Отзывы покупателей о Органайзер для хранения вещей нижнего белья одежды носков набор 2 шт коробок ящиков с прозрачной крышкой 40х28х20 см в шкаф комод тумбу для гардероба комнаты спальни гардеробной 3DTOYSLAMP

Оценка пользователей 4.86/5
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Товар прийшов з пошкодженою кришкою

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино. З Вами зв'яжеться менеджер!

• Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзери справно тримають форму, шви міцні, з ними гарно грати у ігру “знайди шкарпетки” – тепер все на своїх місцях. Зручно й практично!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Допомагають навести порядок у шафі. Кришка прозора — видно шо всередині.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Зручно і практично, допомагає наводити лад у шафі.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Аріадна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дуже зручно і геть не займає багато місця.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аріадно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Альбіна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Взагалі кайф, як все розклалось по полицях і ніби порядок реально зайшов. Матеріал міцний.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Альбіно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елеонора Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзер доволі зручний, усе загромаджене тепер по осередках і видно. Трошки не вистачає яскравих кольорів, але для шафи норм.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ярослава Г***

Зручно, компактно, шви міцні . Прозора кришка -клас

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ярославо! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Це реально крутий органайзер! Всі шкарпетки і ремінці тепер на своїх місцях, а забагато простору для всяких дрібниць. Плюс, кришка прозора – видно шо всередині, зручно!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Людмило! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олександра Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзери зручні для зберігання речей і дійсно допомагають позбутись безладу. Шви міцні

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Андрій С***

Якість чудова, рекомендую органайзери

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Поліна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Місткі та зручні органайзери. Отримала те, що і хотіла!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Поліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Юрій К***

Чудові органайзери! Рекомендую.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Надежда К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Задоволена покупкою. Дякую за швидку доставку.
    Товар якісний та відповідає очікуванням, недоліків, інших дефектів не знайшла.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Надію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!