Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кукла Miraculous Супер-кот 13 см DD655743

• Юрій Ш***

Дуже поганий

Добрий день! На жаль, з відгуку не розуміємо чому така низька оцінка товару. Якщо товар з браком, зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Андрій Х***

Не якісна. Відвалилась нога у перші 10хв, не поламалась, а саме відвалилась. Замотав чорним скотчем, не тримається.
    Хвіст напевно відпаде на другий день.
    Оверпрайс сильний

Достоинства:
    Норм вигляда
    Недостатки:
    Не якісна

Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Наталія М***

Купувала доньці 8 років, дитина активно гралася, іграшки цілі, міцні. Розмір гарний.

• Ольга Б***

Качество игрушки очень плохое, ребёнок успел поиграть пол дня, играл аккуратно, игрушка не падала, развалилась просто в руках!!!

Достоинства:
    На вид красивая игрушка, есть сходство с героем из мультфильма
    Недостатки:
    Качество отвратительное!!! Ребёнок был очень расстроен!!!
  • Иван С***

Хорошее качество, руки, ноги, голова, туловище двигается. Запах отсутвует. 13 мс высотой.

Недостатки:
    Не двигаются крылья, хвост думаю скоро потеряем (он отсоединяется)
  • Кудря В***
    Продавец: Rozetka

Игрушка развалилась пополам в первый же день от падения на пол.... Расстроились все.

Достоинства:
    Сходство с героем любимого мультфильма
    Недостатки:
    Качество