Отзывы покупателей о Косметичка органайзер женская дорожная маленькая для косметики и бассейна UnA прозрачная для душа размер S черный + 1 шт крючок (136.0002)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Віктор Г***

Дякую, все супер!!!

• Продавец  Vital Vibe

Вітаємо, Вікторе!

Дякуємо Вам за відгук про дорожню косметичку органайзер UnA. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та відзначили позитивний досвід використання.

Така прозора косметичка для душу та басейну дійсно є зручним і практичним рішенням, адже дозволяє швидко знаходити необхідні речі, компактно їх зберігати та брати із собою у поїздки або спортзал.

Якщо Вас цікавлять інші органайзери для косметики або аксесуари для подорожей і зберігання, рекомендуємо ознайомитися з нашим асортиментом:
      ссылка

Дякуємо Вам за довіру та будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe. Цвет: Розовый. Высота: 12. Ширина: 21

Дякую.Все норм!

Достоинства:
    Швидка доставка.Дизайн.Потрібна річ.
    Недостатки:
    На загибах важко ходить замок
  • Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe. Цвет: Черный. Высота: 12. Ширина: 21

якість хороша. доставка за один день. дякую.

• Мирослава Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe. Цвет: Черный. Высота: 12. Ширина: 21

Супер и качество и объем.

Достоинства:
    Вместимая для косметики
    Недостатки: