Отзывы покупателей о Переходник для MacBook HDMI 8K на Type-C кабель переходник USB Type-C to HDMI для Macbook на HDMI 8K 1.8 м PAVLYSH PA-56

• Маргарита П***

Відправили провід 4к замість 8к

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Відправили гірший провід
    • Продавец  kostor

ВІтаємо! Шкода, що сталась така ситуація. Зверніться до нас за поверненням або обміном. Вибачте за незручності.

• Евгений Г***

Очень доволен покупкой

• Вика К***

працює відмінно

• Христина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дякую за доступні ціни. Перехідник гарно працює, жодних питань.

• Карина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Чудове співвідношення ціни та якості. Чудово працює без затримок та інших проблем!

• Олена Ш***

Чудовий перехідник, працює!