Отзывы покупателей о Набор органайзеров коробок контейнеров ящиков 3 шт с ячейками 32 х 32 х 11 32 х 16 х 11 32 х 32 х 11 в шкаф комод тумбочку для организации хранения вещей одежды белья носков ремней галстуков для гардероба комнаты спальни гардеробной серый 3DTOYSLAMP

Оценка пользователей 4.92/5
  • Наталья Ч***

Дякую, це просто мастхев

Достоинства:
    Якісні та незамінні* повністю відптвідають фото та опису
    Недостатки:
    Не виявила, навіть після тривалого використання*
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Аделіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзери супер для розкладки шкарпеток і ременів, все чітко і компактно.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аделіно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Василина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Спочатку хотілося трохи більше яскравих кольорів, але зараз бачу, що нейтральний відтінок вписується краще в інтер’єр. Загалом круто, що можна все побачити й не ритися кожного разу.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Василино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Саме на такий набір я й розраховував.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Валерій С***

Хороший органайзер

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Валерію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Наталья С***

Гарна якість,зручні.

Достоинства:
    Перегородки не тканинні,не зминаються
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Зручно, якісно, не дорого.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Аліна

Норм)

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олена Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Брала на глаз особо не задумываясь о размерах, а оказались до воли большими, плюс оболденного качества,стилизация тоже на уровне. Не ожидала просто от такого товара такого хорошего качества, спасибо большое

Достоинства:
    Большой размер, компактные, лёгкое сложить, стильные, перегородки в сеточку что очень удобные.
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ірина Ш***

Гарні, зручні та якісні!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Набір дуже сподобався, дякую за швидку доставку

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Валентино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Аліна

Дуже гарно зроблені

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!