Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Серия Incanto italia «Nero intenso» насыщенный чёрный краска-краситель для ткани, 400 г

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Не сработало..делал по инструкции, может ткань не та..не шарю

• Продавец  BackColor

Доброго дня ! Серія Incanto Italia підходить для натуральної тканини з невеликими домішками синтетики. Фарбування при температурі 30-40-60° , краще обирати режим БАВОВНА! Якщо тканина не делікатна, краще дати вищу температуру. Чим вища температура, тим краще розкривається волокно і колір буде насиченішим.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Після фарбування і двох циклів прання без прального порошку, пофарбовані речі потрібно постійно прати окремо? Чи можна разом з іншими чорними речами (мають кольорові, або ж білі вставки) ?

Достоинства:
    добре фарбує
    • Продавец  BackColor

Доброго ранку! Можна прати з чорними речами разом

• Антонова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Фарба прекрасна, одяг набув яскравого чорного кольору. На рахунок пральної машинки хочу сказати, що барабан всередині не пофарбувався, але пофарбувалося зверху, де закривається барабан ( в мене вертикальна пралка). На цьому місці я попшикала засобом для ванни ( в мене був Galax), трішки почекала і протерла вологими серветками. Також прокрутила барабан донизу, там є такі пласмасові "закривалки", в них фарба скопилася. Протерла вологими серветками і все як нове. Не знаю, як інші фарби по якості, а ця сподобалася!!!

Достоинства:
    хороша фарба
    Недостатки:
    Недоліків поки що не бачу.
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Фарба чудова, зафарбувала плями на 100 %, одяг отримав друге життя.