Отзывы покупателей о Спрей плямовивідник Pink Stuff Oxi 500мл

Оценка пользователей 4.2/5
  • Олена О***

Користуюсь більше місяця. Всі види плям добре видаляє: їжа, кров, чорнило, і т.д. єдине що не видалило комір чоловічої сорочки. Наношу на 10хв перед пранням.

Достоинства:
    Працює з різними плямами
    Недостатки:
    Не помітила
  • Ганна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

Класно, реально вичистило пляму, яка я думала не щезне. Не памʼятаю від чого була, давно вже було

• Наталя Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

Жаль, что почитав отзывы, поверила покупателям и заказала это средство. Очень слабый пятновыводитель, со своей функцией справляется на троичку.

• Антон Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

В целом, зашёл сюда посмотреть можно я чего в описании товара не увидел...

Интересная вещь если почитать что написано на обороте бутылки - не использовать с деликатными тканями (коттон, шелк, кожа). В составе имеет хлорку. При попадании на руки может на некоторое время "отбелить".

Первая же фраза (в контраст советам про 10-15 минут) - нанести, подержать не более 5 минут (фраза встречается несколько раз), и сразу в стирку. После чего(или перед, не знаю) не оставлять на солнце.

А брал я это дело чтобы попытаться вывести пятна как раз таки с коттоновых футболок... Ладненько

• Дарія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

Деякі люди тут пишуть, що засіб не працює. Вам маленька підказка, пляму треба обробити і лишити хвилин на 10-15, а тільки тоді кидати у пральну машину. Температура води також має значення. У мене на 90 градусах з цим засобом відійшла з покривала стара пляма, яку не брало нічого. Засіб чудовий, треба лише вміти користуватися.

Достоинства:
    Видаляє плями
    Недостатки:
    Не дуже приємний запах
  • Поспелова А***

Відмінний плямовивідник!

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

Чудовий плямовивідник, переживала що підробка але відіправ навіть п‘ятна які нічим іншим не могла, усе супер

• Валерия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GBforYOU

Майже не видно ефекту. Трохи виводить, але контур плями та колір все одно залишаються. Я використовувала на старих і свіжих плямах, ефект близький до нуля.

Достоинства:
    Заявлений як екологічний засіб
    Недостатки:
    Майже відсутній ефект на свіжих плямах, повністю відсутній на старих
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

прибирає різноманітні плями, в тому числі від дезодоранта, поту і т.д., особливо на білих речах це добре видно

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    не помітила
  • Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

Найкращий плямовивідник яким я користувалась, з малою дитиною в сезон ягід саме те що треба

Достоинства:
    Великий об’єм і ціна
  • Кадирова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OhaynaPani

Бесполезная штука от слова ВООБЩЕ
    Подруга покупала «такую же» в магазине химии , но на 100 грн дороже. Я нашла тут, думаю, ну там же аренда , зп продавцам , поэтому и дороже… а нет!
    Подруга взяла мою протестить , то была в шоке тоже, ни одного пятна не вывел да и еще разъел руки(в отличии от той что она покупала дороже) картинка 1в1, но подделка
    Картинка 1в1

Достоинства:
    Отсутствует
    Недостатки:
    Не вывел ни одного пятна
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

Супер класний плямовивідник,підходить для білого і кольорового,зручний спосіб нанесення,добре справляється зі всіма видами плям,користуюсь постійно

Достоинства:
    Дієвий,зручний в нанесені
  • Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lillytoo

Не со всеми пятнами справляется

Достоинства:
    Неплохое средство
    Недостатки:
    Особых нет
    • Продавец  Lillytoo

Доброго дня.
      Краще залишати спрей на 15 хв, а тоді кидати на режим виведення плям, або по типу тканини, якщо делікатні.

• Ніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

Починає сильно пінитись тільки на самих плямах, випробувала на домашньому взутті - у результаті тапачки як нові. Не залишив запаху

Достоинства:
    Відмиває здається все
    Недостатки:
    Не пшикайте багато, довго вимивати
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: British Shop

Засіб виправдав всі сподівання,продавець супер,швидко відреагував та відправив