- AI аналіз відгуків75 відгуків: 62% позитивні, 10% нейтральні, 28% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Провідні навушники важче загубити та не потрібно заряджати, виявилось, що мені навіть зручніше ніж безпровідні
- Достоинства:
- Все супер, працюють добре
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
гарні навушники працюють к без нарікань
- Достоинства:
- гарний мікрофон і звук
- Бугайчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Чудові навушники)Все працює)
- Даніела П***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
пройшло майже 6 місяців від купівлі цих навушників.
можу сказати, шо дуже класні, але буквально вчора один наушнік відкинувся, просто перестав працювати - Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Все супер! швидка доставка, якість відлповідає вартості. Гарний звук!!!
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
В середині навушника щось бовтається наче диталі не прикріплені, дуже поганий звук, тай щей більші в розмірі за оригінал
- Продавец AE-TEC
Доброго дня, зверніться у техічну підтримку для консультації по цьому питанню.
- Микита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Якщо потрясти навушники звук наче в середині забули закріпити деталі, перемикач гучності на правому навушнику зламаний і при ходьбі він натискається сам і постійно вимикає гучність. Навушники можливо використовувати тільки не рухаючись або трясти їх для імітування звука маракасів
- Достоинства:
- Іноді є звук
- Недостатки:
- зламаний перемикач гучності, не закріплений динамік всередині
- Продавец AE-TEC
Доброго дня, нам прикро що сталась така ситуація, будь ласка зверніться у технічну підтримку.
- Зиберова В***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Все супер! швидка доставка, якість відлповідає вартості. Гарний звук
- Продавец AE-TEC
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Супер!
- катяОтзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
- Достоинства:
- все супер
- Продавец AE-TEC
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Товар супер!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Нажаль, навушники пропрацювали місяць
- Продавец AE-TEC
Доброго дня, нам прикро що стась така ситуація, зверніться у технічну підтримку для вирішення цього питання.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Жахливо!!! Навушникам десь мімяць, покористувалась від сили разів 5. Правий аже рипить, лівий взагалі не працює. Гроші на вітер. Не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працюють
- Продавец AE-TEC
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Гарний звук. Дуже зручно в дорозі, не треба заряджати
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Все добре, швидко прийшли, все якісно працює, звук хороший. Ціна - якість виправдана!
- Достоинства:
- Хороший звук, зовнішній вигляд, ціна
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец AE-TEC
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Для пробіжки саме то!
- Недостатки:
- Звук коли ти граєш і просто слухаєш музику відлічається
- Продавец AE-TEC
- Альона А***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Працюють добре, дякую
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Навушники працюють, звук гарний. Але є нюанси: прийшли з заломами по дроту, мікрофон має фоновий шум при записі, кнопка керуванням звуку працює через раз, перемикання музики дистанційно на жаль чомусь не є можливим. Враховуючи кількість аналогів не можу сказати, що товар відповідає своєму прайсу
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Товар якісний
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Все ок
- Марина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Чудовий звук, чистий, гарний баланс басу та високих, як на мене. Мікрофон чіткий. Вартий грошей.
Дякую- Достоинства:
- Гарний звук навіть без шумодаву. Швидко доставили. Якісне пакування. Не пошкоджено
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец AE-TEC
- Марина Ц***
А тепер 1 навушник перестав працювати
- Артур Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Хорошие наушники
- Катерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Менше ніж за тиждень після отримання товару перестав працювати один навушник. До цього, вони й справді гудять періодично
- Продавец AE-TEC
Доброго дня, зверніться будь ласка у технічну підтримку для вирішення вашого питання.
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Довелося повернути навушники через перебитий провід (перепрошую за якість фото, робила скрін з відео, але, думаю, суть зрозуміла). Продавець повернув кошти. Щодо самих навушників, то майте на увазі, музику, яку будете слухати ви, будуть слухати і всі навколо.
- Достоинства:
- Швидка доставка і оперативне повернення
- Недостатки:
- Перебитий провід
- Продавец AE-TEC
Доброго дня, нам дуже шкода що сталася така ситуація, можливо при доставці товару він міг пошкодитись та через перебитий провід були недоліки зі звуком.
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Користуюсь два тижні, надіслали швидко, гарні навушники) рекомендую )
- Продавец AE-TEC
- Любомир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Все гарно працює
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Замовлення прийшло швидко,навушники працюють,все добре.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
У використанні пару тижнів. Все працює. Навушниками задоволені.
- Достоинства:
- Низька ціна
- Продавец AE-TEC
- Женя З***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Навушникам один місяць було і вже праве вухо стало працювати тихіше (ползунок в налаштування був на серединні, але я змістила його в право хоча так не повинно бути)
потім інколи візьме і з одного вуха пропаде звук повністю а потім знову зʼявиться (через пару днів)
Але ось з одного вуха пропав звук повністю, і на наступний день з іншого пропав звук. Пропали вони різко на одному и тому самому місці ( в метро)
І вже місяць лежать вони і звук так і не повернувся.
Також стискнулась я з таким не доліком, наушники та телефон сходить з розуму. Видно що навушники несправні то вони чують якісь не зрозумілі звуки і тим самим викликають голосове керування на айфон.
Музика починає ставитися на паузу і знову включається. Також музика сама по собі перемикається. При цьому телефон вібрує та вискакує синій екран «голосове керування» це трапилось десь на останньому місці перед тим як навушники перестали працювати.
В налаштування в мене все вимкнуте. І всерівно вискакує це. Виходить що навушники чують якусь фігню і самі перемикають. Також на тей момент став дуже поганий мікрофон. Тому думаю за цього.
Якщо ви стискалися з такою проблемою напишіть я хочу це виправити- Продавец AE-TEC
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук
Ми завжди прагнемо, щоб наші навушники працювали комфортно та приносили задоволення від прослуховування музики. Якщо у вас виникли будь-які питання або потрібна допомога з налаштуванням — наша технічна підтримка завжди готова допомогти.
Напишіть нам у приватні повідомлення номер замовлення — підкажемо, як отримати допомогу або заміну.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Погана якість. Навушникам лише півтори місяця, а вони вже зламались. Дуже прикро, бо вони не зазнавали удару або сили, з моєї вини. Також поганий звук, іноді були перебої або як звук шиплячий
- Вдовиченко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Дуже раджу, бюджетні , з гарним звуком. Купила вже 2 пари, на 11 і 13 айфони.
- Роман У***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
За свої гроші наушники не погані, інколи починає репіти наушник лівий, але мені повідомили, що скоріше за все телефон потрібно обновити до останньої версії. Від планшета працюють без нарікань
- Достоинства:
- Ціна, якість виконання, непоганий звук
- Недостатки:
- Можливі інколи репіння
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
все працює
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Користуюсь навушниками приблизно 2 неділі, звук хороший, але фонить і рипить, що дуже заважає прослуховуванню
- Недостатки:
- Рипить звук
- Продавец AE-TEC
Доброго дня. зверніться у технічну підтримку з приводу цієї проблеми, вам допоможуть!
- Поліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
Прекрасні навушники))
Ціна,якість,матеріал все ідеально зроблено - ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: AE-TEC
тонкіший провід ніж в apple, звук нормальний, проте часом фонить і самостійно зменшується рівень звуку
- Достоинства:
- звук не поганий
- Недостатки:
- часом фонить, звук самостійно зменшується
- Продавец AE-TEC
Доброго дня, фоновий шум знімається при оновленні прошивки телефону. Будь ласка перевірте чи у вас остання версія.