Отзывы покупателей о Химическая грелка стелька для ног на 10 часов(в уп. 2шт.), термостелька с подогревом Komfort Kvartal Размер L

Оценка пользователей 4.32/5
на основе 21 отзыв
  • Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Все згідно опису, на роботі дуже виручили

• Ельденіз С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Заказал 50 шт . Все пришло вовремя .Качество супер. Стельки соответствуют указаннім характеристикам.Спасибо вам большое

• Продавец  Комфорт Квартал

Дякуем! Зігрійтеся на здоров'я.

• Сергей Г***

Замовил 2 упакрвки, по умовах продаця, по факту прийшло дві пари

• Сергей Г***

Спор решен. Спустя 2 недели весь товар дошел.

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Замовила 2 упакрвки, по умовах продаця, по факту прийшло дві пари лише, НЕ ДВІ УПАКОВКИ ПО 10ШТ, А ДВІ ПАРИ УСТІЛОК!!! І ВСЕ!!! Зв'язалася з продавцем, отримала хамство і відповідь,що вони до того ніякого відношення не мають, а зхо має???? Кому кошти перераховані????? ТакогоШАХРАЙСТА І ЗАМСТВА НА РОЗЕТЦІ ШЕ НЕ БУЛО!!!!
    ТОВАР не забрала, вимагаю повернення коштів негайно!!!!
    Бульте обережні, продавець ШАХРАЙ І ХАМ, і Розетка працює з шахраями!!!

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Товар не прийшов, кошти забрали
  • Альона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Зручно, тепло! Комфортна ціна!
    Дякую

• Віталій К***

Не зрозуміло
    Отримав 2 упаковки ( 4 устілки) замість 20

• Продавец  Комфорт Квартал

Доброго дня! Ви абсолютно праві, це вже другий тиждень так працює розетка. На жаль, за два тижні вони так і не вирішили питання. Ми постачальник працює через розетку. Ми вибачаємося, повертайте товар вам повернуть гроші.

• Віталій К***

Та ні мене цікавить доотримати товар

• Продавец  Комфорт Квартал

Доброго вечора! вибачте, ви маєте рацію. Наш товар продає розетка і вже два тижні мають такий бардак. Повертайте товар, гроші вам повернуть.

• Яна

Дуже класні. Працюють!
    Перші півгодини аж печуть
    Брала розмір L- на свій 39- ок.
    Рекомендую

Достоинства:
    Комфортні.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Дуже класні. Довго гріють, тримають форму, рівні раніше користувалась іншої фірми то нерівні не цупкі щей шкарпетки потім чорні від них. А ці устілки кайф

Достоинства:
    Рівні, цупкі, тримають форму і довго гріють
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Устілки геть не гріють, яким боком їх не повертай

Достоинства:
    Недостатки:
    Не гріють
    • Продавец  Комфорт Квартал

Доброго дня! Всі дуже задоволені нашими рельєфами, багато хто скаржиться, що дуже гаряче неможливо терпіти. У вас не гріють. Важко щось прокоментувати. При роздруковуванні необхідно струсити і почекати 5 хвилин. Почне виділятись тепло і можна класти у взуття. Якщо взуття дуже щільне і не надходить повітря, то реакція припиняється. Необхідно знову дістати струсити, дати кілька хвилин і можна використовувати далі.Гарного дня!

• Дайнеко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Зі своєю задачею справляються добре!

Достоинства:
    Гріють
  • Евгений З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Гріють добре, за таку ціну просто супер ! Замовив ще.

Достоинства:
    Гріють !
    Недостатки:
    Кляті кацапи, щоб вони всі повиздихали!!!!!!!!!!!!!!!
  • Маргарита Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Я від цих усітілок в захваті. На картинці написано 8 год, а мені прийшли ті що на 10 годин. Вдягала на роботу , з восьмої ранку приблизно до другої-третьої дня гріє дуже добре, потім слабше, але все одно нормально. Протрималися мабуть до шостої вечора, якщо чесно не засікала, але весь робочий день кайфувала. Ніжкам так добре було.
    Колега розказував страшилку , що якийсь мужик отримав хімічний опік, цілком можливо , якщо до голого тіла приклав. Температура реально прилічна піднімається. І це все таки хімічна грілка. І може який виробник інший. До цього нарікань не маю. Написано використовувати через носочки, краще через двоє тонких носочків і буде вам щастя. Мамі відправила такі на пробу, вона в шоці, каже не очікувала такої температури. Тому дійсно треба обережно, між устілкою і тілом мають бути носочки чи колготи.

Достоинства:
    Дуже дуже добре гріють , ніжки в приємному шоці.
    Недостатки:
    Не написаний виробник на упаковці
  • Лариса М***

Розетка,як завжди на висоті
    Сьогодні замовила, завтра отримала,все гарно запаковано.
    Стільки дуже круті,мега теплі,зроблені з якісного матеріалу,наповнювач приємний при ходьбі.
    Іх зацінив пів 7 км

Достоинства:
    Все чудово буду замовити ще)
    Недостатки:
    Не має
  • Дмитро К***

Класна грілка

• Лариса О***

Добре гріють

• Олександр Д***

Рятує від холоду

Достоинства:
    Гріє
    Недостатки:
    Здається,що трохи менше часу ніж осікувалось
    • Продавец  Комфорт Квартал

Доброго вечора! Принцип роботи устілок - це виділення тепла під час окислення (реакція з повітрям). Якщо взуття дуже щільне або сильно зашнуроване, то повітря не надходить і реакція припиняється. Потрібно дати доступ повітря. Розшнурувати і бажано струсити устілку. 8- годин реально гріє, потім температура падає.

• Продавец  Комфорт Квартал

Наприклад, на грілки для рук і для тіла нарікань не буває, там завжди є доступ повітря і вони довго гріють, на піку розігріву навіть рукам дуже гаряче.

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Устілки погріли хвилин 5 і все. Ані при ходьбі, ані в спокої не гріють. Я не рекомендую.

• Володимир С***

Доуточнюю відгук - експериментував зі способами носіння, тепло віддають протягом годин трьох-чотирьох, але дуже нерівномірно - то розігріваються на декілька хвилин, то холонуть і майже не відчутні.

• Валерий К***

Не підійшов розмір

• Виталій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Добрі, але якщо активно ходити хватає на 5 год. Якщо сидіти то 7-8;год. Загалом за 25 грн добрі, але розмір десь 39 в мене 44 маловаті))))))

Достоинства:
    Гріють добре
    Недостатки:
    Якщо активно ходити то швидко перестають гріти
    • Продавец  Комфорт Квартал

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

Використовув в -7. Гріє ще й добре.

Дякуемо!

• Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал

На 40й розір приблизно, після розкриття хватає на годин 6 с температурою 40-50 град, важливо нерівною поверхнею не класти доверху

Достоинства:
    Можно класти до кишень
    Недостатки:
    Не дуже гаряче(
    • Продавец  Комфорт Квартал

Дуже дякуємо за ваш відгук!