Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Автоматическая поилка - фонтан для кошек и собак 2,5L, Беспроводная с сенсором движения и интегрированным павербанком Белый KS-800s

Оценка пользователей 3.82/5
  • Козирець І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Товар виглядає гарно. Заряд дійсно тримав добре. Тут без питань.

Достоинства:
    Тримає заряд. Компактний. Киці подобався.
    Недостатки:
    Попрацював він не довго…. Тому ну рекомендую дану позицію. Перестав працювати сенс,а потім і взагалі відмовився працювати весь блок на подачу води та і не сприймав зарядку… тому не вартує своїх грошей
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Не має фільтрів для заміни, без них це одноразовий пристрій на 2 міс, купив нову поїлку

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Чудова поїлка. Красива, функціональна, тихенька ну і гемора в мене стало трішки менше) Шкодую, що раніше не купив подібну поїлку

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Черный

Моїм кошакам дуже сподобалось, граються знею, навіть б'ються за неї хто буде перший)) Працює коректно та тихо

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Задумка цікава. Але надійність нульова. Заряду вистачало на декілька днів замість заявлених 30 днів.
    Гарантія 3 місяці і через 2 дні після її завершення поїлка перестала подавати ознаки життя…

Достоинства:
    Котику подобалась
    Недостатки:
    Зовсім ненадійна
  • Надія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Через місяць коти втопили насос. Через те, що кришка-тарілка без фіксатора і не щільно стоїть і вільно "бовтається", коти просто турнули верхню частину насосу у воду. Електроніка більше не працює, насос не розбірний, ремонту не підлягає.

Достоинства:
    Зручний у використанні, котам подобається
    Недостатки:
    Ненадійна конструкція
  • Надія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Поїлка перевершила всі очікування. Коти відразу зрозуміли що до чого та почали нею активно користуватися. Я боялася, що їх буде лякати звук та струмінь води, але поїлка майже безшумна і вода тече повільно, маленьким струменем. Пухнастики спеціально активують датчик руху, щоб подивитися як тече вода, іноді сидять так по пів години.

Достоинства:
    Безшумна, проста у використанні, заряду батареї вистачає більш, ніж на тиждень (ще не розрядилася)
    Недостатки:
    В комплекті 1 фільтр. Форма фільтру для води специфічна, в продажу поки що не знайшла
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Нашому мопсику дуже зайшло і нам трохи легше. Завжди наявна та чиста вода) Швидко призвичаївся. Реагує на рух коректно, заряд тримає довго.

• Мельник С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Пропрацював 2 тижні. Потім перестали працювати обидва режими. Тільки коли сама натискаю, то 2 хв тече і знов сама виключається.

Достоинства:
    Гарний дизайн, тиха
    Недостатки:
    Пропрацювала 2 тижні
  • Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Все супер! Только как его настроить, подскажите пожалуйста?)
    Выключается через сек 30
    Котенку зашло да и собачке )

• Продавец  SA Accessories

Ще раз натисніть на кнопку, має засвітитись індикатор з каплею та двома лініями

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Доповнюю відгук за 5 березня. Ось нарешті дочекалася: котики більш звикли до поїлки і тепер воду п'ють тільки з неї. Я дуже задоволена, що кошти витрачені не просто так. Коти ще в перший день спробували пити з поїлки і наче втратили інтерес - пили з піалок, і ось нарешті!

Достоинства:
    Всі задоволені.
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Поїлка- фонтан два дні як придбана, новенька, працює. Відзначу, що поїлка компактного розміру, без дротова- це плюс, можна поставити, де зручно. Працює дуже тихо, приємний бонус - датчик руху. Повірте, це зручно. Уночі підсвічується красивим кольором, тож її видно у темряві. Проста, гарна модель. Зроблено якісно. Дуже дякую продавцеві у допомозі налаштування. Хто придбає, то з власного досвіду скажу: попередньо підключіть її до мережі живлення через блочок не більше 1 А, бажано на ніч. І тільки потім приступайте до налаштувань. Я майже рік підбирала таку річ і дуже задоволена, що зробила саме цей вибір. Однозначно, рекомендую товар і продавця. Дуже дякую.

Достоинства:
    Компактна, сучасний дизайн, сенсорне управління, тиха у роботі, не залежна від живлення з розетки, наявність датчика руху.
    Недостатки:
    Поки що- тільки переваги.
  • Валентин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Доброго дня! Прикло що відсутня інструкція про експлуатацію на державній, або російскій мові! Не усі споживачі володіють кітайською та англійською! Якщо є можливість усунути цю проблему! З повагою!

Достоинства:
    не виявив
    Недостатки:
    не виявив
  • Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Черный

Сподобався дизайн поїлки. МАтеріали та якість збірки досить пристойна. Користуємось тиждень і поки без нарікань, все влаштовує

• Віктор Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Сподобався нам з нашим мопсом цей фонтанчик. Датчик руху спрацьовує чітко ну і за 10 днів ще ніразу не заряжав

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Через 2 тижні користування перестав працювати датчик руху на поїлці, а згодом вона почала працювати лише періодично. При натисканні може вийти лише маленький і короткий струмінь води, але в інший час поїлка не реагує ні на рух, ні на встановлений час. Наразі вона взагалі перестала працювати навіть при натисканні

• Продавец  SA Accessories

Анастасія, перепрошуємо за негативний досвід. Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом і проконсольтуємо як можна вирішити проблему з товаром або обміняємо його. Вдалого дня!

• Ігор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Чудовий фонтан, собаці зручно, ходить пити регулярно. Поїлка не гучна, не лякає)

• Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories. Объем: 2.5 л. Цвет: Белый

Має гарний вигляд. Працює дуже тихо, що є великою перевагою, сенсор працює чітко та коректно. Працює в мене вже біля тижня і жодного разу не підзаряджав