Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Аккумуляторная батарея DOBE® TYX-2610B (800 mAh) White + кабель Type-C (80 cм) для геймпада Microsoft Xbox Series S|X

Оценка пользователей 4.78/5
  • Станіслав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Товар прийшов неймовірно швидко образу на наступний день, очікував що за такі гроші буде якість «не ахті» , але навпаки все супер, візуально і технічно все на висоті, дякую вам велике, все буде Україна.

Достоинства:
    Швидко, зручно, ТОП
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Доставка не швидка , а миттєва , на слідуючий ранок вже приїхав акум. Ще не тестував в іграх , але джойстик включився ,вже добре . Заряджається , скільки тримає акум відпишу пізніше . Але як же він у****о стає в сам джойстик , спочатку подумав що він не підходить до геймпаду , дуже важко вставлявся , було страшно щось відламати. Але став ,включився і добре )

Достоинства:
    Ціна,швидкість підправки . І довгенький кабель (до метра ) на зарядкі звичайно не пограєш ,але круто що він взагалі є.
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Швидка доставка. Працює ) На геймпад став, заряжается все ок.

Достоинства:
    Все як в описі
    Недостатки:
    Не бачу зараз
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Гуд. Швидко все доставили.

• Антон Ч***

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Гарна батарея, відправили дуже швидко, рекомендую.

Достоинства:
    Все як в описі
    Недостатки:
    Довжина кабелю
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Доброго вечора. Замовляв батарею до геймпаду Xbox. Оперативно надіслали звмовлення. Батарея підійшла на відмінно

Достоинства:
    Підійшла та гарного держить заряд
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Артём П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Все добре працює але складно знімається з джойстику

• Олексій А***

Працює справно, все добре
    Замовляв не дивлячись на відгуки, тому трохи розчарований, що товар не зовсім відповідає показаному на фото. Напис з ємністю акумулятора трохи псує вид геймпаду.

Достоинства:
    Добре тримає заряд, зручний в користуванні
    Недостатки:
    Трохи псує зовнішній вигляд геймпаду
    • Продавец  Pristavkin Dim