Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Очки для компьютера защитные компьютерные женские универсальные Blue Blocker мужские от излучения монитора Anti-Fog работы за компьютером монитором пк антибликовые круглые гибкие с блокировкой голубого света + коробка чехол мешочек и тряпочка

Есть в наличии

4.5/5
Оценка пользователей 4.5/5
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

В них важко довго працювати, очі втомлюються через блики, це дуже діє на нерви.

Достоинства:
    Окуляри стильні, гарні
    Недостатки:
    Я бачу свої очі, немає захисту від блику зсередини окулярів
    • Продавец  RUEL

Добрий день!
      Дякуємо, що поділилися своїм враженням. Нам прикро, що використання окулярів не виправдало Ваших очікувань.
      Антивідблискове покриття та ефект від використання окулярів можуть сприйматися індивідуально та залежати від освітлення, кута нахилу монітора й особливостей зору користувача. Окуляри призначені для зменшення впливу блакитного світла, однак відчуття комфорту під час тривалої роботи можуть відрізнятися.

• Ростислав К***

Чудові окуляри

• Продавец  RUEL

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам безмежно приємно, що Ви залишились задоволені.

• Віта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Окуляри приїхали з повною комплектацією, як вказано в описі. В роботі ще не використовувала, тому не можу сказати як вони працюють

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Кльові очки, майже як у гарі потера )) сподобались

Достоинства:
    Класні чохли, коробочки
    Недостатки:
    Поки немає
  • Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Дуже хороші окуляри за свою вартість, добре захищають і досить зручні

Достоинства:
    Стильні
  • Ангеліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Добрі окуляри за свою низьку вартість, розслабляють очі і вони більше не печуть

Достоинства:
    Хороші окуляри
    Недостатки:
    нема
  • Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Окуляри те що потрібно, просто з першого погляду вау , подобаються.

Комплект весь за таку суму це подарунок рахуйте) не вагайтеся точно

Достоинства:
    Все круто
    • Продавец  RUEL

Вітаємо, дуже, дякуємо, за такий чудовий відгук, раді, що Вам все сподобалось, будемо чекати Вас знову в нашому))

• Ольга И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RUEL

Окуляри допомогли зменшити напругу в очах, ще дякую за чудовий компоект, буду замовляти ще. Дякую

Рекомендую

Достоинства:
    Класна лінза і оправа

• Татьяна А***
    Продавец: RUEL

Для тих хто звертає увагу на комплектацію- отримала без футляру, серветок. Перевіряйте на місці . Змінити опис потрібно продавцю, бо він не відповідає дійсності. Була неприємно вражена. Чекаю на повернення коштів

Достоинства:
    Недостатки:
    Повна невідповідність опису отриманої посилки
    • Продавец  RUEL

Добрий день, вибачте, будь ласка, напевно на складі не доклали, таке в житті буває) Ми Вам відправимо комплектуючі за наш рахунок ) і буде все добре

• Продавец  RUEL

Бачимо що Ви відмовилися ( тоді чекаємо ваше нове замовлення, все виправимо в кращому вигляді, ще раз вибачте