Отзывы покупателей о Офисное кресло GT Racer B-517M Gray [123084]

Оценка пользователей 2.11/5
  • Василь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Додам ще один відгук по результату 2-х років експлуатації. Через погану якість зварювання і тонкий метал через рік почали випадати колеса. Вони про сто відламуються від хрестовини. Це при тому що у мене вага всього 80кг. Добре що у мене є зварювальний апарат і я приварюю їх назад. Якщо ж вас немає зварювального апарату, краще не купувати

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість матеріалівб якість збірки
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якість самого крісла приємне і набагато краще геймерських кожаних крісел в тій самій ціновій категорії. Плюс ергонімчність. Ціна приємна. АЛЕ.

АЛЕ в бочці з медом, завжди хтось намагається додати ложку дьогтю)

Не знаю хто додумався сюди додати НАЙДЕШЕВШУ хрестовину (про що вже писали інші покупці), якість якої - НАЙНИЖЧА серед усіх хрестовин, які ВЗАГАЛІ існують.

Саме по собі крісло виготовлено з нормальної якості матеріалів. Добротний метал та товстий пластик. Велика кількість регулювань, що дуже здивувало. Крісло претендує на дуже гарного міцного середнячка, але ця хрестовина... Це фіаско...

Як на мене, виробнику слід замінити хрестовину на трохи якіснішу, що в масштабах виробництва сильно не змінить ціну крісла. Але при цьому якості товару претензій взагалі не буде! Тому, що хто ще не намучився з плоскими і не зручними геймерськими кріслами, не зрозуміють в чому кайф такого крісла.

Достоинства:
    Недостатки:
    Єдиний недолік - хрестовина крісла
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый

Пришло как будто бу кресло с множеством деффектов которые бросаются в глаза. Не работает спинка. Сломано колесо, отсутсвует резинка

Достоинства:
    Мог бы быть неплохим
    Недостатки:
    Царапины, сколы, сломанное колесо, не работает механизм спинки
  • Илья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Після року використання кресла будьте готові до того що хрестовина просто зламається, якість зварювання хрестовини жахлив, товщина металу з якого вона зроблена 1мм. Моя вага 100кг а максимально допустима вага написана у описі 150кг, з креслом обходився обережно. В загалі кресло не зручне і я в жодному разі не рекомендую його будь-кому для придбання

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість, зручність, ціна
  • Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Бюджетне крісло з усіма витікаючими наслідками. Не очікуйте високої чкості матеріалів та збірки. Мене тільки розчаровує дві речі:
    1. Люфт сидння коли сиш на ньому. Коли не сидиш, пробуєш руками - ніякого люфту. Коли сидиш крісло качається на штоку під"йомного механізма.
    2. Коли їдеш кріслом воно гремить залізними частинами.

В іншому все норм, але крісло-сітка може бути на любителя. Пробуйте перед покупкою.

Достоинства:
    Помірна ціна. Сітка на сидінні що може бути зручно спекотним літом.
    Недостатки:
    Гримить при переміщені. Значний люфт сидіння коли сидиш на ньому.
    • Андрій

Мабуть перекрутив, зірвав різьбу при збірці. От воно і вирвало

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Це найдешевше зі свого виду (по схожому функціоналу: сітка, регулювання ручок, підтримка попереку і тд) крісло)

Вразило якістю
    На жаль, негативно.

Це ж крісло я замовляв двічі. У них є прикол, що хрестовина - наче переварена після ремонту, але, як виявилось, це йде з заводу. Варено дуже неохайно, ще й поверх хрому (хрестовина блисчука, хромована) намазано серебрянкою. Геніальний хід, нічого не скажеш. до всього в обох стільцях хрестовина прийшла в різній мірі подряпана та покоцана. З цим ще можна змиритися, якщо воно в меншій мірі і не надто видно.

Далі неприємний момент - сидіння. Воно теж в сітку, мало б бути дуже класно, якби не 1 недолік: спереду, на краю сидіння, під сіткою підкладений поролон, а перед ним сітка погано натягнута і в цьому місці ноги дуже передавлює.

В іншій моделі з повністю поролоновим сидінням - воно зручне, але там теж є свої приколи

Також у сидіння є регулювання висоти, але... Воно не тримає положення і постійно падає під своєю вагою. На жаль, воно не фіксується саме(

Ну і наостанок - дешеві колесика, які треба буде замінити.

Як висновок: крісло найдешевше у своєму сегменті, далі тільки ₴12-15к . За таку ціну, єдиний вагомий недолік - погано натягнута сітка на сидінні. Можна подумати про аналог з поролоновою подушкою. Косметика при такій ціні і функціоналом - цілком стерпна, тільки око трохи різатиме, якщо приглядатися.

Функціонал/формат
    Недостатки:
    Погано натягнута сітка
    Якість
    Косметичні недоліки
    Погана фіксація спинки
    Дешеві коліщатка
  • Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

За эти деньги, можно купить крелсо лучше.

Достоинства:
    Наличие
    Недостатки:
    Цена
  • Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Відкривши коробку, виявили брак. Був зламаний підлокітник(

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Кирило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Отримав коробку з кріслом в магазині, начебто все відповідає, і правильна модель написана і колір на ній, але коли прийшов додому і почав збирати крісло виявив - що механізм гойдання абсолютно не відповідає тому що показано на фото, регулювання тільки одне і не робоче, встановити в даний механізм спинку крісла як показано в інструкції неможливо.

Достоинства:
    Виявити "Не вдалося".
    Недостатки:
    Обман чи плутанина із товаром.
    • Руденок І***

Механізм треба розвернути на 180°, ви неправильно його прикрутили. А на рахунок невідповідності товару повністю згоден, напишу потім свій відгук окремо)

Дякуємо за відгук. Приносимо свої вибачення за неточності в контенті. Ми як найскоріше виправимо цю ситуацію.

• Егор Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Повнiстю пiдтримую коментар Антон Р. Важу 93 кг i сама в тому мiсцi де ручке усе зламалося

Достоинства:
    не знайшов
    Недостатки:
    прослужив менше року
  • Михайло К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дякую,замовлення прийшло дуже швидко,дуже сподобалось крісло,буду радити продавця!

• Илона Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь даним кріслом вже більше місяця. Ніяких проблем не виявила, дуже зручно те, що є можливість регулювання спинки по висоті, можна настроїти під сввій зріст для максимального комфорту.

Достоинства:
    Регулювання висоти спинки
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Андрій К***

Як пройшло використання до листопада?

• Олег

Вона досі регулює висоту спинки, майже щодня, під свій зріст.

• Антон Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

До Розетки претензій не маю. Придбав крісло кілька місяців тому. Через 6-8 тижнів звичайної експлуатації зламався підлокітник. Дивіться фото. Зверніть увагу що GT Racer заявляє підтримку ваги користувача до 150кг, а я важу десь 85. Ще коли збирав крісло, звернув увагу на ненадійну конструкцію, оскільки підлокітники кріпляться до пластикової основи шурупами і металевими гніздами які вкручені в пластмасу дуже низької якості. Я зробив припущення що всередині є якесь армування, якого наспраівді там нема. Уявіть що було би з кріслом якби на нього сіла людина білье 120кг. Я зробив фото та відправив на імейл, за 2 тижні ніхто не відповів. Зв'язатись зміг тільки по телефону, попросили скинути фото в Viber. Сервіс на основі фотографій за 2хв зробив висновок що це не гарантійний випадок. Включили дурника і заявили що я неправильно користувався кріслом! Ось і все що треба знати про цей бренд, його товари, та сервіс. Якщо ви цінете свій час та грощі - ніколи не зв'язуйтесь з цим GT Racer.

Недостатки:
    Жахлива якість самого крісла, GT Racer відмовляється виконувати гарантійні забов'язання
    • Андрій

Перекрутив при збірці, от воно і повиривало

• Сергій А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дзвонив на підтримку GT racer, та вони підтвердили що механізм гойданя не відповідає тому що фото, від крісла довелося відмовитись.

Достоинства:
    Недостатки:
    Коли купуєш одне а отримуєш гірше, тільки негативні враження, все що мені дало це крісло.
    • Сергій А***

Наразі фотографії оновили, та механізми відповідає фото

• Богдан З***

Шарашкина контора этот gt racer, часто не совпадает что то у них