Отзывы покупателей о Зарядна станція S&O LAB G1200 BYD, 1200Вт, Wi-fi App, 1024 Вт⋅год, LiFePO4

Оценка пользователей 4.34/5
  • Михайло З***

Все класно, нам подобається

• Надія Б***

Здохла через 4 місяці, викорастання чисто для ноуту та роутеру

Гарантією хоч скористалися?

• Петро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Супер. Все сподобалось. Працює нормально. Котел Вайлант витягує класно.

Достоинства:
    Велика потужність
    Недостатки:
    Не вичвиа
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Дуже дивно читати негативні коментарі щодо згорілої зарядної станції без пояснень, що до цього призвело. У моєму випадку за понад три місяці використання — лише позитивні враження. Під час відключень використовуємо її для перегляду ТВ: дружина й донька під’єднують фен для сушіння волосся, заряджаємо ноутбук і телефони тощо. На кухні також підключали міксер. Загалом станція повністю виправдала очікування — надійний і корисний помічник у побуті.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Купував станцію S&O LAB G1200 BYD, розраховуючи на надійність та захист, а отримав повну відмову у підтримці. Станція вийшла з ладу (згоріли силові компоненти), але замість виконання гарантійних зобов'язань, продавець обрав найпростіший шлях — зробити винним споживача.
    Чому я НЕ РЕКОМЕНДУЮ цього продавця:
    Маніпуляція провиною: Сервіс надав висновок про «порушення умов експлуатації», посилаючись на цілий список МОЖЛИВИХ причин, не вказуючи, що конкретно в експлуатації я порушив. Це абсурд, оскільки пристрій має, за тех. описом, систему захистів, яка зобов'язана просто вимкнути станцію в таких умовах. Якщо компоненти згоріли — значить, захист не спрацював, що є прямим виробничим браком.
    ФІКТИВНА ГАРАНТІЯ: Продавець використовує будь-яку зачіпку (навіть штатну роботу мережі), щоб зняти пристрій з гарантії. По суті, ви платите великі гроші за «папірець», який не працює. Будь-яка позаштатна ситуація, від якої станція мала б захистити себе сама, тут трактується як «ПРОВИНА КЛІЄНТА».
    Продавець продає технічно складний товар, але абсолютно не несе за нього відповідальності. Якщо ви хочете, щоб ВАС ЗРОБИЛИ ВИННИМ у поломці приладу — купуйте тут.

Достоинства:
    Виконувала свою функцію як павербанк біля 3 місяців
    Недостатки:
    Описано у відгуку
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Зарядна станція,через місяць роботи, перестала працювати не видає 220 вольт і себе не заряджає .

Достоинства:
    Гарно працювала
    Недостатки:
    Місяць і вийшла з ладу
    • Виталий К***

Ви зверталися до продавця щодо гарантійного обслуговування?

• Сергей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

місяць інтенсивної роботи станції без зауважень та збоїв,все працює.

Достоинства:
    ціна,характеристики
    Недостатки:
    поки що немає
  • Василь Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Працює, котел і холодильник до п'яти годин.
    Я вже писав відгук, але чомусь він зник.
    З котлом прийшлось повозитися, вибивав помилку. Так розумію,що станція не має "0".
    Вирішив вставленням резистора у вилку.
    Про таке можна було попередити в описі товару.
    Прийшла дуже швидко, продавцю дякую.

Достоинства:
    Порівняно не дорого.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir
    Достоинства:
    Хороша станція. Швидко заряджається. При увімкнення в неї холодильника, підзарядки ноутбука, телефона вистачає на 7-8 годин. Рекомендую
    Недостатки:
    При швидкому заряджені сильно гуде вентилятор.
  • Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Отличный продавец- отправили оперативно, дал четкие указания по эксплуатации ( как известно, инструкции пишут не для нас
    Отличный товар - удобная, практичная станция. Не разочарована)

Достоинства:
    Практически - без недостатков.
    Недостатки:
    Очень важно: заряжать нужно через стабилизатор - зарядка занимает 40-50 мин.
    От сети, из-за перебоев и нестабильного тока - станция будет стоять как памятник, без признаков жизни.
  • Евген О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Хороша станція, відповідає заявленим характеристикам. Хватає на освітлення квартири та роботи холодильника до 5 годин.

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Відсутність жодаткової батареї
  • Сергій

чудово виконує свою роботу, тримає 6-6.5 годин

Достоинства:
    ціна, якість товару, довго тримає заряд
  • Петро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Продавець та товар - СУПЕР. Я навіть не шкодую, що не вибрав ЕКОФЛО. Продавець відправив відразу , на протязі години. Товар якісний, працює як годинник. Дуже задоволений.

Достоинства:
    Якість. Швидкість зарядки. Немає втрат при довгому простої.
    Недостатки:
    Поки немає
  • Ростислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Відмінна станція зі своїми задачами справляється телевізор роутер і ігровий ноутбук тягне 6 годин .
    Головне читайте інструкцію шоб не запороти .

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Працює тиждень як упс для котла. Єдине шо підчас переключення з мережи на батарею, - котел вимикається. Заряджаєтся швидко

• Людмила К***

Добрий вечір. З підключенням котла проблем не було чи підключав електрик?

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Рекомендую. Доставили за добу. Котел Інтернет освітлення в одній кімнаті забезпечує приблизно 5 годин

• Світлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Гарна станція. Швидко заряджається.
    Хотілось би дізнатись чи розроблений застосунок

Достоинства:
    Швидко заряджається, тихо працює
    Недостатки:
    Немає інструкції українською мовою
    • Продавец  New Sambir

Добрий день.
      На транспортній коробці є наклейка з QR кодом - посилання на інструкцію українською мовою, та посилання на застосунок до станції.
      Дякуємо за замовлення.

• Олександр

Так - Supower

• Антоніна Щ***

Дякую продавцеві!
    Отримала станцію на наступний день, проста в використанні змогла сама підключити до котла. Чиста синусоідна ідеально підходить для котла.
    Найкращі рекомендації.

• Людмила К***

Добрий вечір. З підключенням котла проблем не було чи підключав електрик?

• Антоніна Щ***

Взагалі не було
      Робила все по інструкції електрика , головне не через стабілізатор, а на пряму до станції, вона видає чистий стабільний струм

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

За свої гроші це краще що можна придбати. Душе швидка зарядка, на вигляд та у роботі дуже сподобалась. Єдиний мінус - під час заряд сильно шумить охолодження, але це триває хвилин 15 поїм стає майже не чутним.

Достоинства:
    Якість, ціна, характеристики
    Недостатки:
    Шумна зарядка
  • Віктор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Продавець теж чудовий,коротко пояснила як використовувати щоб не пошкодити. В комплекті інструкція англійською,коротка інструкція українською, та кьар на інструкцію українською.
    Нарікань за перші дві доби не маю. Заряд 980 ват +- чого більш ніж досить на газовий котле з електропанеллю,ноут роутер і лампочки на 6-8 годин(в залежності від потужності ноутбука). Батарея від хорошого бренду byd.

Достоинства:
    по суті те ж екофлоу,всі ті ж переваги,зарядка на фул за 70 хвилин, велика потужність, купа входів,і бонусом ліхтарик
    Недостатки:
    коли заряджається гудить як пилосос. Апка постійно відконекчується(але користі я з неї і так не побачив) і екран тухне за 5 хвилин ігноруючи налаштування
    • Алексей Л***

Який застосунок ви використовуєте ? Бо не можу знайти.
      Дякую!

• Назар

Реально, підкажіть як називається програма

• Богдан Ш***

Додаток називається Supower, принаймні для iOS .

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Станція хороша. Працює стабільно. Приїхала заряжена до 28%, зарядилась повністю за 1,2 години. Під час заряжання трохи шумить, але не суттєво. Витягує і котел і холодильник одночасно. Товар приїхав швидко. Продавцю дякую!

Достоинства:
    Швидко заояжається, можна заживляти побутові прилади
    Недостатки:
    Поки не побачив
  • Катерина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Вартує своїх коштів.Підключили двохконтурний котел,тримає заряд 9 год.При графіку відключення 12/4 ,це просто знахідна.

Достоинства:
    Швидка зарядка.
    Недостатки:
    Не виявили.
  • Елена

Пропрацювала 1 день, потім на екрані світитися помилка F09
    станцію повернули ми назад, у сподіванні на обмін на нову або ремонт цієї, тепер за ремонт ще повинні 13-15000грн....за підсумком -ні станції,ні грошей.

Недостатки:
    термін роботи -1 день
    • Віталій К***

А ви її включали, щоб всю квартиру заживити?

• Елена З***

НІ

• Виталий К***

А станцію на сьогодні Вам повернули? Чи платили за її ремонт?

• Єгор Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Дуже вдячний продавцю за швидку доставку
    Користуємося тиждень, все чудово, повністю заживили санвузол і кухню. Піід час відключень тримає 4 години кавомашину, телевізор, інтернет, холодильник і світло. 31 грудня не встигли допекти коржі на торт, духова шафа висадила за 40 хвилин на 80%, але торт був)). Дуже задоволені

Достоинства:
    Швидко заряджається
    Недостатки:
    Не помітив
  • Павло Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Дякую продавцю, дуже швидко відправили, відповідали на всі питання. Отримав станцію, після отримання через 12 год підключив на заряд, було 34% заряду, пна табло час заряду 3.6 год потужн 200Вт заряду, не зрозумів про швидку зарядку - чи то так має бути з початку.

Достоинства:
    Зарядна станція-трохі незалежності
    Недостатки:
    Покі не зрозуміло
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Интуитивно понятное, быстрое и удобное подключение и ввод в эксплуатацию, за 3е сутки полностью справляется с поставленной задачей

Достоинства:
    Довольно тихая во время работы, удобная в транспортировке, и так же отличное и понятное приложение для мониторинга станции и показателей
    Недостатки:
    Цена, но это уже каждому по-карману судить, так же станция пришла разряженной и «тестовое» включение пришлось провести дома, а не на почте, а вопросов к станции и ее работе вообще нет
    • Владислав Ш***

А как называется приложение к станции и где его найти?

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Купила меньше недели назад! Вначале понравилась. Заряжается очень быстро, но также очень шумно. Проработала 2 дня. Вечером после включения основного света поставила на подзарядку, заряжалась все было хорошо, зарядки было 98%, думаю пусть постоит еще, а через 5 мин услышала странный писк, подошла а на экране светиться ошибка F09, и значок перегрузки горит((((. Я выключила, утром ничего не изменилось.
    Написала продавцу с просьбой объяснить что я могу сделать, но он целый день молчит. Я так понимаю, что заявленные 5 лет гарантии - это филькина грамота. Не рекомендую этого продавца, так как его цель продать, а дальше никого ничего не волнует

• Василь

ИИ пишет

Я нашёл официально похожую инструкцию с расшифровкой кодов ошибок, которая очень вероятно подходит не только к древним китайским зарядкам, но и к многим моделям типа G1200 (часто производитель/поставщик оставляет одинаковую электронику и дисплей) — и там ошибка F09 есть в списке

Код
      Значение
      Что делать
      F08
      Слишком большой ток контроллера (>3 A)
      Выключить зарядное устройство и перезапустить.
      F09
      Напряжение аккумулятора слишком высокое (выше ~15,6 В)
      Выключить устройство и перезапустить зарядку.
      F10
      Процесс зарядки вышел из нормы
      Выключить и попробовать снова.

Если это оно то можно попробовать включить и подождать, долго, она должна понемногу разряжать аккумулятор, напряжение снизится и при перезапуске ошибка должна пропасть

• Марина К***

подскажите удалось запустить станцию после єтой ошибки?

• Юрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Все здорово,Зарядил до 99%,кинул от 220В зарядки на гаджеты.Работает,никаких проблем нет.Пока претензий нет.Спасибо за качественный товар,который сразу видно,что соответствует качеству.

Достоинства:
    Быстро заряжается.
    Недостатки:
    Я не увидел.
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Зі своєю задачею справляється чудово, заряджається швидко, спочатку потрібно було відкалібрувати акумулятор. Сподіваюсь, що служитиме довго.

Достоинства:
    Виконує свої функції. Ціна менша, ніж у конкурентів.
    Недостатки:
    Шумні вентилятори
    • Юрій

Яким чином Ви калібрували акумулятор?

• Антоніна Г***

Працює на всі 100%

Достоинства:
    Швидко заряджається
  • Евгений С***

Хватает при длительных отключениях до 7 часов . Очень быстрая зарядка 1.5 часа
    Выдает 1250 ватт , хватает закипятить чайник и для микроволновки 3 минуты . Потеря 15-20% заряда .
    Но для таких нагрузок его лучше не использовать . Эффективные нагрузки до 100 ватт , роутер , ноутбук , монитор , телевизо,зарядка телефона и переферии. Работа до 10часов. Наличие тихого режима , не шумит как пылесос при зарядке , но заряжается дольше .

Достоинства:
    Быстрая зарядка, дисплей, фонарик.
    Недостатки:
    Шумный , вес.
    • Інна

Скажіть будь ласка, чи вистачить для холодильника (компресор потужністю 156ватт)? Чи запустить ця станція його?

• Вадим

Інно, вистачить

• Олексій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Користуюся лише кілька днів, але думка склалася позитивна. Зручна у використанні, для живлення невеликих побутових пристроїв саме те що треба.
    Ноутбук при споживанні близько 180 Вт живить близько 5 год.

Достоинства:
    Швидке заряджання, достатньо немаленька ємність
  • Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Користуємось майже місяць. При відключеннях світла по 3,5-7 годин поспіль, тримає холодильник, насос котла і роутер.

Дуже задоволені!
    Працює.

Спочатку ми включили його як упс 24/7, але нам порадили не робити так. Що краще підключати коли треба.

• Світлана Д***

Вітаю. Підсвітку можна вимкнути, бо в інструкції не знайшла?

• Ірина П***

Так, підсвітку можна виключити, якщо тримати кнопку включення трохи довше.

• Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Користуємось другий тиждень, поки нарікань нема! Брали чоловіку для роботи з дома на ноуті! Перше випробування, ноут 2 шт, роутер, та монітор за 6 годин посадили до 39% зі 100%. Для наших вимог підходить повністю

Достоинства:
    Недостатки:
    Треба самому дзвонити до магазину і дізнаватись про долю свого замовлення, вказали на самовивіз з магазину в Одесі, в Одесі в наявності не було, чекали зі Львова і самі сплачували доставку! (300 грн)
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Брав її для живлення ПК, питання тільки в мобільному додатку, бо навіть gpt не зрозумів де його брати

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Мобільний додаток... Його немає
    • Дмитро М***

PowerRoam знаходить цю станцію

• Олег Г***

А як саме підключити її до застосунку powerroam?

• Олександр Г***

Про додаток Powerroam взагалі окремий прикол... Якогось фіга мій сяомі його не підтримує
      Тому якщо у вас MIUI ви навіть не завантажити додаток

• Лилия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: New Sambir

Сгорела на второй день использования, включили чтобы зарядить, она начала стрелять, выбило пробки, пошел запах гари

Достоинства:
    Не успели понять какие есть
    Недостатки:
    Сгорела на 2 день использования
    • Тарас

Якшо вона у вас ось так і стояла, то ви притулили її куллером до стіни і вона перегрілась

• Дмитро Ж***

тому що ви , як і всі увімкнули вилка вилка в розетку і коли забуди вимкнути рубильник , світ дали вона згоріла . 99% так горять .