- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
ТАК ДОЛГО МЕЧТАЛА КУПИТЬ ИМЕННО ЭТОТ ОПОЛАСКИВАТЕЛЬ И С ТАКИМ АРОМАТОМ СВЕЖЕСТИ!!! БЛАГОДАРЮ ВСЕХ ВАС И ""РОЗЕТКУ""! ВЫ ВСЕ - ЛУЧШИЕ!!!
- Достоинства:
- ЦЕНА И КАЧЕСТВО. НЕПОВТОРИМЫЙ ЗАПАХ ПРИРОДНОЙ СВЕЖЕСТИ, КАК ПОСЛЕ ДОЖДЯ ИЛИ С МОРОЗА..
- Недостатки:
- НЕТ
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.408 л
Я люблю цей ополіскувач. Без нього речі здаються жорсткими
- Достоинства:
- Гарно пом'якшує речі
- Недостатки:
- Ціна стала завелика
Представник постачальникаІрина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Мій самий улюблений
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаОксана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Найприємніщий аромат свіжості, що зберігається на білизні доволі довго. Зручна велика каністра.
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаАлла, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Хороший и стойкий запах. Мне зашел)
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Лариса Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Добрий ополіскувач, приємний запах, добре виконує свої функції )
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Недостатки:
Представник постачальникаЛариса, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.408 л
Приємний запах
Представник постачальникаІрина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Элизавета З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Берем всегда ххл объем, очень выгодно.
Представник постачальникаЄлизавета, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Давно купляю Silan, запах тримається довго і не викликає алергії
- Достоинства:
- Хороший ополіскувач, приємний запах
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Якісний. Користуюсь кілька років
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ніна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Завжди ним користуюсь
- Достоинства:
- дуже длбрий ополіскувач.
- Недостатки:
Представник постачальникаНіна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Приємний аромат, тримається декілька днів, якщо правильно підібраний режим прання. Беру не вперше, і братиму ще. Приємна ціна по акції. Рекомендую.
- Достоинства:
- Дешево й сердито.
- Недостатки:
- Не виявив.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Користуємось багато років. Останні 2-3 роки замовляємо в Розетці. Нарікань і зауважень не було жодного разу!
Представник постачальникаВасиль, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 880 мл
все чудово
- Достоинства:
- великий об'єм. приємний аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаМарина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Лидия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Очень ароматный. Рекомендую кто любит сильный запах.
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
Представник постачальникаЛiдiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Відмінний ополіскувач... Приємний запах
- Достоинства:
Представник постачальникаМаксим, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Федір Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Загалом ополіскувач нормальний, ВАУ ефекту, ЯК ПАХНЕ НЕМАЄ!
Представник постачальникаФедір, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Користуємося миючими засобами цієї торгівельної марки і задоволені,рекомендую 100%
Представник постачальникаКостянтин, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена Д***
Согласна, кондиционер неплохой, если в розетке водой не разбавленный. Но там почему то в последнее время только так и делают, а покупатели будут думать на изготовителя.
- Костянтин М***
Шось я погарячкував з висновками,цей насправді розведений явно,в нас він для запаху окремих речей тепер використовується,бо придбали інший кондиціонер
- Мар'яна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л
Чудовий кондиціонер. Завжди ним користуюсь. Приємний аромат, відносно недорогий. Речі після прання м'які.
- Достоинства:
- Запах, м'які речі.
- Недостатки:
- Немає.
- Катя к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Неожиданно приятный запах - не химозный, буду брать снова
- Достоинства:
- Неожиданно приятный запах - не химозный, буду брать снова
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- ЮліанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.408 л
Улюблений запах. Купую тільки його вже протягом 3-4 років.
- Достоинства:
- Приємний запах, не збивається в згустки порівняно з дешевшими аналогами, речі після прання гарно пахнуть, трошки м'якші виходять, ніж якщо взагалі без кондиціонеру прати
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаЮліан, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Рекомендую
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Аромат приємний, тримається довго після прання
- Достоинства:
- Гарний аромат
Представник постачальникаІнна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Геннадій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Гарна ціна, швидка доставка
Представник брендуГеннадій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Приємний запах.
Якість
Акційна ціна- Достоинства:
- Смарт доставка та акційна ціна
- Недостатки:
Представник брендуАлла, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 880 мл
Ополіскувач сподобався, має приємний аромат, непогано тримається запах на речах.
Представник брендуДмитро, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Чудовий ополискувач,гарний ,ніжний аромат білизни після прання,рекомендую
- Достоинства:
- Об'єм,ціна,
- Недостатки:
Представник брендуСвітлана, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Крістіна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Все супер
Представник постачальникаКрістіна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Лариса Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Дякую, Дуже сподобався запах легкої свіжості .
- Достоинства:
- Приємний запах ,м'якість і ніжність речей
- Недостатки:
- Невиявилось
Представник постачальникаЛариса, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Быстрая доставка.
- Достоинства:
- Выгодно брать
- Недостатки:
Представник постачальникаЮрiй, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Все супер, задоволений
Представник постачальникаВладислав , дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тамара З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Нормальниц
Представник постачальникаТамара , дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Лана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Гарний, ніжний запах. Дякую.
Представник постачальникаЛана, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Лумініца Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Дуже гарний
- Достоинства:
- Велика бутылка,гарний запах!
Представник постачальникаЛумініца, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Дуже класний
Представник постачальникаНіна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Уляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.86 л
Свіжий, весняний аромат.
Представник постачальникаУляна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!