаштувала, застосунок зручний, добре пилососить килим з невеликим ворсом, в мене вдома два улюбленця , тому я дуже задоволена, миє теж чудово, використовую декілька разів на тиждень, раджу придбати)
    Недостатки:
    Поки що не виявила
    • Представник бренду

Інна, дякуємо за довіру!

• Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Ужасный не товар, а ужасный сервис
    Пылесос перестал заряжаться спустя 5 мес работы. По гарантии отдала на ремонт, сроки которого сначала озвучили 14 дней, но никто не уточнил, что в эти 14 дней не входит диагностика, транспортировка в сервисный центр и выявление проблем (то есть, ремонт мог занимать абсолютно неизвестно сколько времени). Неоднократно я пыталась выяснить сколько еще ждать, спустя 15 дней мне сказали что ждут запчасть, через 20 дней все еще ждали, а через 23 дня - оказалось, что ремонту не подлежит и идет на списание. Теперь я не могу выяснить сколько мне ждать возврат денег. Почему нет вменяемых ответов касательно сроков? Почему сначала мне говорят что будет возврат денег, а через 4 дня я звоню и оказывается нужно ждать какое-то решение. Опять же, сколько ждать - неизвестно) это какой-то прикол, я почти месяц без своего пылесоса и без своих же денег
    Дно

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Черный

Відповідає своїм характеристикам, працює добре, відносно недорога ціна. Доставили вчасно.

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Я залишила заявку на гарантійний ремонт, 2 дні пройшло- нуль реакції. Вартість не така дешева, щоб ігнорувати ремонт чи повернення.

Достоинства:
    Тихий, сам визначає де прибирати.
    Недостатки:
    Перестав працювати, не миє підлогу, і пів року не протримався.

• Дмитро Ш***

Гарний пилосмокт

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Чудовий помічник, не глючить, виконує свої функції!

Достоинства:
    Тихий помічник
    Недостатки:
    Не помітив
  • Нина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Ідеальний помічник для підтримуючого прибирання в квартирі з котами. Добре справляється зі збором шерсті, наповнювача та дрібного сміття. Підлога завжди чиста без особливих зусиль — вмикаю, і він усе робить сам.

• Ира Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже крута річ, незамінна у повсякденному вбиранні!

• Орест К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Придбав пилесос 15.09.. Сьогодні 23.10. пилесос не працює. Заряд акумулятора додаток показує 100%. Після запуску відїзджає метр, зупиняється і видає інфомацію, що розряджений.

Недостатки:
    Відпрацював 1 місяць.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Андрій

Це у них така хвороба - глючить датчик. Ремонту не підлягає, зазвичай повертають гроші.

• Юрий Л***

Та ж історія. Нещодавно придбали , тиждень попрацював і перестав заряджатись. Гроші на вітер

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Тверда 3ка. Взяла такий, бо до цього у мене 4 роки відслужив Ксяомі, тільки на модель нижче. В порівняні, з плюсів: тихий, майже безшумний. З мінусів: вже 2 день не може побудувати карту в квартирі 60м2, опція вибрати зону для прибирання не працює, пише, що тільки з док-станції буде робити, ставиш туди, а воно - пише недоступно. Була б можливість його назад віддати з радістю би це зробила.

Достоинства:
    Тихий.
    Все ж прибирає.
    Недостатки:
    1.Не може створити нормальну карту, через що управління в телефоні втрачає сенс. Не можеш вибрати зону для прибирання.
    2. Прибирає хаотично, їзда як захоче.
    • Яна М***

А чому назад не можна повернути?

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Все супер! Миє, пилососить. Помічник)!

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Перший робот - пилосос, подлив Життя на до і після :) супер, задоволена максимально!

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

На нашу думку, це було чудове рішення придбання даного помічника.
    Працює щоденно, адже маємо маленьку дитину і собаку.
    Зі своїми задачами цілком справляється.

Недостатки:
    За таку ціну відсутні
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Просто таки отличный робот-пылесос. Будем надеятся что он будет работать так и дальше...

Достоинства:
    Отлично убирает
    Недостатки:
    Не умеет готовить
  • Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купила цей пилосос і вкрай незадоволена. Продавець відправив товар як новий, хоча насправді він вже був повернутий більше місяця тому. Це добре видно по упаковці та слідах використання.

Сам пилосос навіть не працює: відʼїхав від бази на кілька сантиметрів і відразу видав помилку про відсутність карти, хоча перед цим карта приміщення вже була створена. Тобто товар ще й несправний.

Найбільше обурює те, що гроші за такий обман не хочуть повертати! Це вже не просто поганий сервіс, а відверте шахрайство. Дуже прикро, що довелося з таким зіткнутися.

• Аліна

Дякую що попередили. То придивлялась до цього товару у цього продавця

• Дмитро В***

Скиньте до заводських настройок
      І тоді він заробить

• Людмила К***

Отличный помощник рекомендую

• Михаил Б***

Для Розетки и их сервисного центра вообще нормально кидать покупателей с некачественным товаром. У меня робот пылесос перестал работать, в сервисе выдали ответ, что попала влага на плату управления, причем сверху пылесоса, и назвали причину, что пылесосил мокрые поверхности. Как при этом могла попасть вода сверху? При сдаче пылесоса в ремонт сотрудник осмотрел, никаких следов влаги и нарушений не нашел, выдал акт приемки. Но всем все равно. Твердят что пылесос должен быть сухой. То что он моющий и контактирует с водой - вообще не аргумент для них. Типа они не видели как я наливаю воду. Бред. Сейчас сужусь с ними.

• Представник бренду

Михаил, добрый день. Влага попала на плату Xiaomi Robot Vacuum S20, вероятно, из-за протечки из резервуара с водой (неплотно прилегающий клапан, забитые форсунки или фильтры, трещина в баке), неправильной установки или из-за того, что робот стоял в луже, хотя сам должен был мыть, либо же из-за внешнего воздействия (перевернули, пролили жидкость сверху, особенно при действиях на кухне- это очень частая причина), так как влага на плате управления — это следствие нарушения герметичности системы подачи воды или попадания жидкости извне, что требует немедленного обесточивания и сушки. Мы очень надеемся что вы урегулируете вопрос с продавцом. Спасибо.

• Дарія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Подобається як працює, але ганчірки вистачило менше ніж на місяць , вся полізла. На питання чи є і можно замовити окремо -тиша

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Я не розумію, звідки всі ці гарні відгуки. Раніше була старіша модель сяомі, вуса були з обох сторін, не було отієї шайби зверху і менша батарея. Шось зламалось, перестав бачити набрану воду. Купила на заміну оце. Ну просто жах. Прибирає погано. Я думаю, через те, що вуса з одного боку лише. Та і шайба ця не дає пролізти туди, де мій старий пролазив. Коротше кажучи, з плюсів лише батарея. Так вже дістало, шо він нормально не може пропилосити, по-любому десь сміття лишить. Шкодую, що обрала цю модель

Достоинства:
    Батарея
    Недостатки:
    Погано пилососити, лишає сміття, габарити через ту шайбу шо зверху
    • Світлана Є***

Таке саме враження!
      Жах просто!
      Купила, а користуюсь старим(((
      Сміття залишається, прибирання погане.
      Вилазить на прасувальну дошку і висить там.
      Там , де старий обʼізжає,цей постійно налазить(((((
      Дуже жалкую, що обрала саме цю модель(((

• Андрій

Так шайба - це лідар, моделі без лідару як сліпі тикаються взад-вперед.

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Тихо працює, прибирає добре.

• ТЕТЯНА Х***

Працює, пилосмокче та миє

• ТАЇСІЯ С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилесос працював рівно тиждень. І здохла батарейка! буду звертатись в гарантійний або оформлювати повернення

Достоинства:
    Норм прибирати допомагає
    Недостатки:
    Батарею взагалі не тримає після тижню роботи
    • Александр Д***

Якось вдалося вирішити проблему з батареєю?

• ТАТЬЯНА Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Працює 2 тижні, нарікань немає. Дуже задоволена новим помічником)

• Євгеній Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

В целом доволен, убирает довольно быстро 40 квадратов за 40 минут. Иногда застрянет или теряет тряпку, но это из-за неровных порогов. Xiaomi home удобная, единственное не разобрался пока как залить свою озвучку.

Достоинства:
    Быстрый, не шумный, можно планировать уборку пока никого нет дома, большой резервуар воды, удобное обслуживание
    Недостатки:
    Нельзя залить озвучку через Xiaomi home
  • Ірина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Користувалися два рази з моменту покупки , дуже добре прибирає , мені подобається. Така розумна штучка . Миття ще не пробували. Налаштування досить просте . Коту дуже не подобається. Не подружились с першого погляду . Кіт вимагає повернути або викинути з вікна

• Григорий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Черный

Дякую Розетка та Містекспрес за приємну ціну та швидку доставку!

Достоинства:
    Апарат супер
  • ТАМАРА П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Гарний помічник, за тиждень використання дуже задоволена, миє пол і добре пилососить. Витрушувати контейнет треба раз на день, в мене два прибирання, в ранці та у вечорі, і також наливати воду, це займає до 1 хвилини. Не бачу смислу платити за дорогий з базою самовивантаження, якщо тратиш 1 хвилину на нього у день. угли він не бере, але це не так суттево що за 30 хвилин в тебе чиста квартира у 70 квадратів. є невеликий килим з низьким ворсом, шикарно його прибирає. Я дуже задоволена їм.

Достоинства:
    Гарно прибирає.
    Недостатки:
    Не бачу
  • Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Ціна - качество, карту приміщень зробив з першого разу,вбирає супер якщо два рази на тиждень вообще бомба

Достоинства:
    Вбирає гарно
  • Алла Г***

Якісно прибирає. Хороший помічник

Достоинства:
    Гарно прибирає
    Недостатки:
    Вийшов з ладу мотор через 5 місяців користування. По гарантії відремонтували, прибирає далі.
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Загалом, це хороша модель за співвідношенням ціна–якість.
    Не бачу сенсу переплачувати вдвічі за S20+

Достоинства:
    ціна, компактність, низький рівень шуму, наявність лідара, голосовий режим
    Недостатки:
    не розпізнає предмети та дверні прорізи; функція вологого прибирання реалізована формально, але все ж краще, ніж її повна відсутність