- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Не працює
- Продавец Lemeshop
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Хочемо уточнити, що цей кабель працює лише в напрямку DP HDMI. В зворотньому напрямку HDMI DP він не функціонує — це особливість конструкції та електроніки кабелю, а вся інформація про напрямок роботи вказана в описі товару. Будь ласка, перевіряйте підключення відповідно до призначення кабелю.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все супер! Товар працює як треба, доставка швидка, ціна норм. Рекомендую!
- Ігор Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Працює без нарікань!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Супер! Дякую.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Відмінно! Працює все чудово.
- Денис Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все підійшло, хороший кабель
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороший якісний кабель, працює як треба
- Юра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Работает норм
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Недостатки:
- Пока нету
- Продавец Lemeshop
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Работает 60 герц Максим ум, с постоянными помехами. Если поменять их местами монитор изображение не выводит. Монитор 2к. Старый кабель постоянно отваливается и меняет разрешение если монитор переходит в спящий режим, поэтому и решил купить новый. По факту старый работает и нормально показывает изображение, этот или 60 герц или вообще не распознается. Будем возвращать
- Достоинства:
- Не понятно
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук. Шкода, що новий кабель не виправдав очікувань. Зі старим дійсно могли виникати проблеми із скиданням роздільної здатності після виходу з режиму сну — це часто трапляється через нестабільний контакт або обмеження самого кабелю. Новий кабель мав би усунути цю проблему, однак за вашим описом є ознаки або несумісності, або некоректної підтримки режимів 2K@144Hz. Наш кабель підтримує DisplayPort до 1.4, але для стабільної роботи на високих частотах важлива ще й сумісність порту відеокарти, монітора та налаштування системи. Якщо при переставлянні кабелю сигнал не подається, можливі нюанси з конкретним портом або довжиною кабелю. Ви маєте право на повернення або обмін — зверніться, будь ласка, до служби підтримки маркетплейсу. Дякуємо за зворотний зв’язок — ми завжди працюємо над покращенням.
- Родіон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
перехідником задоволений, працює добре
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Справно працює!
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Кабель підійшов, чудово справляється
- Алексей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купував глянувши швидкооко на рейтинг відгуків . С самого початку кабель ''завівся'' лише після деяких маніпуляцій з підключенням - відключенням , зміною напрямків . Але і після цього стабільно не працював , а час від часу фрізив навіть з почорнінням монітору . Не можу радити до покупки , якість дуже низька .
- Достоинства:
- НЕ бачу
- Недостатки:
- Низька якість
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ви зіткнулися з проблемою при використанні кабелю. Ми розуміємо, як важливо мати надійне з’єднання, і вибачаємося за незручності, які виникли. Якщо кабель не працює стабільно або фрізить з почорнінням екрану, це може бути пов'язано з дефектом конкретного виробу або несумісністю з вашим обладнанням. Ми рекомендуємо звернутися до нас для перевірки або обміну товару, оскільки ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів якісною продукцією. Ваша ситуація не є стандартною, і ми готові вирішити її якнайшвидше. Знову дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам покращувати сервіс і пропонувати ще кращі продукти нашим клієнтам!
- Алексей Ф***
Дякую за швидке реагування на мій відгук . Але не бачу не яких ходів для розвязання мого питання . Зіпсований насттрій , не працюючій кабель , відсутність бажання з `лоторєею` яку останнім часом пропонуе розетка , це дійсно якийсь жах останім часом.
- Продавец Lemeshop
Олексій, ми не взмозі вам допомогти і надати якісну і точну інформацію поки не отримаємо товар. Вам надали всю інформацію, якщо вам не потрібен обмін або поверння товару і коштів. То вибачте більше вам ні чим допомогти не взмозі.
- Семен М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороший кабель. Працює відмінно навіть при тривалому використанні.
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Влад И***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Роз’єми щільно сидять у портах, нічого не люфтить. Дуже задоволений покупкою!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудово! Ніяких затримок чи збоїв під час передачі відео.
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Матеріали на висоті, кабель виглядає міцним. Рекомендую для професійного використання.
- Макс Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Кабель високої якості, забезпечує стабільну передачу зображення.