Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Аккумулятор LiitoKala Lii-14A 14500 / 3.7V / 0.5A / 800 mAh Original

Оценка пользователей 4.83/5
  • Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Акумулятор відповідає характеристикам, на слабкому струмі розрядки показав ємність навіть трохи вищу за номінал - 850 мАг.
    дякую продавцеві! гарний сервіс - товар в наявності, швидка відправка.

Достоинства:
    новий, відповідність параметрам (брав 2 шт. - обидва ОК)
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

все як в описі. Надійшло теж у вказаний продавцем термін. Дякую. Прийшли зарядженими на 75-80% що теж добре.

• Копа О***

Очень хорошие акамкляторы

Достоинства:
    Все честно 3.7 вольт точно выдает
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  RGSM

• Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Товар соответствует характеристикам. Брал 6 аккумов. У всех емкость от 770 до 850 ма. Проверял Литокалой. Товаром доволен-рекомендую. Правда доставка 4 дня это конечно позор, наверное на скоростных улитках ехало

Достоинства:
    Емкость.

• Євген М***

Нормальні акумулятори.
    Купував для заміни в ліхтарях.

• Юрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Разрядил примерно на 3.2 и заряжал 5 Вт.

Достоинства:
    Хорошо по ёмкости и контакты сделаны нормально
    Недостатки:
    Нет платы защиты