Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Игровые беспроводные наушники Onikuma GT808I с 2.4G + Bluetooth, съемным микрофоном, RGB-подсветкой, для ПК, PS4, PS5, телефона Black

Оценка пользователей 4.7/5
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Гарний звук, мікрофон. Працюють чудово.

Дякуємо за відгук

• Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Пропрацювали рівно 3 місяці і тріснули. Не падали, завжди висіли під своєю вагою.
    Виявилося що мікрофон є десь в середині і якщо зняти зовнішній то тебе теж чують хоч і погано

Достоинства:
    Зручне підключення до комп'ютера, смартфона
    Недостатки:
    швидко зламались, мікрофон працює навіть якщо вийняти зовнішній
    • Продавец  NG-Store

Добрий день. Нам прикро, що у вас виникла така ситуація.

Водночас хочемо звернути увагу, що у разі виникнення будь-яких проблем із товаром насамперед варто звернутися до продавця. У такому випадку питання можна вирішувати в рамках гарантійного обслуговування або перевірки товару.

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Дуже гарні, зручні навушники, дуже чистий звук. А ще кращий продавець, в наш час зустріти таких порядних продавців це практично не можливо. В наших навушниках зломалося кріплення, користувався син дуже обережно, але у всьому бувають дефекти. Я тільки спитала чи це гарантійний випадок, випадок не гарантійний, але зі мною зразу зв'язався продавець і запропонували відправити нові навушники, які ми сьогодні отримали. Продавець ще й доставку оплатив, аж не зручно. Рекомендую продавця та товар!!!

Достоинства:
    Зручні, чистий звук, гарно регулюється
    Недостатки:
    Не виявили
    • Владимир С***

Тобто, те що вони тріснули - то не є недолік?

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Гарний заук, зручні навушники, але дуже швидко відламався навушник від дуги, читаю що це не тільки у нас така проблема. І як пише Розетка, що це не гарантійний випадок. Дуже прикро :(

• Продавец  NG-Store

Добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникла така ситуація.

Незважаючи на те, що цей випадок не підпадає під гарантійне обслуговування, ми готові піти вам назустріч. Ми безкоштовно обміняємо навушники на нові.

Найближчим часом ми самі зв’яжемося з вами, щоб узгодити всі деталі. Дякуємо за ваш відгук!

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Навушники прийшли швидко,все гарно запаковано, брали на подарунок, мікрофон працює чудово,звук також гарний,за такі кошти товар чудовий

Достоинства:
    Мікрофон,звук
    Недостатки:
    Дуже стисла інструкція,розібралися самі
    • Продавец  NG-Store

• максим б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Хорошие наушники за свою цену.

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Навушники не прям «вау», за свої гроші норм, а от мікрофон у них чудовий. Думав, просто звичайнісінький мікрофон, але, як виявилося, ні — він буквально пригнічує всі шуми на фоні, а звук максимально чіткий і приємний. Щодо навушників спочатку не розібрався, але потім зрозумів, що якщо кнопку муту (вимкнення) мікрофона затиснути, то вмикається щось типу об'ємного звуку. Для прослуховування музики норм, а для ігор, навпаки, краще вимикати, бо, наприклад, у тій же CS звуки кроків будуть глухі.

Достоинства:
    Микрофон, об'ємный звук
    Недостатки:
    Трохи малі, давлять
    • Продавец  NG-Store

Дякуємо за відгук!

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Чудова гарнітура. Можна далеко відійти від комп'ютера, швидко підключається до смартфона чи комп'ютера. Але практично відразу болить голова - мабуть завелика для цих навушників. А мікрофон на стільки чутливий, що чути що роблять через 2 кімнати. Виставив чутливість на 20% щоб хоч трохи було тихіше...

Достоинства:
    Чудовий звук, швидко підключаються
    Недостатки:
    Дуже тисне голову, занадто чутливий мікрофон
    • Продавец  NG-Store

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Навушники не приєднуються до флешки в комплекті. При першому ввімкненні працювало, а за кілька хвилин звук просто зник. При включені голос каже “pairing”а далі нічого. Підключив по блютуз до телефона і працює. Слів немає…

• Юрій К***

Ніби вирішив це питання, але зразу появилось інше: звук переривчастий, з шумами, і час від часу на кілька секунд відʼєднується від флешки, потім само приєднується.

• Продавец  NG-Store

Добрий день. Щодо підключення, це не технічна проблема. Режими потрібно переключати. Для найшвидшого вирішення таких питань рекомендуємо звертатись до нас за номером телефону або на вайбер.

• Влад В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Навушники дуже класні якісні!

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

По такой цене отличные наушники, купила для работы, довольна.

• Ярослав Щ***

Навушники сподобались

• Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Купив на початку осені, все було добре однак взимку відмовляються працювати на вулиці у телефоні. І навіть зараз весною коли стало тепліше. В теплому приміщенні все добре

Недостатки:
    Не працюють в холод, 7 градусів і нижче.
    • Продавец  NG-Store

Дякуємо за відгук.

Звертаємо увагу, що ви не зверталися до нас із цією проблемою по гарантії або для консультації. Ми завжди готові допомогти покупцям розібратися з будь-якими питаннями щодо роботи товару.

Також варто враховувати, що всі пристрої з акумуляторами можуть працювати нестабільно при низьких температурах, оскільки холод суттєво впливає на роботу батареї. Саме тому виробники електроніки рекомендують не використовувати подібні пристрої в умовах мінусової температури.

Якщо проблема зберігається — будь ласка, зверніться до нас через гарантійну підтримку. Ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.

• Arystarkh
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Якісні наушники при приємній ціні

Достоинства:
    Якісний звук, різна можливість підключення, легко міняти звук
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  NG-Store

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Отличные наушники, но есть небольшая путаница с моделями

Достоинства:
    - Долго держат без зарядки
    - В игровом режиме скорость передачи звука и сам звук на уровне
    - Заряжаются быстро
    - Достойный микрофон в комплекте
    - Возможность подключится через блютуз
    Недостатки:
    - Модель GT808 (маркировка на наушниках и на самой коробке)
    - Подсветка, приходится при каждом переключении режима ее выключать
    • Продавец  NG-Store

• Продавец  NG-Store

З моделлю все ок) це просто наше маркування в описі. Товар повністю відповідає опису і характристикам.

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Навушники класні. Навушники купув для доньки. В ліцеї дистанційне навчання. Корустується з 2 листопада. Ніяких проблем. Донька задоволена. Заряд тримає більше 2 днів при роботі з ранку до вечора. Особливо це було відчутно, коли не було світла 5 днів (за цей час світло включали 2 рази на 15 та 25 хвилин). Зручне підключення до телефону та до компьютера. Рекомендую.

Достоинства:
    Підключення, тримає заряд
  • Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Чудові навушники, підключились через донгл одразу без будь яких проблем, 2 тижня політ нормальний, мікро за свою ціну дуже хороший, не відвалюється зв'язок, син сидить близько 5-6 годин, заряду вистачає з головою. Добре було б додати якийсь копіїчний шумодав, але то таке) Якісні навушники не за всі гроші світу.

Достоинства:
    Підключення, мікрофон, звук
    Недостатки:
    Поки немає
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Навушники брав дитині, йому дуже сподобалися

• Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Подарили данные наушники, что могу сказать. Отличные наушники для гейминга! Четкий звук, микрофон тоже чисто слышно. Батареи хватает на долго.

• Альона Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Гарний товар за свою ціну. Звук добрий. Добре працюють по блютуз та через шнур

Недостатки:
    Працюють на діапазоні вище 2.4
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Купляли навушники сину підлітку на подарунок. Йому сподобалися, звук нормальний, зручні

Достоинства:
    Гарний звук, знімається мікрофон
    Недостатки:
    За тиждень користування не знайшли
  • Ігор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Батарея тримає довше ніж вказано в характеристиках

Недостатки:
    Не виявив
  • Ірина Д***

Чудові навушники. Працюють на відмінно

• АНДРІЙ К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Відповідають опису. Сину дуже сподобалися.

Достоинства:
    Універсальні з підключення.
  • Кізіма В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Дитині сподобались , зручні та яскраві.

Достоинства:
    Не тільки бездротові. Якщо сіли можна підключити на пряму.
    Недостатки:
    Виявилось що не з усіма телефонами працює. До телефону дитини не підключається. Не підтримую всі андроїди.
  • Виталий Н***

Все працює

Достоинства:
    Якісні
  • Нестеренко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Купував як дитячий подарунок на таємного санту, перед відправкою далі перевірив, все на місці, повна комплектація, все працює, лише до 2.4G ресівера не дістався, оскільки він міцно запакований. Відчувається зручно на голові, приємна на дотик тканина і зручний мікро.

Достоинства:
    Все як заявлено, класна ергономіка, швидке підключення, інтуїтивне налаштування
    Недостатки:
    Аж підозріло все круто)
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Круті навушники, виконують свою роль на відмінно

Дякуємо за відгук

• Ирина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Дякую за навушники. Син задоволений. Звук супер, дизайн теж.

Достоинства:
    Все чудово
  • Богдан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Покупкою задоволений недоліків не знайшов працює все справно

• Олександр

Хорошие наушники

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Навушники 10/10 за свою ціну. Часу роботи вистачає грати два дні, дальності сигналу щоб ходити в них по всій квартирі. На голові сидять комфортно, вушна раковина повністю поміщається всередину навушника та вуха не болять

Із негативного міг би виділити те, що навушники озвучують голосом дії типу вимкнути мікрофон, вимкнути підсвітку. Кнопки взаємодії на навушниках достатньо гучні. Програмно змінити не можна, але зовсім і не заважає.

Мав проблеми з підключенням через USB 3.0 (малий радіус роботи навушників виходив), все вирішилось підключенням до порту USB 2.0.

Враховуючи ціну, навушники 10/10, магазин 10/10.

Достоинства:
    Ціна, зручність
    Недостатки:
    Без суттєвих недоліків
  • Андрій Р***

Купував дитині, дуже сподобалися

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Onvyx. Цвет: Black

Шукав навушники, щоб добре було мене чути в мікрофон і без проблем підключатись до ПК, ноутбука. І дійсно мене преклрасно чути В КС , чудово чути коли реелиш рейди в WOW !
    Загалом це круті навушники, я інколи використовую їх на всю потужність замість колонок коли монтую відео і щоб було чути що змотував . Заряджаю їх десь раз в день при постійно використанні

Достоинства:
    Мікро, звук
    Недостатки:
    нема
  • Олександр М***

Хороші навушники

• Назарій П***