- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Дуже зручна сковорода для щоденного використання. Готував на ній омлет, картоплю, курку , усе виходить добре і нічого не прилипає. Мені сподобалося, що поверхня має захисну структуру, завдяки якій покриття виглядає більш міцним. Сковорода не надто важка, але при цьому відчувається якісною і надійною. Думаю, прослужить довго.
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сподобалася ця модель тим, що вона універсальна. На ній зручно готувати і сніданки, і більш серйозні страви , наприклад, курку або овочеві суміші. Бортики достатньо високі, тому їжа не висипається під час перемішування. Окремий плюс - гарний вигляд, сковорода виглядає сучасно і акуратно на кухні. Після приготування їжі мити її дуже просто, навіть якщо щось трохи підрум’яниться
- Станіслава Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Користуюся цією сковородою вже кілька тижнів і дуже задоволена покупкою. Розмір 26 см для мене ідеальний , можна одночасно приготувати вечерю для всієї сім’ї. Покриття дійсно антипригарне, яйця, млинці та овочі смажаться без проблем і майже без олії. Сподобалося, що поверхня має спеціальну насічку, їжа рівномірно підрум’янюється. Після готування сковорода легко миється, інколи просто протираю губкою і все чисто.
- Полина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Очень удобная сковорода для повседневного приготовления. Размер 26 см оказался оптимальным , можно приготовить сразу несколько порций. Покрытие действительно помогает избежать пригорания, яичница и овощи жарятся без проблем. Понравилось, что ручка удобная и почти не нагревается во время готовки. После использования сковороду легко помыть, поэтому пользоваться ей приятно каждый день.
- Єва А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Гарна і практична сковорода для щоденного використання. Вона швидко нагрівається і добре тримає температуру, тому м’ясо або овочі обсмажуються рівномірно. Ручка зручна і під час готування майже не нагрівається, що дуже важливо. Покриття виглядає міцним, навіть після кількох тижнів активного використання жодних подряпин не з’явилося. За свою ціну це дуже хороший варіант
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Николай Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 30
Картошку не пожариш все пригорает
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з використанням сковорідки.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Absolutmark
Чудесна. Купив собі 2-і різних розмірів, на подарунок 2(в додаток знайомі побачивши в мене купували собі, в них теж одна з улюблених). Перший плюс - це те що вона естетична, одна з найбільш красивих сковорідок, що я бачив. Функціональна сторона не менш хороша. Сковорідкою користаюся вже більше року майже на постійній основі, не боїться контактів з виделкою(чи іншими металевими предметами, хоч і не бажано загалом її царапати). Покриття не зовсім "антипригарне" в розумінні того, що яєчня може пригоріти якщо сама сковорда не нагріта достатньо добре(й недостатньо масла чи олії) й загалом з цієї точки зору вимагає декотрої вправи. Втім, велкиим плюсом є легкість миття поверхні котра вигоріла чи пригоріла. Можна кидати в посудомийку.
В цілому дуже рекомендую. Враховючи майже щоденне її використання - слідів зносу поверхні взагалі немає.- Достоинства:
- гарна, навіть сильно пригоріле легко змити, витривала.
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Диаметр: 30
Чудова сковорода як на таку ціну.
- Достоинства:
- Нержавіюча сталь, поверхня з малюнком який грає роль антипригарного покриття. Легкість, незважаючи на розмір
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Диаметр: 30
Хотелось бы узнать, какими методами надо жарить так, чтобы не прилипало. За такую цену хотелось бы, чтобы товар оправдывал себя. Нигде нет инструкции как правильно жарить, чтобы моментально не прилипала еда. Пока опыта нет. Так что так себе товар.
- Достоинства:
- Прочная, хорошая ручка, пока непонятно, как по качеству
- Недостатки:
- Пригорает сразу (но возможно мы что то не знаем)
- Андрій Б***
Нагрівайте петельню до температури, коли крапля води не просто кипить, а звертається в кульку, та скаче по ретельні, потім додавайте олію (кількість на ваш розсуд, без олії буде пригорати) та продукти (продукти повинні бути кімнатної температури не заморожені, чи з холодильнику).