Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Проектор Led Projector M300 MAX/HY300 4k UHD для домашнего кинотеатра с 2 джойстиками для игр Android 11+карта microSD 64gb с играми

Оценка пользователей 2.4/5
  • Владимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG

По функціоналу і якості це 10/5 . Я дуже задоволений бо живу на з'ємне житло купляти телевізор не дуже зручно , а хочеться великий екран . Повністю закрив мою потребу . Система андроід нормально працює , не тормозе . З ігор грав тільки в танчики. Сказати можу тільки що ця функція працює .

Достоинства:
    Багато функцій і дуже добра якість зображення як для бюджетного проектора.
    Недостатки:
    Поки нема
    • вовка к***

Які там е ігри?
      Де побачити перелік ігор?

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG

Все было хорошо.но последние пару месяцев безумно тормозит,плохо реагирует на пульт,отключается блютуз подключение колонки,выбрасует с ютуба,долго грузиться.

Достоинства:
    Простой в использовании
    Недостатки:
    Указанны в коментариях
  • Воловоденко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG

Доброго дня. На новий рік купила дітям на подарунок. Пропрацював десь місяць і все. При вмиканні він гуде але лампочка не загоряється.
    Підкажіть чи є сервісні служби куди його можна принести на ремонт?
    Дякую. Чекатиму від вас відповіді.

Достоинства:
    Дуже чітка картинка була і класний звук
    Недостатки:
    Швидко зламався
  • Ксения Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG

Замовила на подарунок. Джойстики не працюють, щоб було хоч щось більш менш видно то треба ставити проектор на відстані до метра, а не до 4х як обіцяли. В деяких іграх джойстики взагалі платні або грайте пультом, це жах. З 30.12.25 ніяк ніхто не може звʼязатися щоб повернути товар, а телефон що вказаний не існує

• Наталія Н***

Аналогічна ситуація! У нас не працює пульт! Не можу з ними нормально комунікувати від 26.12. Звертайтесь у підтримку Розетки, там можна залишити скаргу та сподіваюсь вирішити питання

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG

Отримали товар з браком, на що досі не отримали відповідь стосовно вирішення питання