Отзывы покупателей о Мужские льняные тапочки Love Family с открытым носком 44 29 см Темно-синие

Оценка пользователей 3.75/5
  • Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Темно-синий. Размер: 45

Маломірні. Замовив 45й, ледве натягнув на ногу. Написано 44-45, мені знається там 43

Недостатки:
    Малі
    • Продавец  Favoriteclothes

Дякуємо, Максиме, за ваш відгук! Нам шкода, що капці не виправдали ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу, і ваша думка дуже важлива для нас. Якщо у вас залишилися питання або побажання – будемо раді допомогти! Але в описі чітко написано довжина устілки 29,5см а в таблиці розмірів прописано,що це на довжину стопи 29см.І заявлені заміри відповідають дійсності.Бажаємо вам нових вдалих покупок!

• Миша Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Темно-синий. Размер: 41

Розмір маломір, по дліні підходять а на ногу не на лазять.

Достоинства:
    Не погане качество
    Недостатки:
    Маломірки
    • Продавец  Favoriteclothes

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що капці не виправдали ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу, і ваша думка дуже важлива для нас. Якщо у вас залишилися питання або побажання – будемо раді допомогти! Але в описі вказана довжина устілки 28см для розміру 41 і в таблиці розмірів вказано.що це йде на дожину стопи 27,5см.

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Темно-синий. Размер: 42

Хорошие, качественные тапочки

• Олеся А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Favoriteclothes. Цвет: Темно-синий. Размер: 42

Хороший и качественный товар.

• Продавец  Favoriteclothes

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам все сподобалось. Носіть із задоволенням!