- Вова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
при запуску треба 20 хв. чекати, Ютуб одразу відвалився.Картинка взагалі на повних гальмах!! Зв язалася з продавцем, коли сказала що відмовляюсь від замовлення, він взагалі загубився і трубку не бере!!! Куди відправляти -не знаю, грощі не повернули!!!
- Достоинства:
- швидка доставка
- Недостатки:
- працює на повних гальмах
- Продавец Hamster
Дивно отримувати такий відгук, Володимире!
Ми спілкувалися з вами у вайбері щодо цієї приставки. Було домовлено, що ви відправите її назад для перевірки, також ви хотіли замінити на іншу з доплатою. Ми пояснили як безкоштовно оформити повернення через Нову Пошту.
На жаль, посилку так і не було відправлено. Жодного дзвінка з вашого номеру до нас не було. Ми намагалися зв’язатися з вами декілька разів, але відповіді не отримали.
Будь ласка, відправте приставку, і ми відразу після отримання перевіримо її та оформимо повернення коштів.
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Хочу выразить огромную благодарность продавцу за редкое в наше время человеческое отношение и высочайший уровень сервиса! Покупала приставку X96Q для родителей на старый телевизор (подключение через AV-разъем/тюльпаны). Столкнулись с техническим нюансом: приставки из новой партии зависали на старых ТВ через аналоговый выход (хотя через HDMI на новых телевизорах работали идеально).
Продавец проявил невероятное терпение, выслушал проблему, не отмахнулся, а нашел и отправил мне приставку из конкретной, нужной мне партии. Новую приставку получила, работает идеально, просто «летает», родители уже вовсю смотрят YouTube и очень довольны!
Огромное спасибо за честность, отзывчивость и готовность помочь покупателю. Побольше бы таких классных продавцов! Рекомендую от всей души!- Достоинства:
- Невероятный сервис, отзывчивость, честность и техническая грамотность продавца. Приставка летает!
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец Hamster
Дякуємо за такий теплий і щирий відгук, Світлано!
Нам дуже приємно, що вдалося допомогти вашим батькам і вони з задоволенням дивляться YouTube.
Дякуємо за високу оцінку нашого сервісу — для нас це дійсно важливо.
Якщо в майбутньому знадобиться допомога з налаштуваннями, додатками чи ще чимось — пишіть без вагань.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Отримала швидко. Підʼєднала, завантажила megogo, поки що все працює, але не відкривається ютуб на головній сторінці, можу відкрити лише через Гугл.
- Продавец Hamster
Дякуємо за відгук, Тетяно!
Раді, що комплект прийшов швидко і megogo працює стабільно.
Щодо YouTube: це поширена проблема на X96Q. Спробуйте оновити додаток через Play Market або встановіть SmartTube Next — він працює значно краще і без реклами.
Якщо знадобиться допомога з установкою, звертайтеся. Завжди готові допомогти!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все добре, дякую продавцю
- Продавец Hamster
Дякуємо за відгук, Миколо!
Раді, що комплект з медіаплеєром X96Q та AV-кабелем підійшов і все працює добре.
Якщо знадобиться порада по налаштуваннях чи інший аксесуар, звертайтеся.
Купував щоб оживити старий телевізор , підключив все запрацювало ідеально, наступного ютуб перестав включатись (заради нього і купляв цю вундервалю) . Канали думаю теж за тиждень-два стануть платні , коротше кажучи - викинуті гроші , не рекомендую..
- Недостатки:
- Перестав працювати ютуб на другий день
- Продавец Hamster
Добрий день. Радимо встановити додаток SmartTubeNext для вирішення проблем з роботою ютуб
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
На жаль, з телевізором LG rt-21ca80ve не працює - при підключенні через AV (тюльпани) показує лише заставку, далі не йде. Тим не менш, на смартТВ Mi підключається як з AV, так і з HDMI. Приставка купувалась як раз для «оживлення» старого ТВ, я дуже засмучений. Шкода 1200 грн та часу на замовлення / танці з бубном щоб «завести» приставку
- Недостатки:
- не працює з AV підключенням до телевізора LG
- Продавец Hamster
Добрий день, Антон
Якщо приставка підключається як з AV, так і з HDMI до іншого телевізора - значить вони на 100% справні і проблема в іншому. В середині АВ роз'єму знаходиться кнопка скидання на заводські налаштування, ви просто занадто сильно вставили кабель в роз'єм через що приставка і не завантажуюється.
Це дуже легко перевірити. Відключіть живлення приставки, повністю відключіть АВ кабель від неї і тільки потім подайте живлення. Зачекайте 1-2 хвилини поки вона повністю завантажиться і вже тоді підключіть АВ кабель - побачите робочий стіл і все буду працювати. Після цього спробуйте не так сильно вставляти кабель в роз'єм, витягуйте його на 1мм і так і залиште. - Антон
Робив це весь сьогоднішній ранок і день. Якщо я, не рухаючи штекер AV у приставці, підключаю її до нового ТВ через тюльпани - все ок, а до старого ТВ - показує або заставку, або на пару секунд картинку, але далі чорний екран, то справа не в натисканні на Reset, вірно?
Сьогодні спілкувався з продавцем, оформив возврат, чекаю рефанд - Антон К***
Повернення коштів отримав вчасно. Дякую
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все добре працює
- Продавец Hamster
Дякуємо за ваш відгук, Олександре!
Раді, що комплект з медіаплеєром X96Q та AV-кабелем працює добре та підключився до старого телевізора без проблем.
Якщо потрібна допомога з налаштуваннями чи рекомендації, звертайтеся, завжди готові підтримати!
- Тарас Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Нормально работает я доволен
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все підключились за 20 хв. В мене старенький телевізор йому 15 років. Підключила за допомогою HDMI кабелю, активувала Google акаунт від інтернет провайдера через Play встановила цифрове телебачення
- Достоинства:
- Проживаю за межами населених пунктів і відсутня можливість підключення кабельного або Т2
- Недостатки:
- Іщук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все добре але не працює пульт до медіаплеєра, як вирішити цю проблему?
- Іщук О***
Дякуємо за допомогу, все працює. Дуже задоволені
- Володимир К***Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Приставка працює нормально. Передбачалося використовувати її для іншої точки (місця) для перегляду телепрограм. Саме підключення до старого телевізора не склало труднощів. Товар повернув через те, що попередньо, в повному обсязі, не розібрався з тим, як переглядати прямі ефіри телеканалів від існуючих провайдерів та сервісів. Повернення пройшло своєчасно та в повному обсязі, у двосторонньому порядку. Дякуємо продавцеві за оперативність. PS. Заодно розібрався як працює маркетплейс у Розетці - ставлю оцінку "відмінно"
- Достоинства:
- Гарний товар
- Продавец Hamster
Дякуємо за ваш відгук, Володимире!
Раді, що медіаплеєр X96Q сподобався та підключення до старого телевізора пройшло легко — для нас це важливо.
Шкода, що не вийшло зразу розібратися з прямими ефірами ТВ-каналів, але насправді це не складно: через IPTV-додатки чи провайдерські сервіси все налаштовується за 5 хвилин.
Ми б із радістю допомогли з інструкцією чи віддаленою консультацією, якби ви звернулися.
Якщо передумаєте чи знадобиться інший варіант, пишіть — завжди готові підтримати!
- Владимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
При підключенні необхідно змінити розташування тюльпанів (коліри не відповідають відповідним на ТВ)
- Достоинства:
- Компактний, легко підключається
- Недостатки:
- В роботі 2 дні, час покаже.
- Продавец FlySmart
Пане Володимире, щиро дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже приємно, що ви звернули увагу на наші інструкції щодо підключення! Ми дійсно спеціально зазначаємо цю особливість (про можливу невідповідність кольорів штекерів і потребу їх переставити) у загальному описі товару, а також завжди дублюємо цю важливу примітку в особисті повідомлення на Rozetka та у Viber разом із номером посилки.
Оскільки єдиного стандарту розпайки для таких AV-кабелів не існує, така перестановка є абсолютно нормальною практикою.
Бажаємо вам тривалого та приємного користування!
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
«Замовлення отримала, все відповідає опису. Працює чудово, швидка доставка. Дякую!»
- Достоинства:
- Просте підключення та налаштування.
- Продавец FlySmart
Пані Оксано, щиро дякуємо за ваш відгук.
Оскільки це спеціальний комплект з AV-кабелем для телевізорів попередніх поколінь, ми завжди ретельно попередньо налаштовуємо приставку, щоб процес підключення був максимально зручним, швидким та не вимагав додаткових зусиль.
Бажаємо вам приємного користування, затишних вечорів та лише позитивних емоцій від перегляду!
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Норм
- Продавец FlySmart
Пане Михайле, вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук.
Бажаємо вам приємного користування, комфортного перегляду та гарного настрою!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Після довгого "грання" добився нормальної роботи. Але більш розширена інструкція для настройки клієнтам потрібна на доступній мові(українська,російська).Вдачі Вам.
- Продавец FlySmart
Пане Володимире, дякуємо за зворотний зв'язок!
Раді чути, що після всіх маніпуляцій приставка працює стабільно і вам вдалося вирішити питання. Зазвичай у коробці постачається базова інструкція від виробника, але ми обов'язково візьмемо вашу пораду в роботу.
Дякуємо вам за терпіння, конструктивну пропозицію та бажаємо приємного перегляду!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все працює ідеально, товаром користуюся з задоволенням, рекомендую товар і продавця
- Продавец FlySmart
Наталіє, дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Раді, що ви задоволені покупкою та нашою роботою.
Приємного перегляду!
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Замовлення виконано швидко та якісно.Комплект згідно опису.Налаштування в наявності,все працює.Гарний зовнішній вигляд.
- Продавец FlySmart
Миколо, раді, що все сподобалося і налаштування стали в пригоді.
Приємного перегляду!
- Раіса С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Подключили легко, все работает. Прикольная штука
- Продавец FlySmart
Раїсо, раді, що ви задоволені пристроєм.
Приємного перегляду!
- Марианна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Така собі покупка на 3 місяці - дорого виходить
- Достоинства:
- Достатньо швидкий, 3 місяці працював бездоганно
- Недостатки:
- На 4-й місяць роботи перестав реагувати на пульт. Перестав вмикатись як з пульта так і з мережі. Просто вмер.
- Продавец FlySmart
Маріанно, прикро, що виникла така ситуація.
Підкажіть, будь ласка, якого кольору світлодіод на приставці або він взагалі не світиться? Через стрибки напруги та постійні блекаути міг вийти з ладу блок живлення або стався збій прошивки.
Напишіть нам у чат замовлення для вирішення питання. Ми допоможемо розібратися, оскільки в 90% випадків це легко виправити.
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все працює.
- Продавец FlySmart
Олександре, раді, що ви задоволені покупкою.
Приємного перегляду!
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
It's ok. Як підключити пакет ТВ?
- Продавец FlySmart
Руслане, раді, що з приставкою все добре.
Щодо пакета ТВ: ми надіслали вам промокод на активацію сервісу YouTV у чат замовлення та viber.
Також на приставці вже встановлено та налаштовано всі необхідні додатки для перегляду телебачення (Київстар, Мегого, YouTV) та фільмів.
Приємного користування!
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все Ок
- Продавец FlySmart
Віталію, раді, що ви задоволені покупкою.
Приємного перегляду!
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Доброго дня. Після підключення пропрацювала 30 хвилин і вимкнулась. Горить червоний індикатор, на вимкнення/ввімкнення шнура нічого не відбувається. На пульт не реагує. Контакти для звернення вирішення питання будь ласка.
- Продавец FlySmart
Дякуємо за відгук, Романе!
Нам шкода, що виникла така ситуація з пристроєм.
Ми вже зв’язуємося з вами, щоб допомогти: підкажемо варіанти вирішення або зробимо заміну на нову приставку.
Очікуйте, будь ласка, на наш дзвінок найближчим часом. - Марианна Ч***
От і в мене та ж сама історія, але пропрацював трішки довше
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Доставили быстро. Всё работает. Компактная. Всё ОК )
- Продавец FlySmart
Дякуємо вам за відгук, Артеме!
Раді, що доставка була швидкою, а компактність та робота приставки вас повністю влаштовують.
Користуйтесь із задоволенням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Вдалося провести апгрейд старому телевізору. Все працює.
Доброго дня, Олександре!
Дякуємо вам за відгук! Це чудово, що вдалося дати вашому телевізору "друге життя" та сучасні смарт-функції. Раді, що комплект підійшов і все працює належним чином.
Користуйтесь із задоволенням!
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Здравствуйте я підключив приставку до телевізора гарна приставка канали безкоштовно на місяцьа потім буде 300 каналів безкоштовно
Доброго дня, Володимире!
Дякуємо вам за відгук. Після завершення подарункового місяця (500+ каналів) ви дійсно автоматично переходите на тариф, де 300+ каналів залишаються безкоштовними на постійній основі.
Раді, що ви оцінили цю можливість. Приємного перегляду!
Все працює, програми були встановлені також надіслали сертифікат
Доброго дня, Олександре!
Щиро дякуємо вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою, і що приставка одразу запрацювала з усіма встановленими додатками та бонусами.
Користуйтесь із задоволенням!
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Задоволений. Працює без нарікань. Легко підключається. Продавець надав місяць шари на телебачення. Рекомендую
- Достоинства:
- Легко встановлюється, добре працює
- Недостатки:
- Немає поки
- Продавец FlySmart
Доброго дня, Євгене!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук і високу оцінку!
Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені приставкою і її роботою, а процес підключення був легким та швидким. Раді, що наш бонус у вигляді сертифіката YouTV також виявився корисним.
Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити вас знову.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Придбала два місяці тому. Перестав реагувати на пульт.
Сам пульт працює.
Працює тільки від мишки.- Продавец FlySmart
Доброго дня, Ольго!
Дуже шкода, що ви зіткнулися з такою несподіваною проблемою після двох місяців користування.
Те, що приставка реагує на мишку, підтверджує, що сам пристрій і система працюють коректно.
Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки через приватні повідомлення rozetka або у Viber. Ми надамо вам детальні інструкції для діагностики і, за необхідності, оперативно знайдемо рішення.
- Валерий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Працює добре
- Продавец FlySmart
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені товаром і його роботою. Користуйтесь із задоволенням!
Дуже дякую
- Достоинства:
- Все добре.
- Продавец FlySmart
Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені.
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Всё хорошо
- Продавец FlySmart
Дякуємо за позитивний відгук! Раді, що все працює як треба. Користуйтесь із задоволенням!
- Томаш В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Пулт працює дуже погано. Після заходу в нетфлікс взагалі не можлива керувати інтерфейсом. Натискаєш на праву йде в ліву, натискаєш на ліву йде нікуди.
даремно витрачені гроші та час- Достоинства:
- не нашел
- Недостатки:
- не работает
- Продавец FlySmart
Якщо у вас є нарікання на роботу пульта - це підпадає під гарантію, можете безкоштовно повернути приставку назад, наш сервісний центр перевірить і в разі виявлення дефекту - замінить на нову. Але проблеми з пультом ну дуже рідкий випадок, замініть батарейки на нові та перевірте чи є пряма видимість між пультом та приймачем приставки. Нетфлікс з ІЧ пультами працює тільки на сертифікованих нетфліксом андроїд тв приставках. На решті 99% пристроїв які не мають сертифікації виробником встановлений додаток нетфлікс для смартфонів/планшетів, для його використання потрібне керування курсомром (аеропульт з гіроскопом або мишка).
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Доброго дня пульт дуже погано працює, приставку ловить хвилин 5 потрібно постійно наводити і ловити точку щоб зробити якусь операцію
- Достоинства:
- Ні
- Недостатки:
- Пульт погано реагує на приставку
- Продавец FlySmart
Добрий день. Замініть батарейки на нові та перевірте що приставка знаходиться в прямій видимості пульта.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Працює. Ютуб, браузер і всі додатки роблять.
- Продавец FlySmart
Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені покупкою. Чекаємо на вас знову