Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Игрушка-подушка Кот Батон розового цвета с белым 70 см

Оценка пользователей 4.61/5
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50

Іграшка сподобалась, дефектів нема. Щиро дякую за швидку доставку та подаруночок

• Продавец  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Євген С***

М'якенький

Достоинства:
    Класний, прикольний
    • Продавец  JuliShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Бело-розовый. Высота игрушки: 70

Якісна іграшка. Без запаху. Дитина залишилась задоволена.

Достоинства:
    Якісний товар

• Олена К***

Красива іграшка без дефектів

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Оранжево-белый. Высота игрушки: 70

Швидка відправка, приємна комунікація, чудовий товар. Дякую за маленьку гірлянду в подарунок!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Оранжево-белый. Высота игрушки: 90

Шикарный кот батон, сын довольный.

Недостатки:
    Нету.
    • Продавец  JuliShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Михайло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 90

Дочка довольна,постійно з ним спить

• Продавец  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Наталья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Бело-розовый. Высота игрушки: 50

Дякую за швидку доставку. Все співпадає з описом товару.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 70

Брала цього красеня на подарунок. Дуже швидко відправили,іграшка гарна . І зворотний зв'язок є від менеджерів.
    Бажаю успіхів, ви молодці .
    Окремо дякую за приємну ціну

Достоинства:
    Класний
    • Продавец  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Тетяна П***

Дуже приємний дитина з рук не відпускає

Достоинства:
    Великий

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 90

Дуже сподобалась іграшка, гарна якість, мʼяка, дитина щаслива, дуже гарний подарунок, як іграшка і як подушка, для поїздок кудись саме те)
    Дякую за швидку відправку)

Достоинства:
    Мʼяка, дуже приємна, велика

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50

Чудовий котик Батон, гарна якість, все охайно прошито, наповнення теж добре, розмір відповідає зазначеному у характеристиках. Дякую за якість іграшки та за гарне обслуговування.
    Продавця та іграшку рекомендую!

• Елена З***

Іграшка -подушка прийшла дуже швидко.Дякую продавцю за швидку доставку.Сама іграшка приємна на дотик.Дитині для обнімашок вночі дуже сподобалась

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Бело-розовый. Высота игрушки: 50

Гарненький. Дякую за маленьку гірлянду в подарунок!

Достоинства:
    М'який
    • Продавец  JuliShop

• Кристина

котенок безумно крутой, прекрасного качества, мягкий и приятный на ощупь

• Беляева О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50

Приємно отримати ще і подарунок

Достоинства:
    відповідає опису
    Недостатки:
    поки немає
    • Продавец  JuliShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо

• Назар О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Оранжево-белый. Высота игрушки: 50

Якісна і прикольна іграшка

• Андрей А***

Замечательный кот!

• Катерина М***

Дуже дитина щаслива

Достоинства:
    М'яка, прикольна іграшка

• Оксана К***

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 90

Приємний на дотик м'якенький котик. Відповідає опису та вказаному розміру. Посилка прийшла швидко. Розпаковували обережно, орієнтуючись на попередні відгуки. Неочікуваний подарунок здивував, але було дуже приємно. Дитині іграшка сподобалася.

• Продавец  JuliShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• Ольга М***

Дуже приємний на дотик

Достоинства:
    Зручний

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 70

Гарний Кіт Батон. Дякую за подарунок , щіточка для догляду за іграшкою.

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 70

Ребенок доволен все супер,один минус в меньшем варианте у нас замочек есть,что б можно было постирать(брали не тут),а в большом к сожалению нет.

• Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50

Швидко доставили. Котик чудовий) діти щасливі)

Недостатки:
    Невиявили
    • Продавец  JuliShop

• Юля Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Бело-розовый. Высота игрушки: 70

Прийшов скоро без недоліків все супер

Достоинства:
    М'який гарний

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 70

Чудовий котик,м'якенький на дотик, швидка доставка.

Достоинства:
    дитині подобається спати з ним

• Анна К***

Усі задоволені

• Христина К***

Задоволенні)

• Продавец  JuliShop

Добрий день, Христино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Бело-розовый. Высота игрушки: 50

Замовляла на подарунок, дуже класна іграшка дитині сподобалася. Вклали подаруночок.

Достоинства:
    Швидко відправили!
    • Продавец  JuliShop

Добрий день, Ірино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ольга Ш***

Після замовлення зателефонували і уточнили, чи буде зручна доставка на певну дату, швидко відправили, після отримання зателефонували з уточненням, чи все добре. Приємні продавці та класна іграшка, похресник був дуже задоволений таким поадарунком)

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  JuliShop

Добрий день, Ольга! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 90

М'якенький, приємний на дотик. А ще дуже милий котик.

• Володимир М***

Візуально виглядає меншим, мабуть розмір вказаний з довжиною хвоста)

• Продавец  JuliShop

Добрий день, Володимире! Ми вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 70

Котик сподобався, досить милий. Єдине що, треба брати до уваги, що розмір вказаний з хвостом і лапками. Тому, якщо хочете більшого котика, треба ретельніше подумати стосовно розміру. Я замовила 70, але тільце його реально 50. Хотілось би більшого, щоб дитина могла потішитись.

Достоинства:
    Милий
    Недостатки:
    Важко вгадати з реальним розміром.
    • Продавец  JuliShop

Добрий день, Вікторіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Елена К***

Дуже спо

• Продавец  JuliShop

Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50

Гарний,милий, м'якенький котик! Але розмір (50 см) - не точний! Це розмір від кінчика вух до кінчика хвоста. Тільце - 46см, і він тоненький

Достоинства:
    Гарний колір, милий дизайн, приємна м'яка іграшка. Ціна.
    Недостатки:
    Розмір (50см) не відповідає сподіванням як в довжину, так і в діаметрі. У порівнянні кіт на 70см та рука дорослого.
    • Продавец  JuliShop

Добрий день, Олександре! Ми вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Оксана Б***

Доброго дня, де Ви купляли такого гарного кота ( коричневого кольору)

• Олександр Я***