- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Крем не зволожує, взагалі нічого не робить ні позитивного, ні негативного. Декоративна косметика цієї фірми значно краща.
- Достоинства:
- Добре всмоктується
- Недостатки:
- Як мертвому кадило
- Королевська Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Все чудово
- Маргарита Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Я купляла цей гель для ранкового зволоження у літню спеку, вночі наносила плотний крем, і завжди використовувала тонік. З таким використанням засіб супер! Але. Зараз я не користуюся ані кремом, ані тоніком, за вікном прохолодно, і гель сильної зволожуючої дії немає. Так, він заспокійливий, і добре підходить для шкіри схильної до акне. Проте на цьому все. В мене комбінована чутлива шкіра, трішки за 20, і для мене ефект недостатній. В соло підійде дуже масній проблемній шкірі, і звичайно без ознак старіння
- Євгенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Констинтенція більш схожа на гель,впитується моментально, нічого погано не скажу бо пару раз використовувала.Засмутило тільки пом'ята упаковка,без плівки захисної ні ззовні ні в середині ..Брала маску-там захист був
- Недостатки:
- Нема захисних плівок,ні на коробці,ні на кремі
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
В ніч дуже добре .
Гарно всмоктується. Добре зволожує.
Без аромату .
Нема ліпкого шару .Шкіра як оксамит.- Достоинства:
- Виконує всі функції.
- Недостатки:
- Не бачу .
- Звенислава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Ок
- Тимофей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Неплохой крем для моей комбинированной кожи подошёл
- Достоинства:
- Быстро впитывается, не жирнит
- Недостатки:
- Так себе увлажняет
- Звенислава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Ефект є, потрібно докупити сироватку
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Гель приємний до тіла. Не жирний, не липкий, легко вбирається. Обличчя гладеньке та свіже.
- Достоинства:
- Підходить до змішаного та жирного типу кожи.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Супер крем, у нього легка гелева текстура
Не викликає прищів - Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Легкий крем, не лишає липкості чи жирного блиску, підійде на літо. Швидко вбирається. Не має запаху.
- Достоинства:
- Легкий крем, не лишає липкості чи жирного блиску