Отзывы покупателей о УМБ Promate PowerUp-Duo 5000 mAh, USB-C порт, USB-C/Lightning штекеры Вlack (powerup-duo.black)
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Після того як з 3% я залишилась стояти бозна-де, і не могла навіть таксі викликати, я вирішила що мені портібен такий павер. І насправді він дуже часто вже мене виручав. Він маленький компактний і швидко заряджає мої пристрої де би я не була. Та і сам він достатньо швидко заряджається.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції Promate.
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Використовую ще як заряд для велофар та габаритів. Телефон на 5к батареЇ заряджає майже на фулл (Я був в щоці).
- Достоинства:
- Швидко заряджає, компактна, гарна збірка.
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції Promate!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Компактний розмір. Зручний в експлуатації
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції Promate!
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Дуже компактний powerbank з вбудованими роз'ємами. Але 5Ah тут немає.
На зарядку від 0 до 100 піщло 16,6Вт/год. Тобто в перерахунку на номінальну ємність Li-Ion акумулятора 3,48Ah. Враховуємо ККД на зярядку, і маємо приблизно 3,2Ah вбудованого акумулятора.- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Тут немає 5000mAh
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук та вибір продукції Promate. Стосовно ємності акумулятора, то під час тестування повербанк показав відповідність характеристик заявлених виробником. Можливо Вам попався брак. Рекомендуємо звернутися до СЦ Розетка для діагностики товару та гарантійного обслуговування.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Iphone 13 заряджає з нуля до 100%. (Батарея 3000 мАч)
Samsung s23 ultra з нуля до 50%. (Батарея 5000 мАч)- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Не відповідає технічним характеристикам
Представник постачальникаДобрий день!
Шкода, що у Вас склалося таке враження. Справа в тому, що всі виробники вказують фактичну ємність батарей УМБ. Втрата mAh відбувається при конквертації заряду батареї( що має напругу 3.7V) на порт USB (який потребує напругу 5V). Також не варто забувати про коефіцієнт корисної дії, що в сучасних УМБ складає приблизно 85%.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
Шановні розробники.
Поясніть чому коли він сам заряджається починаючи з 10% до 60% він споживає 11 ват
Після 70% там вже йде 8 ват і далі ще менше.
Виходить в середньому його зарядка відбувається при 10 ватах з натяжкою- Достоинства:
- Розмір ,якість
- Недостатки:
- Сам довго заряджається
Представник постачальникаДоброго дня! Це залежить від зарядного пристрою, яким Ви заряджаєте УМБ.
Свої функції виконував, але не довго через низьку якість самого акумуляторного елемента.
Перші раз 10 працював ок, потім поведінка змінилась на розряд нормальнийдо 60%, далі різке падіння рівня заряду і різкий нагрів. Дякую, що без теплового розгону.
Вивів його з експлуатації через ризик теплового розгону акумулятора.- Достоинства:
- Розмір і функціонал, якість механічного виконання.
- Недостатки:
- Якість акумуляторного елемента.
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Рекомендуємо звернутися до СЦ Розетка для діагностики Вашого товару та гарантійного обслуговування.
- Едуард К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный
После покупки работал так как нужно, айфон 13 про заряжал с 20% до 90%, потом он начал все меньше и меньше отдавать с 100% заряда вплоть до того что 16 про макс заряжает с 25% до 50% и умирает
- Достоинства:
- Компактный, есть быстрая зарядка
- Недостатки:
- Мне попался брак (надеюсь)
Представник постачальникаДоброго дня! Шкодуємо про негативний досвід. Зверніться до Сервісного центру Розетка, для діагностики товару та гарантійного обслуговування.