Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Набор для занятий мозаикой большие фишки 16 шт. и карточки Quercetti ТKD34535

• Ніна О***

Гарна мозаїка, здорові деталі, дитина грається з нею не тільки як мозаїкою, ще будує з них вежі

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• Виктория Ж***

Гра чудова. Для двох років те, що треба

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.

• Юлія А***

Не те, що на картинці

• Мария Т***

#распаковкадети
    Купили ребенку на 2 годика. Очень хорошая задумка и воплощение, мозаика и конструктор 2 в 1. Ребенок сразу понял что к чему, играет в башни и мозаику, правильно расставляя детали по цветам. Качество на высоте, пластик без дефектов, обтекаемый, плотный, редко встречаются такие качественные изделия сейчас. Детали основания и мозаики можно использовать в разных идеях, постройках, развивать мышление в цветах, моторике, воображению. Картинки мозаики яркие, интересные, 4 карточки с рисунками с обоих сторон из ламинированного картона. Коробку используем для хранения, она тоже плотная, как чемоданчик. На подарок можно смело брать! У нас из множества подаренного это явный фаворит. Очень довольна покупкой и всем деткам рекомендую такую иметь. Розетка как всегда радует возможностью покупки качественных продуктов, спасибо!

Достоинства:
    Качество, задумка, необычный формат 2 в 1
    Недостатки:
    Не нашли
  • О.

Якісні матеріали. Великі деталі.
    #РОЗПАКУВАННЯДІТИ

• Наталія

#розпакуваннядіти
    Для маленьких діток досить гарна мозаїка. Крупні деталі. 2 варіанти гри. Картки не картонні, але гарної якості, двосторонні. Якісні матеріали. Рекомендую

• Руслана

Довго обирала. Нам майже 2,2 і це наша перша мозаїка. Купували пару тижнів назад, тому що: по-перше, мозаїка - це іграшка маст хев, по-друге, була дуже приваблива ціна (по акції), плюс хороший бренд, тому нарешті вирішили ознайомити синочка з даним видом іграшки. Я приємно здивована, що синочку іграшка зайшла дуже, особливо будувати вежі (як на фото), а ще більше потім руйнувати) Можна придумати безліч варіантів для ігор, граємося поки щоденно у різних варіаціях. Іграшка безпечна (великі деталі без дефектів), якісна, яскрава. Деталі білого планшету легко поєднуються між собою. Коробка призначена для подальшого зберігання всіх елементів, можна на подарунок. Пс: картинки досить цупкі (приблизно тонкий картон), але ми поки їх не використовували, незабаром ускладнимо гру) Якщо ви обираєте першу мозаїку, однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Вище плюс коли обирала, читала відгуки про інші бренди, де з‘єднувальні частини ламаються. Таке собі. У даній іграшці такого точно немає.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Світлана Ц***
    Продавец: Rozetka

Гарний варіант познайомити дитину з мозаїкою, так як ця відрізняється яскравістю, насиченістю кольорів і яскравістю. Детальки якісні, гарно розвивають моторику. Для самих маленьких, старшим за 3 роки вже надовго не буде цікаво.

Достоинства:
    Яскрава, міцна, розвивальна, цікава
  • Інна Н***
    Продавец: Rozetka

гарний пахєзл цікавий, дуже яскравий, дитині цікаво бавитись, є допоміжні картинки щоб складати. Підійде чудово з 3-4 років

Достоинства:
    яскраво, цікаво та якісно
    Недостатки:
    нема
  • Вікторія С***
    Продавец: Rozetka

У нас такая была одной из первых мозаик. Что нравится - крупные детали и много вариантов игр с ними. Модно и цвета учить, и башни строить, и собственно как мозаику использовать. Супер игрушка для знакомства ребенка с таким типом игр. На возраст 2-3 года скорее, с 3 лет уже последнее модно брать