Отзывы покупателей о Органайзеры кофры 3DTOYSLAMP набор из 4 сумок для хранения вещей одежды постельного белья подушек одеял игрушек текстиля тканевые плотные складные вместительные большие прочные практичные стильные 65×50×30 см в шкаф стеллаж на полку в гардероб бело-чёрные

Оценка пользователей 4.9/5
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Ідеальний варіант для економії місця в шафі. Зручні, місткі та міцні. Гарна якість.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Морозова О***

Зручні, вмістки

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Василь К***

Сумки класні, місткі!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Василю! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• В'ячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Отримали органайзери. Покупкою задоволені! Гарна якість, все добре. Рекомендуємо!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, В'ячеславе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Відмінна якість товару. Все відповідає опису продавця!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Леонід Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Набір гарний. Якість сумок чудова.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Леоніде! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Данило В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзери топ, заїхав на нову квартиру і нікуди було складати речі, тепер проблема вирішена)

Достоинства:
    вартiсть
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Данило! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Бокси супер! Якість приємно здивувала. Дякуємо за відмінне обслуговування та якісний товар!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Катерино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Тетяна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Задоволена товаром і обслуговуванням. Дякую.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Товар прийшов швидко, гарної якості

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дар'є! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!