Отзывы покупателей о Вологий корм PRO PLAN Delicate Digestion для дорослих котів з чутливим травленням шматочки у підливці з індичкою 85 г

Оценка пользователей 4.79/5
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1

Дякую

Достоинства:
    Котові подобається
    Недостатки:
    Не виявила
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1

Ок

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1

Ок

• Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Я не перевірила бо завжди приходив корм,але зараз буду замовляти в іншому місті,дуже неприємно

Недостатки:
    Прийшой корм для кошенят

• Галина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Пришел не тот товар. Вместо индейки - океаничаская рыба.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Кицька з'їдає з превеликим апетитом. Не блює, не поносить. Напевно, це успіх.
    З вологого корму від інших виробників вилизує лише желе, а самі шматочки того "м'яса" залишає. З цим кормом виїдає все. Тому беру тільки його. Але в моєму місті його ніде нема, тож тільки замовляти доводиться.

Достоинства:
    Кіт з вдячності спить тільки зі мною
  • Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Беру не вперше, терміни до 12.2026, кіт їсть і не закопує)

• Зіма О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Для нашої киці з чутливим травленням добре підійшов. Пахне смачно)

• Таня О***

Надо осторожно моей не особо подходит врача надо спрашивать .

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Дякую за товар, упаковані чудово

• Юлія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Коти дуже люблять саме цей корм, беру вже давненько, саме через виникнення алергічних реакцій і чутливості шкіри однієї з моїх котусьок. Результат є (комбіную з іншими смаками Purina), бо прийшлося перейти на корм з такою характеристикою. До речі, зняти зайву вагу теж допомагає. Всім котькам здоров‘я!

Достоинства:
    Проходять алергічні красні п‘ятна на шкірі
    Недостатки:
    Подорожчав
  • Краснобай К***

Багато паучів перепробували, кішці смакують тільки паучі бренду Purina Pro Plan

Достоинства:
    Кішці смакує, здоров’я в порядку
    Недостатки:
    Поганий або нечітко вказаний (4% м’яса малувато для такої ціни)
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Відмінна якість. Дуже подобається котику.

Достоинства:
    Легкий
  • Dariya F***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Купила коту, у которого начались проблемы с жкт. Кот привередливый очень, но этот корм лопает с удовольствием.

Достоинства:
    Качественный
  • Екатерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Любимый корм моих переборчивых котиков. Отличный состав и не вызывает аллергии, как было у нас недавно от другого корма. Дороговат, но особо выбора нет, другие не аллергенные корма не хотят кушать.

Достоинства:
    Состав, не вызвал аллергии
    Недостатки:
    Дороговат
  • Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

Тот же Феликс, только подливы больше. Цена очень завышена.
    Может вызвать у котика диарею.

Представник бренду

Добрий день, Олено! Нам шкода чути, що у вас склалася така думка про наш корм. Компанія Nestle піклується про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Purina Pro Plan Delicate Nutrisavour — високоякісний корм, який поєднує всі необхідні поживні речовини, включно з вітамінами та мінеральними речовинами. Сприяє покращенню травлення. Має високу засвоюваність раціону завдяки використанню інгредієнтів високої якості. Також цей корм допомагає зменшити шкірні реакції, пов'язані з харчовою чутливістю. Дякуємо за Ваше звернення та бажаємо гарного дня!

• Олена П***

Кошка ест с удовольствием

• Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

На 12му році життя в мого кота розвинулася харчова алергія(вікова), почав розлизувати до крові живіт, вирвав там всю шерсть. Все життя був на натуралці, кастрований. Довелося перевести виключно на фабричний корм, прибрати глютен. Якщо із сухими кормами довго експериментували, то із вологого відразу обрали цей. Кіт із задоволенням його їсть вже майже рік.
    Із сухих годували тим самим Pro Plan Delicate, але ситуація зі шкірою з ним залишалася стабільно незадовільною. Перевели на Josera Marinesse, вилизування припинилося, вже кілька місяців на животі відростає шерсть :)

Достоинства:
    Склад продукту, направлений на вирішення проблем із здоров'ям. Ну і головне - подобається коту
    Недостатки:
    Ціна, але вона не зупиняє перед покупкою, бо якість важливіша
  • Алла И***

Кошки любят

Достоинства:
    Кошки любят
    Недостатки:
    Цена
  • Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

Качественный корм, кошка ест с удовольствием

Достоинства:
    Нравится кошке
  • Ніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Улюблений рідкий корм моєї кішки, прекрасно їсть, добре себе почуває :)

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    нема
  • Lina
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Товар гарної якості - кішка їсть з радістю (шотландська висловуха). Розетка на висоті - швидко/якісно/зручно.

Достоинства:
    Ціна/оперативність магазину
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

Дуже якісний корм, кицьки їдять добре. Беру цей корм постійно. Дуже рекомендую

Достоинства:
    Якісний продукт
    Недостатки:
    Не має
  • Ващенко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Какой срок годности у товара, подскажите, пожалуйста

• Клименко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5
    Достоинства:
    Цена
  • Игорь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5

Хороший корм, кошке Мейн кун понравилось.

Достоинства:
    Нормальное качество корма
    Недостатки:
    Дорого без акции
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Покупал со скидкой, корм отличного качества. Кот ест с удовольствием.

Достоинства:
    Качество
  • Галина П***
  • Марьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Качественный корм. Соответствует описанию.

• Татьяна А***

Мої кішки його люблять

Достоинства:
    Смачний для кішок
  • Татьяна А***
  • Надежда Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

кот ест с огромным удовольствием!!! хоть очень привередлив!!!

Достоинства:
    качество!
    Недостатки:
    НЕТ
  • Киселёва Ю***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Пишу как бы в ответ на комментарий, где в недостатках товара указано, что мяса в составе всего 4%. Четыре процента там - это конкретно с того животного, название которого стоит на упаковке (индейка, курица, говядина...), хотя не факт, что это мясо, а не субпродукты или вообще отходы: крылья, ноги и хвосты, как говорится.
    Первая строчка состава этого корма, равно как и большинства других - "мясо и субпродукты животного происхождения", но что за субпродукты (ливер это или шкуры с костями и копытами) и в целом процентность животных продуктов - не указано НИЧЕГО. Это говорит о невысоком качестве корма.
    Но у Пурины какие-то очень привлекательные для кошек добавки, потому что из всех влажных кормов, которые были нашей кошке предложены (а это бо́льшая часть ассортимента, который можно найти в зоомагазинах), она выбрала корма именно этого производителя. Гурме и ПроПлан. Ну, беру ПроПлан, он хоть считается повыше классом, чем Гурме... Есть надежда, что мясо там будет, хотя бы пресловутые 4%, а не только рога и копыта
    Оценку ставлю 5 звёзд, поскольку не знаю что там реально кладут и в более (и гораздо более) дорогие корма, они все пахнут требухой, а то, что кошка всё же ест этот - уже хорошо. Она определила себе любимой едой именно влажные корма и истерит, если не получит хоть один пауч за день

Достоинства:
    Кошь ест
    Недостатки:
    Нет четкой информации о реальном составе корма.
  • Ростислав
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 26

Коту цей кори сподобався, він досить вибагливий до кормів, але цей їсть без перебору, гарний корм

Достоинства:
    Якісний корм
  • Мария Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Раджу брати для кошенят, які ще не коштували інших кормів і їм буде легко до ньoгo звикнути. Чому моєму кошенятеві сподобався корм? Тому, щo в складі є всі необхідні компоненти для мaленького організму, що росте, тoбто вітаміни, мікроелементи і відсутні aлергени Зa розмірами грaнули відмінно підходять для кoмфoртного жування кoшеням.
    Хрумтів за обидві щоки) Постійно показуючи де ми ховаємо корм. Хочу ще.

Достоинства:
    склад
  • Александра К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Кошке корм понравился, охотно его кушала, состав тоже хороший, много полезных витаминов и минералов, так же помогает уменьшить кожные реакции связанные с пищевой аллергией что для моей кошки очень актуально. Упаковка удобная, рассчитано на один прием пищи кота. Корм имеет приятный запах, большие кусочки мяса в подливе, нам с кошкой все понравилось рекомендуем!!!

Достоинства:
    Полезный состав, кот ест с удовольствием, помогает уменьшить появления пищевой аллергии
  • Татьяна М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Розповім трошки про продукцію PurinaProPlan, можливо буде корисна інформація для тих, в кого є домашні улюбленці.
    Чомусь я завжди вважала, що це дорога продукція, тому обирала продукцію інших виробників по стандартній ціні. АЛЕ я дуже помилялась , ціна ДОСТУПНА, а якість вартує навіть більшої вартості.
    На фото видно, як мале британське кошеня Бодік смачно куштує корм (доречі, у вміст корму входять пробіотики і молозиво). Хоча до цього часу нагодувати кошеня було вкрай важко, а якщо і вдавалося, то через певний час все верталося (ветеринар визначив діагноз - гастрит і панкреатит). На превелике здивування - корм PurinaProPlan добре засвоївся.
    Раджу всім власникам домашніх тварин починати догляд саме з правильного харчування продуктами ProPlan! В асортименті Ви знайдете продукти для кошенят і песенят, а також для дорослих тварин.

Достоинства:
    Смачний, корисний