Отзывы покупателей о Развивающие игровой стол Labyrinth IG-OL185812 Smoby

Оценка пользователей 3.6/5
  • Коровина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дитині дуже сподобалася іграшка, чудова якість

Добрий день.Дякуємо за ваш вибір та відгук. Для нас важливо знати, що дитина та Ви залишились задоволені. Завжди Вам раді, гарного дня!!!

• Адріана Б***

Найкращий столик!

Добрий день, Адріана. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги, оскільки ваше задоволення є нашим пріоритетом. Дякуємо за відгук. Гарного дня!

• Діана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TotalWOW. Цвет: Разноцветный

Нет звуковых и световых эффектов. Звук - пикает, все) Абсолютно не соответствует такой цене игрушка. Не рекомендую

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    Дорого. Не соответсвует характеристикам
    • Продавец  TotalWOW

Добрий день! Дякую за відгук. Звуки є, відповідно до віку дитини, є пищалки на сортері столику. Мелодій немає. Столик дуже якісний, має має багато функцій, які підтримують задоволення - сортувальник форм, доріжка для м'ячів, рахівниці, ріжки та дзеркало, що обертається
      в набір також входить катапульта для метання м'яча, що дозволяє тренувати моторику і наймолодших. Ніколи не було нарікань на цей товар. Вірю, що Ваш малюк буде гратися з задоволенням.

• Ксенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже класна іграшка. Дитині дуже подобається. Якісний пластик, нічого ніде не тріснуло. В активній експлуатації вже 5 місяців у нас всі деталі були, але будьте уважні, ці детальки скріпленні між собою на спеціальну пластикову основу, бо я спочатку викинула, а лиш потім зрозуміла, що не вистачає чогось і передивилась сміття добре, що знайшла

Достоинства:
    Сортер, якість
    Недостатки:
    Наліпки, що йдуть в комплекті. Моя дитина облизувала кубики і наліпки просто розійшлись
  • Анжела Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Був подарунок малечі на Новий Рік, учора зібрали, не вистачає 2-х деталей у червоному кольорі, довідправте будь ласка

Достоинства:
    Гарний, функціональний
    Недостатки:
    Не доклали деталей
    • Елена В***

Вітаю чи знайшли деталі? В нас подібна проблема. Загубились деякі фігурки. Цікаво чи можна щось підібрати взамін

• Анжела Ш***

Вітаю, дали просто 2 сертифікати по 200грн, напишіть у службу підтримки

• Ельміра М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Столик вартий кожної копієчки

Достоинства:
    Дитина в захваті, а я можу зайнятися домашніми справами
    Недостатки:
    Не знайшли де знаходяться батарейки, куди вставляти

Добрий день, Ельміра, раді, що ви задоволені покупкою іграшки ТМ SMOBY. Дякуємо, що знайшли час, щоб поділитися вашим відгуком. Бажаємо , щоб іграшка ТМ SMOBY приносила задоволення та радість дитині. Завжди Вам раді !!!