- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: OPTIMIST
Пазлы в красивой плотной картоновой коробочке и ручкой (веревочка). Рисунок прикольный, весёленький и добрый такой). Ребенку очень при очень понравился. Советую
- Достоинства:
- Очень красивая картинка пазла и цена отличная
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все, як завжди, на висоті . Якість , ціна . Дякую
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікавий пазл з лісовими звірятками.
- Достоинства:
- Якісний картон пазла Надійна та зручна упаковка
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна якість. Видно що не просто взяли картинку й розрізали.
- Достоинства:
- Гарна ілюстрація й чудова якість
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий пазл. Пазли Dodo найкращі за якістю. Дитина часто складає, а пазл як новий
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пазл хороший, но прислали с браком в двух местах.
- Достоинства:
- Крепкие пазлы
- Недостатки:
- Брак в двух местах
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Татьяна Г***
грушу с жолтыми цветами поменяйте местами
- Наталия
Ну то зберіть правильно, та й брак пропаде))
Чи ви не бачите, що пазли не на своїх місцях?
Ті частини дійсно легко переплутати, але якщо взяти очі в руки, то все складається без проблем))
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пазлы отличного качества, но, к сожалению, этот пришёл без одного кусочка
- Достоинства:
- Пазлы не распадаются, качественно сделаны
- Недостатки:
- Пришёл без одного кусочка
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ребенку четырех лет очень понравился. Яркий, красочный, хороший размер пазлов, хорошая "сцепка" пазлы не распадаются.
- Достоинства:
- Яркий, качественный
- Соловьева Л***Продавец: Rozetka
Яркий,красочный,хорошо стыкуются пазлы.Внуки собирают с удовольствием
- Юлия Г***Продавец: Rozetka
Пазл обсерваційний DoDo Казковий ліс ще одна цікава і хороша новинка у нашій колекції пазлів ДОДО, наявність рамки з елементами допомогає найменшим діткам легко скласти його. рекомендую!
- Достоинства:
- рекомендую!
- Катя М***Продавец: Rozetka
Отличный пазл! Ребёнок 4х лет собирает с удовольствием! Качество как всегда радует! Детали плотные, удобно собираются, картинка красочная!
- Достоинства:
- Цена, качество
- Петр П***Продавец: Rozetka
Пазл обсерваційний "Казковий ліс" ще один чудовий і якісний пазл від Dodo. Якість як завжди на висоті: товстий і міцний палітурний картон, гарні і яскраві малюнки. Має гарну упаковку з ручкою, тож підійде для подарунку. Ми збираємо пазл, а потім шукаємо на зібраній картинці зображення з рамки за принципом віммельбухів. Пазл чудово тренує пам'ять, розвиває фантазію і уяву, логічне, просторове і образне мислення. Рекомендую
- Достоинства:
- Пазл чудово тренує пам'ять, розвиває фантазію і уяву, логічне, просторове і образне мислення