- Маргарита П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Відправили провід 4к замість 8к
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Відправили гірший провід
- Продавец kostor
ВІтаємо! Шкода, що сталась така ситуація. Зверніться до нас за поверненням або обміном. Вибачте за незручності.
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Очень доволен покупкой
- Вика К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
працює відмінно
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дякую за доступні ціни. Перехідник гарно працює, жодних питань.
- Карина С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудове співвідношення ціни та якості. Чудово працює без затримок та інших проблем!
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудовий перехідник, працює!