- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Серый
Стабилизатор супер!
Покупкою задоволена.
Рекомендую - Богдан Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет: Серый
Стабілізатор чудово працює, свіввідношення ціни і якості відмінне! Всім рекомендую!
- Лілія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Хороший міцний пластик, всі функції працюють
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Дуже задоволений покупкою — стабілізація реально топ, відео виходять плавні з першого дубля Приємний бонус — штатив у подарунок, якраз те, що треба для зйомок. Компактний, легкий, зручно брати з собою. Однозначно рекомендую!
- Каріна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Брала для звичайних відео й сімейних моментів — дуже сподобався. Картинка рівна, без дергання, користуватись легко. Компактний, зручно брати з собою. Класна річ для телефону!
- Єлизавета О***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Дуже задоволена покупкою — відео стало плавним, без тряски навіть у русі. Легкий, швидко підключився до iPhone, штатив у комплекті — приємний бонус. Для Reels і домашніх відео саме те!
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor
Ціна вигідна.
- Остапова А***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Где штатив по акции?
- Достоинства:
- Анна
- Недостатки:
- Нет штатива
- Олексій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Споодобався стабілізатор. Функцій дуже багато, всі працюють, навіть деякими, може ніколи не скористуєшся. Мы ще з ними розбираємося. Але вони є. Класно зроблений, матеріал пластик, все міцне, чітко фіксується, відчувається, що в руці тримаєш не якійся "дешман" який розвалиться вже через пару разів, а нормальний, якісний пристрій.
- Достоинства:
- Багатофункціональний пристрій, тривалий час працює в автономному режимі від батареї, матеріал, ергономіка.
- Недостатки:
- Телефон фіксується в пристрій або без чохла, або в тоненькому бампері. Інші товсті чохли не підійдуть. Но то таке!!!
- Вадим О***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
стабілізатор працює притензій немає, в оголошені вказано, що штатив і курс в подарунок, доступ до курсу отримав коли звернувся з питанням де штатив і курс, штатив я так і не отримав.
- Недостатки:
- оголошеня невідповідає дійсності
- Вадим О***
все прийшло
- Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Гарний якісний товар відповідає опису
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Цвет: Серый
Доброго дня. Враження перевершують очікування, стабільна робота та вдала ергономіка варті уваги.
- Достоинства:
- Стабільне позиціонування без зауважень
- Недостатки:
- За першу добу користування не вдалось виявити.
- Продавец 5FOX
Дякуэмо Вам за відгук!
- Остапова А***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Приехал стабилизатор. Новая почта не дала проверить его. Так как он в плёнке. Если он мне не подходит как мне его вернуть?
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Стабілізатор став виручалочкою для ведення ефірів в Тік ток та зйомок з демонстрацією товару
Рекомендую - Наталі Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Гарний стабілізатор, зручний у використанні. Рекомендую тим, хто любить знімати.
- Достоинства:
- Якісний
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Зручний і компактний стабілізатор, який забезпечує якісну плавну зйомку дякую за подарунки)
- Ілля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Дуже зручний стабілізатор, відео виходять плавні без тряски.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Дружина в захваті, як для СММ річ топчик.
- Достоинства:
- Все супер працює.
- Недостатки:
- Немає.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Скориставшись стабілізатором виявив проблеми після яких неможливо користуватись ним. В описі і люди в відгуках пишуть про 8 годин роботи. 30 хвилин від повного заряду до виключення!! Люди в відгуках ви взагалі користувались ним? які 8 годин?? При температурі нижче приблизно 14 градусів він починає жити своїм життям, виключається, повертається рандомно, знімати неможливо, я вже боюсь уявити що буде близько 0 градусів, також буває при піднятті стабілізатора вертикально зявляється сильне тремтіння і вібрація, що не дозволяє зробити кадр. Не рекомендую, не вартує своїх коштів.
- Достоинства:
- Непогано стабілізує, є 4 функції, але...
- Недостатки:
- 30 хв роботи замість заявлених 8 годин. дуже сильно глючить, іноді знімати неможливо, тремтіння. при низькій температурі виключається. Не рекомендую.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Дуже зручний та класний стабік. Найкращий в цьому ціновому сегменті. Дуже класно відгукується на рухи, легко ним керувати та знімати саме ті кадри, які задумано. Рекомендую
- Достоинства:
- Тривалість роботи, Плавність, Зручний хват
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Цвет: Серый
Прошло 5-6 месяц и устройство здохло!
Использовалось не больше чем раз 20-30
Показывает что заряжено до максимума, при включении, не работает стабилизатор, после устройство само выключает, джойстик не работает!- Достоинства:
- Недостатки:
- Китайський хлам
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Гімбал нормальний, добре з ним працювати, хоча спочатку потрібно його налаштувати та відчути. Дуже хороша опція для відстеження об'єкта. Батарея тримає довго, як на мене.
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Все сподобалось, все супер!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Акумулятор тримається досить довго, зроблений надійно, але досить великий. Якість відео настільки, наскільки дозволяє сам телефон, хоча стабілізація дуже хороша.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Загалом, рекомендую всім, хто хоче почати вести влог – не потрібно бути професіоналом, щоб робити класні кадри.
- Д. В*** ЗолотаревОтзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Відмінний стабілізатор. Управління плавне і при руху і на місці, відео виходить без ривків і тому подібного. Функцій для зйомок достатньо багато, щоб половиною з них так і не скористуватись : )
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Класна іграшка за адекватною ціною. Хороша якість виготовлення.
Рекомендую! - Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Хороший стабілізатор, все подобається, всі режими працюють. Дуже задоволена покупкою
- Микола І***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Стабілізація працює плавно, а вбудовані світлодіоди дійсно покращують якість запису при слабкому освітленні. Легкий і зручний, ідеально поміщається в рюкзак і швидко розкладається.
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Функція відстеження руху та міні-штатив у комплекті це мастхев
- Аліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Ще детально не тестували але Товар виглядає якісно,IPhone 15 pro та 13 pro max стабілізує супер
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Чудовий стабілізатор,IPhone 14 pro Max на відміну від ще двох які купувала стабілізує беж жодних проблем
Рекомендую! - Карина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Все чудово, мені сподобався
- Тимків І***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart
Хороший стаб поки шо розбираюсь з функціоналом та режимами по роботі немає ніякох дорікань все чудово працює продавцю дякую
- Достоинства:
- Ціна якість
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Дуже сподобався, гарна стабілізація. Товаром задоволена.
- Достоинства:
- Якісний, зручний та має гарну стабілізацію
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Серый
Якісний товар все чудово, дякую