- Ілона З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Мені сподобалася!
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук!
- Никита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Хто видумав такий незручний дизайн не знаю, але дитину щоб туди запакувати самотужки потрібно бути акробатом. Не вистачає більш жорсткого каркаса. Воно все зараза розвалюється і щоб це розібратися як одягати потрібно кожен раз витратити 5-10 хвилин. Без допомоги 2ї людини дуже складно це одягати. А ще щоб дитину не потурбувати то не можливо взагалі - ти поки посадишь - дитина оре вже як навіжена. Була в мене колись сумка памьятаю зручна у першої дитини, як рюкзак швидко натягнув - дитину зверху закинув і кайфуй - а тут дитину сюда запхати чи витягнути - це той ще челендж...лежить ця сумка десь у далекому кутку чекає свого часа щоб викинути.
- Достоинства:
- Матеріл приємний
- Недостатки:
- Дорога, незручна
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок!
Ми цінуємо вашу думку, але це все дуже індивідуально і кожна мама обирає те, що підходить саме їй та її малюку.
Розуміємо, що в будь-яку переноску можна посадити дитинку як правильно, так і неправильно. Тому завжди радимо слідувати інструкціям.
Ми неодноразово піднімали цю тему в нашій Школі свідомого батьківства разом з ортопедами і вони зазначають, що переноска абсолютно безпечна, якщо її використовувати згідно інструкції та дотримуватися усіх зазначених норм.
Усі нагрудні сумки Chicco визнано безпечними та рекомендовано Міжнародним інститутом дисплазії тазостегнових суглобів (InternationalHipDysplasiaInstitute – IHDI).
Завжди раді вам дати відповідь!
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Відмінний товар. Міцний, продумані деталі, акурано виконано
- Достоинства:
- Недостатки:
- За 4 місяці користування ще не знайшли
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо Вам за чудовий відгук!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Очень крутая штука,советую !
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Не так прост в експлуатации как о том пишет производитель(личное мнение)качественный материал,малыш правда пока не хочет,но думаю всё впереди,спасибо
- Достоинства:
- Качество материала
- Недостатки:
- Пока не обнаружила
Представник постачальникаДякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный с серым
Сумка кенгуру очень классная вещь!Но с 3 месяцев
Так как пока ребенок сам не держит голову то страшно его так носить.Но думаю возможно так как там есть поддержка для головы.Вещь!Рекомендую!- Представитель к*** Chicco
Анна, благодарим Вас за отзыв!
- Анастасия А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добрий день
Носим з 1,5 місяців. В цілому задоволені, швидко вдягається. Але хотілось би добавити додаткову фіксацію ніжок, періодично тканина там збирається і втрачається позиція «м», доводиться підтримувати
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
Зверніть, будь ласка, увагу, положення "обличчям вперед" підходить для дітей від 6 місяців, коли тазостегновий суглоб вже сформований, а дитина готова вивчати навколишній світ. Також дуже важливо, правильну позицію забезпечує мама, яка одягає переноску згідно інструкції.
Нагрудна сумка Chicco рекомендована для діток до 9 кг.
Ми у свою чергу хотіли б зазначити, що усі нагрудні сумки Chicco визнано безпечними та рекомендовано Міжнародним інститутом дисплазії тазостегнових суглобів (InternationalHipDysplasiaInstitute – IHDI).
Завжди раді вам дати відповідь!
- Анна К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Приобрели данную модель, очень довольны. Выручает. Советую.
- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
- Не нашли пока
Представник постачальникаДякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Никита Ю***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нам подарили данную переноску. Мы довольны!
- Достоинства:
- Качество и удобство в использование
Представитель поставщикаЩиро дякуємо за відгук!
- Инна Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Качественная вещь!!!Его купила моя сестра своему ребенку,потом перешёл к подруге,теперь мне передали и он как новенький,я ещё передам дальше!!Качество отличное!!!!Не рвется,очень надёжный и долговечный!
- Достоинства:
- Качество,надёжность!
- Недостатки:
Представитель бренда ChiccoИнна, благодарим Вас за отзыв!