- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
Купувала для тренувань, покупкою дуже задоволена. Тканина м'яка, приємна до тіла, руки в них не пріють. Довжина чудова — захист рук на висоті. Великий плюс, що після прання вони не сіли, не втратили колір і тримають форму. Рекомендую!
- Достоинства:
- Приємний матеріал, добре перуться, зручні в намотуванні.
- Недостатки:
- Жодних
- ЕвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
Чудові бінти
- Достоинства:
- Якість, розмір, матеріал
- Недостатки:
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
Порвалися через декілька використання
- Назар К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
Бенти жахливі прийшли всі пошкоджені чомусь неможу додати фото а так всі потягані і подерті
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
Поки користувався тільки декілька разів, але бинти класні. Матеріал якісний та приємний
- Достоинства:
- Якість, матеріал
- Продавец Kangarox
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові зустрічі з Вами!
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
Хороші бинти
- Продавец Kangarox
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам важлива думка кожного клієнта. Будемо раді бачити Вас знову!
- Данило Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
Искал именно эту ткань и такой размер. Очень хорошие бинты, советую к покупк
- Марія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
Гарні та якісні
- Владислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
хороші бинти, з хорошого матеріалу
Дякуємо!
- Валентин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Красный
Все супер. Якісно і швидко
Дякуємо!
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
Товар якісний, бинти не розтягуються, швидка доставка
- Юрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
Дуже вузьке кільце для великого пальця, ледве вліз
- Достоинства:
- Якісні бинти
- Недостатки:
- Вузьке кільце на палець
- Іра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Длина бинта: 4. Цвет: Черный
Використовую на тренуваннях – зручно, надійно, нічого не розпускається. Дякую велике