Отзывы покупателей о Портативная Батарея Proove Hyper Flux 22.5W 10000mAh Black

Оценка пользователей 4.43/5
  • Антон Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Повербанк класний, дуже приємний на ощюп, нажаль не перевіряв на скільки його хватає, думав дівчині подарю на 14 лютого, але нажаль розійшлися.

Достоинства:
    Приємний на ощюп та швидка зарядка
    Недостатки:
    У неї зникли до мене чуства
  • Анфіса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Чудовий павербанк!

• Деревянко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Відправили іншу модель павербанка,по ціні однакові,але той що вислали більше роз'ємів,вага і розмір,а я вже страховку оформила,а потім тільки вскрила упаковку і побачила що не той

Достоинства:
    Ще не бачу
    Недостатки:
    Для мене це розмір недостаток,бо хотіла менший
  • Ваня М***

Все чудово, бистра зарядка, Дизайн, Дуже чудовий мені подобаеться

• Віктор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pGame. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Компактная модель, вполне сравнимая с xiaomi, подтверждает реальную ёмкость с учётом преобразования (~60% от номинальной) Продавец работает оперативно.

Достоинства:
    Хорошее качество, ёмкость соответствует
    Недостатки:
    По одному разъему USB и Туре-С. Но для меня этого вполне достаточно.
    • Продавец  pGame

Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені якістю й роботою моделі. Ми цінуємо довіру клієнтів і раді, коли товар повністю виправдовує очікування. Гарного користування й до нових покупок

• Єлізавета Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EgorosHUB. Емкость батареи: 20000. Цвет: Голубой

Дуже швидка доставка, умб дуже компактна та гарна. Буду ще замовляти

Достоинства:
    Маленька, не важка і дуже гарна
    Недостатки:
    не має
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Дякую за швидке опрацювання замовлення та доставку. Товар відповідає своїм характеристикам та ціні. Покупкою задоволений

Достоинства:
    Компактний, з швидкістю зарядкою
    Недостатки:
    Не має
  • Остап М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 20000. Цвет: Голубой

не рекомендую,не читав відгуки і клюнув на цей павер, працює погано, дисплей дуже часто показує малий заряд хоч він повністю заряджений

Достоинства:
    компактність,зовнішній винляд
    Недостатки:
    дисплей часто показує неправильно і відповідно не заряджає телефон