Отзывы покупателей о Лосины в рубчик на флисе зимние утепленные женские Merlini Труа 600000204 S-M Зеленые (600000204_1)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Любов Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый

Чудові лосіни, просто треба брати свій розмір, щоб не товщами по швах приємні на дотик, дуже еластичні, тепленькі, колір дуже ніжний. Задоволена

Достоинства:
    Якість, колір
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: XL. Цвет: Черный

Это лучшие лосины какие у меня были! Качество просто супер, сели идеально, размер в размер!

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: M. Цвет: Черный

Замовляв для дружини ці лосини, на дотик дуже приємні, тканина щільна та якісна, розмір підійшов ідеально, але шви дуже слабкі, після 2 носок почали розлазитись

Достоинства:
    Якісний матеріал
    Недостатки:
    Погано прошиті
  • Маруся Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: M. Цвет: Черный

Гарні лосини. Я вже маю деяку продукцію цього продавця, тому і в цей раз сподівалась на якісний продукт. Дійсно теплі (не на мороз, хоча в машині - нормально), дійсно гарно пошиті. Розмір співпадає (я ХS, взяла найменший в цій моделі s/m). Відправили дуже швидко.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый

Гарні лосини. Пов'язка на голову в тон лосин. Не чорна). Зняла одиничку, бо в описі заявлено що це зимові утеплені на флісі лосини.
    Насправді флісом це назвати складно. Скоріш демисезонна версія. А до якості нарікань нема).

Достоинства:
    Гарно сидять, приємна тканина.
    Недостатки:
    Не дуже теплі.
  • Анастасия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: XL. Цвет: Черный

Лосіни приїхали вчасно, розмір та розмірна сітка співпадають
    Якість чудова, вони зручні та резинка на талії супер, добре тримає, нічого ніде не сползає. можливо не супер теплі, але десь осінь- та не дуже холодна зима буде як раз.
    Дякую

Достоинства:
    якість матеріалу, тепленькі, зручні, розмір зпівпадає.
    Недостатки:
    поки не помітила
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый

Клас, м'які, приємні на дотик. Взяла вже другі.

Достоинства:
    М'які
    Недостатки:
    Не виявила
  • Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

Приємна тканина, тепленькі і зручні. Брала в розмірі S/M, на мою талію в 65 см трохи тугувата резинка, але може розтягнеться же. В іншому все супер.

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: XL. Цвет: Черный

дякую,лосини гарні,такі як я і хотіла,буду носити с задоволенням!

Достоинства:
    приємні до тіла
  • Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: M. Цвет: Черный

Лосіни чудові, розмір підійшов, все ок!

• Іванна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: XL. Цвет: Черный

Лосіни прийши добрі і якісні , відповідають розміру який замовила , але мене вкрай засмутило що цими лосі ними була в пакеті повʼязка на голову чорна як на похорон !! Якщо ви хочете зробити приємно клієнту , то точно не чорною повʼязкою !!! Мені це зруйнувало настрій на весь день !! Не розумію що у голові тої людини яка це захотіла відправити з лосінами !

Достоинства:
    Лосіни якісні та відповідають розмірній сітці !
    Недостатки:
    Чорна повʼязка прийшла з лосінами на голову яку відвідають на похорон !
  • Юлия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MerShop. Размер: M. Цвет: Черный

Якість на висоті! Рекомендую! Пошив продуманий, в шов де попа та перед вставлена силіконова 'стрічка, тобто нитки не тріснуть і буде комфортно в ходьбі! Рекомендую!