- Мар'яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll
Гроші на вітер, мало того, що посередині якась лінія, виглядає дибільно, так ще й до плівки все липне і сенсор погано працює. Гроші на вітер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Абсолютно не продуманий товар
- Продавец rodolmoll
Доброго дня, Мар’яно!
Шкода, що у вас залишились негативні враження. З вашого опису схоже, що плівка була поклеєна з порушенням інструкції — лінія посередині може виникати, якщо не знято монтажний шар або плівку не розгладжено правильно.
Надішліть, будь ласка, фото поклеєної плівки нам у приватні повідомлення — ми з радістю допоможемо розібратись та підкажемо, як це можна виправити.
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll
Наклеїв плівку, по центру якась полоса яка діле заїусну плівку на 2 частини, якась тупість.... по краям не достає та погано тримає
- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- По центру полоса
- Продавец rodolmoll
Шановний Ярославе!
Дякуємо за ваш відгук. Смуга по центру – це тимчасове явище, яке зникає після повного приклеювання плівки. Вона самостійно вирівнюється через деякий час, особливо якщо правильно розгладити поверхню.
Щодо країв – давайте розберемось разом! Напишіть нам у особисті повідомлення та надішліть фото, ми підкажемо, як виправити ситуацію або запропонуємо рішення. Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені!
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll
Важливе доповнення до минулого відгуку - плівка не порушує роботу сканера відбитків пальців на екрані
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: rodolmoll
Тільки що приклеєна плівка,приємні враження)
Надіслали швидко,попри святкові дні. Набір включає все, що треба для поклейки- очистити,прибрати пилинки, приклеїти і розправити. Хто робить перший раз, як я - подивитися відео в інтернеті. Плівка закриває всю підсвічену частину екрану. До країв лишається 1-1.5 мм,як раз щоб не задирати краями чохла. Точно сумістити з вирізом камери - треба прицілитись. Набір прийшов якісно запакований в пухирчастий конверт- Достоинства:
- Перший день - тільки приємні враження
- Недостатки:
- Не виявив