Топи продажів

Отзывы покупателей о Фиксатор коленного сустава 2 шт, активный бандаж на колено Grant Inn Orto, защитный, спортивный, ортез с ребрами жесткости, чорный + синий (467858794)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Не очікував такої хорошої якості ортезів за доволі низьку ціну
    Дуже добре фіксують колінний суглоб
    Думаю для активних видів спорту чудово підійде, брав собі щоб зменшити навантаження на коліна при грів в волейбол

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 14 днів. З повагою, магазин GETLUX

• Вікторія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Зручні бандажі, швидко одягаються. Обидва підійшли на ногу з обхватом 50 на 37 см. Дякую за швидку доставку

Достоинства:
    Легко одягати, добре фіксує
    Недостатки:
    Поки не знайдено
  • Дар'я Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Дуже хороший бандаж,добре підтримує коліна,не скочується

Достоинства:
    Комфортний
  • Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Фіксатори якісні, але розмір універсальний, це таке обтікаєме, невизначене понятия. Так і сталося, мамі, для якої замовляли, виявилися замалі, 43 см вище коліна. Добре, шо підійшли чоловікові, у якого теж час від часу трапляється загострення.

Достоинства:
    Якісний, необхідний товар.
    Недостатки:
    Не вказаний розмір, важко вгадати, як в лотерею.
  • Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Купувала для брата, він в захваті. Використовує на тренуваннях з боротьби. Якість чудова, не розтягується та гарно фіксується нога. Дуже швидко відправили

Достоинства:
    Швидка відправка, якість товару чудова
  • Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Бандаж доставили на наступний день після замовлення. Брала сину для підтримки коліна після травми на тренуванні. На зріст 168 см і вага 62 кг розмір універсальний підійшов ідеально.

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Дякую, швидко прийшли, якість : міцні, добре стримують коліно та зручні, надіслала чоловіку на фронт сказав що ймо допомогають біль у колінах менша та зручні.

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Замечательные фиксаторы. Все подошло. Мягко держит коленный сустав. Удобны при ходьбе и физических упражнениях на приусадебном участке. Незаменимая вещь.

Достоинства:
    Не перетягивает , хорошо держит коленный сустав.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 14 днів З повагою, магазин GETLUX

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Купив бандаж Grant Inn Orto — і дуже задоволений! Він реально фіксує колінний суглоб, забезпечує відчутну підтримку і стабілізацію, а завдяки компресії й м’якому, дихаючому матеріалу нога під ним не потіє і не «парить». Після кількох днів носіння зменшилися болючі відчуття та набряк — стало легше ходити і займатися спортом. Сам ортез зручно сидить, не сповзає і не тисне, навіть при активному русі чи бігу. Загалом — чудове співвідношення ціни та якості, рекомендую для тих, хто хоче надійного захисту колін.

• Алевтина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Дуже якісний товар. Набряк зійшов ( травма коліна) після другої доби. Для спортсменів і ні тільки супер! Дякую.

Достоинства:
    Якість

• Вікторія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Я хворію на артроз коліна 20 років і з кожним роком болі посилюються, придбала цей бандаж і ходити стало набагато легше, гарний бандаж , справді допомагає, рекомендую!

Достоинства:
    Справді допомагає

• Альона Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Замовлення оброблене і відправлене швидко.
    Бандажі гарно виглядають,цупкі з вивороту продублювано м'яким замшем.
    Є фіксатор колінної чашечки

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Black-Blue-Grey

Підійшло ідеально, утримує коліно, при носінні перестало нити коліно та вистрибувати в сторону на нерівній місцевості та в повному присіді з навантаженням.

Достоинства:
    Підійшло ідеально, утримує коліно, при носінні перестало нити коліно, та вистрибувати в сторону на нерівній місцевості
    • Продавец  GETLUX

• Богдан У***

Чудовий бандаж, на нозі тримається добре, якщо ви дійсно маєте проблеми з колінами то його носіння може викликати дискомфорт, в моєму випадку в мене дуже виразне коліно і силіконове кільце при згинанні коліна доставляє трішки дискомфорту. Ходити в них насправді простіше. Зауважу що в мене дійсно хворі та чутливі коліна.

Достоинства:
    Швидка доставка, гарна якість.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  GETLUX

• Наталя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Доставили швидко. Зроблено охайно. Наколінники однакові ( бо прочитала у відгуках, що комусь прийшли різні). Комфортно. Поки -- задоволена, а далі буде видно. Дякую за якісний товар.

Достоинства:
    Зручно, тепло,практично.
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  GETLUX

• Константинов И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

В користуванні десь тиждень.. Зручний, колено фіксує добре. Цілком задоволений покупкою.

Достоинства:
    На відміну від неопренових - шкіра не пітніє
    Недостатки:
    поки не знайшов
    • Продавец  GETLUX

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Я купив цей бандаж після того, як під час тренувань почав відчувати неприємний біль у коліні. Шукав щось, що могло б забезпечити добру підтримку, але не обмежувало б рухи. Силіконова вставка Омега дійсно працює — вона фіксує колінну чашечку, але не перешкоджає згинати ногу. Матеріал приємний на дотик, не натирає, і що найголовніше шкіра під ним не пітніє. Біль у коліні почав зменшуватися вже після кількох днів носіння

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Black

Брав бабусі, відчула полегшення на суглоби

Достоинства:
    Допомагає

• Марков Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Black

Дуже класні

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Швидко прийшло, товар відповідає заявленому. Для своєї ціни хороший товар

Достоинства:
    Зручно вдягати, сидить доводі таки щільно на нозі
    Недостатки:
    Власне в мене сповзає по нозі униз, якщо нога не загнута в коліні
    • Продавец  GETLUX

• Брук Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Отримав данні наколінники. Замовляв щоб надівати під час присідань. Якість самого матеріалу за ці гроші не погана. Спочатку були тісні. Але після першого тренування розтягнулись.

Достоинства:
    Недостатки:
    Для такої ціни не мае
    • Продавец  GETLUX

• Максим П***

Дякую)
    Отримав наколінники. Приїхала пара, але різних розмірів. Один підійшов мені, інший дружині.

Достоинства:
    Непогана якість. Фіксують коліно. Немає дискомфорту на нозі.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  GETLUX

• Екатерина Ш***

Гарний бандаж.

Достоинства:
    Зручний і при вдяганні, і при носінні. Добре підтримує суглоб. У мене під коліном 42 см, то сидить щільно. Якість достойна, тим більше за таку ціну.
    Недостатки:
    На дуже повні ноги не підійде.
    • Продавец  GETLUX

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія на 14 днів" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Фіксатори чудові, зручні при ходьбі та добре фіксують колінну чашечку. Наколінниками задоволений.

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Чудовий фіксатор за доступною ціною

Достоинства:
    Доступна ціна,якість
    Недостатки:
    Не виявили
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Я насправді дуже задоволений цією штукою, оскільки після походу горами колінам була хана, і цей фіксатор прям врятував мене.
    Окрема радість у тому, що він не сильно парить в таку жару

• Валентин Т***

Соответствует описанию.

Достоинства:
    Удобно.
  • Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Товар на Мою думку гарний. Після прання вертається в своє положення, стягує гарно.Будемо дивитися що буде далі.

Достоинства:
    Гарна тканина
  • Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Користуюся цими фіксаторами вже деякий час і залишився дуже задоволений. Бандажі добре підтримують колінні суглоби під час ходьби, тренувань і фізичних навантажень. Матеріал еластичний, приємний до тіла, не натирає та добре пропускає повітря. Фіксатори не сповзають і не перекручуються навіть при активному русі. У комплекті одразу дві штуки, що дуже зручно. Якість виготовлення хороша, шви акуратні. За свою ціну — чудовий варіант для підтримки колін і зменшення дискомфорту. Рекомендую!

• Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Бандажі хорші. Добре фіксують, знімають нагрузку з колін.

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Підійшли чудово, не надавлюють, не натирають, легкі, зручні, розмір універсальний. Облегшують навантаження на суглоби. Брав для себе бо маю травми менісків.

Достоинства:
    Дуже зручні
    Недостатки:
    Не виявив
  • Маргарита Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Гарні наколінники, розмір підійшов, брала для бабусі, вона задоволена.

Достоинства:
    Не дуже жаркі на літо
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Гарний товар, свою функцію виконує. Оскільки розмір один (універсальний), може не підійти на худе коліно

• Надія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Замовляла для мами, користується ними більше пів року. Усе чудово, добре фіксують коліно, не викликає дискомфорту

Достоинства:
    Фіксує коліно
    Недостатки:
    Відсутні
  • Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Дуже зручні наколінники. Підходять для активних видів спорту. Легкі, непомітні під одягом та функціональні.

Достоинства:
    Оптимальна жорсткість для занять спортом, легкість
  • Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: Универсальный. Цвет: Grey

Якісній , гарна фіксація.