Отзывы покупателей о Соевый наполнитель Pet Cat Tofu Классический 2.5 кг/6 л

Оценка пользователей 3.75/5
  • Отзывы про товар продавца traust
  • Елена В*** Кузьмина
    Отзыв от покупателя. Продавец: traust. Объем 1 упаковки: 6

Очень оперативно отправлено,качество за такую цену хорошее

Достоинства:
    Дешево и качественный
  • Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: traust. Объем 1 упаковки: 6

Непоганий наповнювач, гарно грудкується і вбирає вологу. Якихось недоліків не помітив)

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: traust. Объем 1 упаковки: 6

Замовлення зробила ще в лютому, зараз тільки відкрила першу 3 упаковок.
    Враження, що наповнювач прілий. Перевірила інші 2, одна упаковка хороша, а друга теж виглядає прілою. При отриманні цього не помітила.

• Продавец  traust

Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що Ви зіткнулися з таким досвідом. Наповнювач потрібно зберігати в сухому місці, щоб уникнути впливу вологи та перепадів температури. Сподіваємося, інші замовлення наповнювача виправдають Ваші очікування!

• Марина

Хочу відповісти на коментар Продавця. Наповнювач зберігався в квартирі недалеко від котла, а не десь на вулиці, щоб говорити про високу вологість. А чи Ви не порушили умови зберігання?!
      Однозначно, не рекомендую Продавця і цей наповнювач.

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Соотношение цена/качество хорошее, со своими функциями справляется

• Катерина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Еко Баланс. Объем 1 упаковки: 6

Перепробували багато наповнювачів. Не бачу сенсу купувати дорогий продукт, бо цей по якості прекрасний.

Достоинства:
    Хороша якість
  • Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 упаковки: 6

Наповнювач не сподобався. Брала 3 різні фірми для проби і порівняння. Цей був найдешевший, і як виявилось недарма, на жаль...
    Погано кучкується, з пакету висипався шматочками, треба було роздрібнювати лопаткою чи руками. Запах ніяк не приховує, порівняно з двома іншими наповнювачами, які теж були "без ароматизатору", але з ними не воняло. З цим запах сечі ніби тільки накопичувався, як би не прибирали горщик. Бо киця, загрібаючи, легко розкидувала гранули, які не тримались купи.
    Тому, свої функції наповнювач не виконує

Достоинства:
    Соєвий
    Недостатки:
    Накопичує запах сечі, погано тримає купи
  • Юлия К***

Наповнювач зі цвіллю

Недостатки:
    Наповнювач зі цвіллю

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чистота та Догляд. Объем 1 упаковки: 6

Жах відправили з пліснявою. Замовляв багато одразу і така підстава

Достоинства:
    Наповнювач прийшов
    Недостатки:
    Пліснява
    • Інна Л***

жах
      це точно пліснява?

• Юрий

Так вже зв'язався повернув товар, чекаю гроші за нього

• Продавец  Чистота та Догляд

Приносимо свої вибачення за брак.
      Вартість доставки вам буде компенсована, і ліквідний товар вам буде надіслано за наш рахунок.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Раджу цей наповнювач, тому що, по перше, він добре комкується, і його зручно вбирати, утилізувати.

Моя киця Ліліт мейн-кун до нього звикала на протязі суток, ну це нормально, але ж ця порода полюбляє стабільність, і заводчиця її привчила з малку до сілікагелю. Не знаю, як у кого, але від сілікагелю у моєї Ліліт закисали очі, і в мене почалась теж алергічна реакція.

І як тільки я замовила цей натуральний наповнювач, симптоми у котика пройши. Тому мені важливо, щоб моя киця була здорова.

Я шукала натуральний наповнювач і нарешті знайшла. Сервіс і увага до оформлення моїх замовленнь дійсно на вищому рівні, я це дуже ціную, тому с задоволенням буду замовляти ще.

Велике Вам дякую за якісний товар і оперативність в обробці моїх замовлень.

Достоинства:
    Добре комкується, немає запахів, натуральний, економний
  • Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Все добре, продавець швидко виконав замовлення

Достоинства:
    Швидке оброблення замовлення
    • Продавец  Pet Express

Добрий день, Ірина! Дуже дякуємо за високу оцінку нашого сервісу! Чекаємо на ваші нові замовлення! Гарного Вам дня! З повагою, Pet Express

• Віктор

рекомендую.

топ за цю ціну (купував по 115)

• Нина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Вже беру не перший раз. В мене два котики. Їм цей наповнювач подобається, з маленьким котиком формується комочек, з великим котом великий комок з наліпанням на дно. Для мене це не проблема, все добре чиститься. Гарно змивається в каналізацію, але потрібно за декілька разів змивати. Цей нейтральний запах для мене найкращий. Він має приємний природній запах і добре вбирає запахи котів (кіт кострований, кішка ще ні). Перейшла з девер'яного наповнювача і різницю дуже відчутно!

Достоинства:
    Український виробник. Найкраща альтернатива імпортним. Не разноситься на лапках по всій квартирі. Має приємний природній запах. Добре вбирає запах котів. Легко прибирається.
    Недостатки:
    Наліпає на дно, але саме для мене це не критично.
    • Продавец  Pet Express

Добрий день, Ніна! Ми, як офіційний дистриб'ютор Pet Cat, дуже дякуємо Вам за таку високу оцінку наповнювача тофу! Виробник в першу чергу піклувався про безпечність та екологічність свого нового продукту. Наразі виробник працює над якість поглинання вологи. Найближчим часом очікуємо покращення якості поглинання вологи! Будемо раді вашим новим замовленням) З повагою, Pet Express