- Михайло З***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Здохла через 4 місяці, викорастання чисто для ноуту та роутеру
Гарантією хоч скористалися?
- Петро В***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Супер. Все сподобалось. Працює нормально. Котел Вайлант витягує класно.
- Достоинства:
- Велика потужність
- Недостатки:
- Не вичвиа
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Дуже дивно читати негативні коментарі щодо згорілої зарядної станції без пояснень, що до цього призвело. У моєму випадку за понад три місяці використання — лише позитивні враження. Під час відключень використовуємо її для перегляду ТВ: дружина й донька під’єднують фен для сушіння волосся, заряджаємо ноутбук і телефони тощо. На кухні також підключали міксер. Загалом станція повністю виправдала очікування — надійний і корисний помічник у побуті.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Невиявлено
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Купував станцію S&O LAB G1200 BYD, розраховуючи на надійність та захист, а отримав повну відмову у підтримці. Станція вийшла з ладу (згоріли силові компоненти), але замість виконання гарантійних зобов'язань, продавець обрав найпростіший шлях — зробити винним споживача.
Чому я НЕ РЕКОМЕНДУЮ цього продавця:
Маніпуляція провиною: Сервіс надав висновок про «порушення умов експлуатації», посилаючись на цілий список МОЖЛИВИХ причин, не вказуючи, що конкретно в експлуатації я порушив. Це абсурд, оскільки пристрій має, за тех. описом, систему захистів, яка зобов'язана просто вимкнути станцію в таких умовах. Якщо компоненти згоріли — значить, захист не спрацював, що є прямим виробничим браком.
ФІКТИВНА ГАРАНТІЯ: Продавець використовує будь-яку зачіпку (навіть штатну роботу мережі), щоб зняти пристрій з гарантії. По суті, ви платите великі гроші за «папірець», який не працює. Будь-яка позаштатна ситуація, від якої станція мала б захистити себе сама, тут трактується як «ПРОВИНА КЛІЄНТА».
Продавець продає технічно складний товар, але абсолютно не несе за нього відповідальності. Якщо ви хочете, щоб ВАС ЗРОБИЛИ ВИННИМ у поломці приладу — купуйте тут.- Достоинства:
- Виконувала свою функцію як павербанк біля 3 місяців
- Недостатки:
- Описано у відгуку
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Зарядна станція,через місяць роботи, перестала працювати не видає 220 вольт і себе не заряджає .
- Достоинства:
- Гарно працювала
- Недостатки:
- Місяць і вийшла з ладу
- Виталий К***
Ви зверталися до продавця щодо гарантійного обслуговування?
- Сергей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
місяць інтенсивної роботи станції без зауважень та збоїв,все працює.
- Достоинства:
- ціна,характеристики
- Недостатки:
- поки що немає
- Василь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Працює, котел і холодильник до п'яти годин.
Я вже писав відгук, але чомусь він зник.
З котлом прийшлось повозитися, вибивав помилку. Так розумію,що станція не має "0".
Вирішив вставленням резистора у вилку.
Про таке можна було попередити в описі товару.
Прийшла дуже швидко, продавцю дякую.- Достоинства:
- Порівняно не дорого.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
- Достоинства:
- Хороша станція. Швидко заряджається. При увімкнення в неї холодильника, підзарядки ноутбука, телефона вистачає на 7-8 годин. Рекомендую
- Недостатки:
- При швидкому заряджені сильно гуде вентилятор.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Отличный продавец- отправили оперативно, дал четкие указания по эксплуатации ( как известно, инструкции пишут не для нас
Отличный товар - удобная, практичная станция. Не разочарована)- Достоинства:
- Практически - без недостатков.
- Недостатки:
- Очень важно: заряжать нужно через стабилизатор - зарядка занимает 40-50 мин.
От сети, из-за перебоев и нестабильного тока - станция будет стоять как памятник, без признаков жизни.
- Евген О***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Хороша станція, відповідає заявленим характеристикам. Хватає на освітлення квартири та роботи холодильника до 5 годин.
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
- Відсутність жодаткової батареї
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
чудово виконує свою роботу, тримає 6-6.5 годин
- Достоинства:
- ціна, якість товару, довго тримає заряд
- Петро В***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Продавець та товар - СУПЕР. Я навіть не шкодую, що не вибрав ЕКОФЛО. Продавець відправив відразу , на протязі години. Товар якісний, працює як годинник. Дуже задоволений.
- Достоинства:
- Якість. Швидкість зарядки. Немає втрат при довгому простої.
- Недостатки:
- Поки немає
- Ростислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Відмінна станція зі своїми задачами справляється телевізор роутер і ігровий ноутбук тягне 6 годин .
Головне читайте інструкцію шоб не запороти . - Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Працює тиждень як упс для котла. Єдине шо підчас переключення з мережи на батарею, - котел вимикається. Заряджаєтся швидко
- Людмила К***
Добрий вечір. З підключенням котла проблем не було чи підключав електрик?
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Рекомендую. Доставили за добу. Котел Інтернет освітлення в одній кімнаті забезпечує приблизно 5 годин
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Гарна станція. Швидко заряджається.
Хотілось би дізнатись чи розроблений застосунок- Достоинства:
- Швидко заряджається, тихо працює
- Недостатки:
- Немає інструкції українською мовою
- Продавец New Sambir
Добрий день.
На транспортній коробці є наклейка з QR кодом - посилання на інструкцію українською мовою, та посилання на застосунок до станції.
Дякуємо за замовлення. - Олександр
Так - Supower
- Антоніна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Дякую продавцеві!
Отримала станцію на наступний день, проста в використанні змогла сама підключити до котла. Чиста синусоідна ідеально підходить для котла.
Найкращі рекомендації.- Людмила К***
Добрий вечір. З підключенням котла проблем не було чи підключав електрик?
- Антоніна Щ***
Взагалі не було
Робила все по інструкції електрика , головне не через стабілізатор, а на пряму до станції, вона видає чистий стабільний струм
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
За свої гроші це краще що можна придбати. Душе швидка зарядка, на вигляд та у роботі дуже сподобалась. Єдиний мінус - під час заряд сильно шумить охолодження, але це триває хвилин 15 поїм стає майже не чутним.
- Достоинства:
- Якість, ціна, характеристики
- Недостатки:
- Шумна зарядка
- Віктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Продавець теж чудовий,коротко пояснила як використовувати щоб не пошкодити. В комплекті інструкція англійською,коротка інструкція українською, та кьар на інструкцію українською.
Нарікань за перші дві доби не маю. Заряд 980 ват +- чого більш ніж досить на газовий котле з електропанеллю,ноут роутер і лампочки на 6-8 годин(в залежності від потужності ноутбука). Батарея від хорошого бренду byd.- Достоинства:
- по суті те ж екофлоу,всі ті ж переваги,зарядка на фул за 70 хвилин, велика потужність, купа входів,і бонусом ліхтарик
- Недостатки:
- коли заряджається гудить як пилосос. Апка постійно відконекчується(але користі я з неї і так не побачив) і екран тухне за 5 хвилин ігноруючи налаштування
- Алексей Л***
Який застосунок ви використовуєте ? Бо не можу знайти.
Дякую! - Назар
Реально, підкажіть як називається програма
- Богдан Ш***
Додаток називається Supower, принаймні для iOS .
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Станція хороша. Працює стабільно. Приїхала заряжена до 28%, зарядилась повністю за 1,2 години. Під час заряжання трохи шумить, але не суттєво. Витягує і котел і холодильник одночасно. Товар приїхав швидко. Продавцю дякую!
- Достоинства:
- Швидко заояжається, можна заживляти побутові прилади
- Недостатки:
- Поки не побачив
- Катерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Вартує своїх коштів.Підключили двохконтурний котел,тримає заряд 9 год.При графіку відключення 12/4 ,це просто знахідна.
- Достоинства:
- Швидка зарядка.
- Недостатки:
- Не виявили.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Пропрацювала 1 день, потім на екрані світитися помилка F09
станцію повернули ми назад, у сподіванні на обмін на нову або ремонт цієї, тепер за ремонт ще повинні 13-15000грн....за підсумком -ні станції,ні грошей.- Недостатки:
- термін роботи -1 день
- Віталій К***
А ви її включали, щоб всю квартиру заживити?
- Елена З***
НІ
- Виталий К***
А станцію на сьогодні Вам повернули? Чи платили за її ремонт?
- Єгор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Дуже вдячний продавцю за швидку доставку
Користуємося тиждень, все чудово, повністю заживили санвузол і кухню. Піід час відключень тримає 4 години кавомашину, телевізор, інтернет, холодильник і світло. 31 грудня не встигли допекти коржі на торт, духова шафа висадила за 40 хвилин на 80%, але торт був)). Дуже задоволені- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Недостатки:
- Не помітив
- Павло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Дякую продавцю, дуже швидко відправили, відповідали на всі питання. Отримав станцію, після отримання через 12 год підключив на заряд, було 34% заряду, пна табло час заряду 3.6 год потужн 200Вт заряду, не зрозумів про швидку зарядку - чи то так має бути з початку.
- Достоинства:
- Зарядна станція-трохі незалежності
- Недостатки:
- Покі не зрозуміло
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Интуитивно понятное, быстрое и удобное подключение и ввод в эксплуатацию, за 3е сутки полностью справляется с поставленной задачей
- Достоинства:
- Довольно тихая во время работы, удобная в транспортировке, и так же отличное и понятное приложение для мониторинга станции и показателей
- Недостатки:
- Цена, но это уже каждому по-карману судить, так же станция пришла разряженной и «тестовое» включение пришлось провести дома, а не на почте, а вопросов к станции и ее работе вообще нет
- Владислав Ш***
А как называется приложение к станции и где его найти?
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Купила меньше недели назад! Вначале понравилась. Заряжается очень быстро, но также очень шумно. Проработала 2 дня. Вечером после включения основного света поставила на подзарядку, заряжалась все было хорошо, зарядки было 98%, думаю пусть постоит еще, а через 5 мин услышала странный писк, подошла а на экране светиться ошибка F09, и значок перегрузки горит((((. Я выключила, утром ничего не изменилось.
Написала продавцу с просьбой объяснить что я могу сделать, но он целый день молчит. Я так понимаю, что заявленные 5 лет гарантии - это филькина грамота. Не рекомендую этого продавца, так как его цель продать, а дальше никого ничего не волнует- Василь
ИИ пишет
Я нашёл официально похожую инструкцию с расшифровкой кодов ошибок, которая очень вероятно подходит не только к древним китайским зарядкам, но и к многим моделям типа G1200 (часто производитель/поставщик оставляет одинаковую электронику и дисплей) — и там ошибка F09 есть в списке
Код
Значение
Что делать
F08
Слишком большой ток контроллера (>3 A)
Выключить зарядное устройство и перезапустить.
F09
Напряжение аккумулятора слишком высокое (выше ~15,6 В)
Выключить устройство и перезапустить зарядку.
F10
Процесс зарядки вышел из нормы
Выключить и попробовать снова.
Если это оно то можно попробовать включить и подождать, долго, она должна понемногу разряжать аккумулятор, напряжение снизится и при перезапуске ошибка должна пропасть - Марина К***
подскажите удалось запустить станцию после єтой ошибки?
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Все здорово,Зарядил до 99%,кинул от 220В зарядки на гаджеты.Работает,никаких проблем нет.Пока претензий нет.Спасибо за качественный товар,который сразу видно,что соответствует качеству.
- Достоинства:
- Быстро заряжается.
- Недостатки:
- Я не увидел.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Зі своєю задачею справляється чудово, заряджається швидко, спочатку потрібно було відкалібрувати акумулятор. Сподіваюсь, що служитиме довго.
- Достоинства:
- Виконує свої функції. Ціна менша, ніж у конкурентів.
- Недостатки:
- Шумні вентилятори
- Юрій
Яким чином Ви калібрували акумулятор?
- Антоніна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Працює на всі 100%
- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Хватает при длительных отключениях до 7 часов . Очень быстрая зарядка 1.5 часа
Выдает 1250 ватт , хватает закипятить чайник и для микроволновки 3 минуты . Потеря 15-20% заряда .
Но для таких нагрузок его лучше не использовать . Эффективные нагрузки до 100 ватт , роутер , ноутбук , монитор , телевизо,зарядка телефона и переферии. Работа до 10часов. Наличие тихого режима , не шумит как пылесос при зарядке , но заряжается дольше .- Достоинства:
- Быстрая зарядка, дисплей, фонарик.
- Недостатки:
- Шумный , вес.
- Інна
Скажіть будь ласка, чи вистачить для холодильника (компресор потужністю 156ватт)? Чи запустить ця станція його?
- Вадим
Інно, вистачить
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Користуюся лише кілька днів, але думка склалася позитивна. Зручна у використанні, для живлення невеликих побутових пристроїв саме те що треба.
Ноутбук при споживанні близько 180 Вт живить близько 5 год.- Достоинства:
- Швидке заряджання, достатньо немаленька ємність
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Користуємось майже місяць. При відключеннях світла по 3,5-7 годин поспіль, тримає холодильник, насос котла і роутер.
Дуже задоволені!
Працює.
Спочатку ми включили його як упс 24/7, але нам порадили не робити так. Що краще підключати коли треба.- Світлана Д***
Вітаю. Підсвітку можна вимкнути, бо в інструкції не знайшла?
- Ірина П***
Так, підсвітку можна виключити, якщо тримати кнопку включення трохи довше.
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Користуємось другий тиждень, поки нарікань нема! Брали чоловіку для роботи з дома на ноуті! Перше випробування, ноут 2 шт, роутер, та монітор за 6 годин посадили до 39% зі 100%. Для наших вимог підходить повністю
- Достоинства:
- Недостатки:
- Треба самому дзвонити до магазину і дізнаватись про долю свого замовлення, вказали на самовивіз з магазину в Одесі, в Одесі в наявності не було, чекали зі Львова і самі сплачували доставку! (300 грн)
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Брав її для живлення ПК, питання тільки в мобільному додатку, бо навіть gpt не зрозумів де його брати
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Мобільний додаток... Його немає
- Дмитро М***
PowerRoam знаходить цю станцію
- Олег Г***
А як саме підключити її до застосунку powerroam?
- Олександр Г***
Про додаток Powerroam взагалі окремий прикол... Якогось фіга мій сяомі його не підтримує
Тому якщо у вас MIUI ви навіть не завантажити додаток
- Лилия М***Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
Сгорела на второй день использования, включили чтобы зарядить, она начала стрелять, выбило пробки, пошел запах гари
- Достоинства:
- Не успели понять какие есть
- Недостатки:
- Сгорела на 2 день использования
- Тарас
Якшо вона у вас ось так і стояла, то ви притулили її куллером до стіни і вона перегрілась
- Дмитро Ж***
тому що ви , як і всі увімкнули вилка вилка в розетку і коли забуди вимкнути рубильник , світ дали вона згоріла . 99% так горять .