Отзывы покупателей о Электроплед с подогревом 145х75 см от USB и павербанка, электро одеяло с тремя режимами нагрева для дома, офиса, автомобиля и путешествий, портативная тепла с подогревом для рук, ног, спины и шеи.
- Микола Р***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
За свої кошти продукт не дуже По прогріву аналогічні, хоча плед має більшу площу, прогрів відбувається лише в 1-2 місцях, якщо накинути на себе - це спина.
При спробі загріти ліжко ввечері (плед був рівно розстелений і зверхи прикритий одіялом) за більш ніж годину теплим було лише місце під 5-тою точкою, решта ліжка холодна.
По своєму досвіду, за аналогічні кошти, краще взяти кілька менших джерел тепла як електрорукавички, або вже повноцінну електроковдру від розетки, яку можна підключати до зарядної станції, що й зробив, але вже постфактум, на жаль(- Достоинства:
- Стильний, зручний як пончо, частковий прогрів
- Недостатки:
- Нагрів тільки в 1-2 місцях, не по всій площі пледу
- Продавец EKILIMOK
Дякуємо за ваш відгук. Водночас хочемо уточнити, що наведена у ньому інформація може вводити інших покупців в оману.
Плед має 8 точок нагріву, які зображені на інфографіці та відповідають фактичній конструкції товару. Усі 8 зон нагріваються. Плед розроблений у форматі пончо, тому забезпечує нагрів як спереду, у зоні грудей, так і ззаду.
Також плед можна використовувати як електропростирадло — лежати безпосередньо на ньому. При цьому не потрібно підкладати між тілом і пледом додаткове простирадло або іншу тканину, оскільки це значно зменшує відчуття тепла. Для такого використання необхідно лежати безпосередньо на поверхні пледа.
Щодо порівняння з іншими товарами — вважаємо, що воно не зовсім коректне, оскільки різні товари мають різне призначення. Цей плед призначений як компактне джерело локального обігріву, особливо актуальне під час блекаутів або відсутності електроенергії, коли немає можливості використовувати звичайні електроприлади чи зарядні станції.
Порівняння з придбанням кількох окремих пристроїв, наприклад рукавичок із підігрівом, не зовсім відображає призначення та можливості саме цього пледа.
- Рустем І***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
В описі написано, що його потужність менше, ніж нагрів від розетки. Тому готовий був, що від павербанку не буде гріти так, як від розетки.
Кнопку потрібно утримати, щоб вона активувалась - засвітилась зеленим кольором, це найнижчій рівень нагріву 45 градусів , потім натискаю - синій (55), потім червоний найвищий (65). Або відразу світиться червоним. Зараз в жару мені жарко тільки від флісу ))) але відчуваю рукою, що він теплий, тобто нагрівається.
Можливо правильно буде сказати, що він не стільки зігріває (нагріває) а «підтримує» тепло людини, тобто не дає втрачати тепло в холодному приміщенні взимку. Це як пенопласт, але ним не укриєшся )))
Взяв на випадок блекаутів та відсутності опалення в багатоквартирному будинку. Планую використовувати від зарядної станції від usb на ніч в ліжку - під ковдрою чи покривалом він буде набагато краще гріти, або вдень як накидку на плечі, і теж краще, наприклад, під жилетку, тому ефект має бути відчутнішим.- Достоинства:
- Хороша альтернатива за відсутності опалення, застібка-молнія для плечей
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Продавец EKILIMOK
Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!
- Микола Р***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
Підключав до 3-х різних павербанків, ноутбуку та навіть у юсб-роз'єм подовжувача - не працює, блимає 1 раз індикатор і все, більше ніякої реакції.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец EKILIMOK
Добрий день, все правильно, ви під’єднуєте до повербанку, індикатор блимає - І потім треба затиснути кнопку на 3 секунди щоб він почав працювати (індикатор буде світиться).
- Микола Р***
Після затискангя кнопки - нічого не відбувається, пончо було годину підключене до павера, при цьому від павера в мене навіть роутер працює.
- Микола Р***
Представник продавця оперативно зконтактував і виконав заміну товару, наразі все ок - побачимо як буде з тривалим виклристанням.
- Губіна М***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
На мій зріст 163 вистачає. Інструкція зробленв на ОК - коротко і лаконічно.
- Достоинства:
- Навіть в оффлайн режимі - ок. Гріє в червоному режимі - супер. Білий режим - просто для комфорту. Синій - не використовувала..
- Недостатки:
- Не маю поки що, аби кошара не обісцяв, бо вручну прати стрьомно...
- Продавец EKILIMOK
Дякую за ваш відгук. Приємного користування!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
Вері гуд
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
Гріє не дуже, ледь відчувається.
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Продавец EKILIMOK
Ковдра гріє на червоному режимі на нагрівальних елементах до 45 — 48 градусів. Все як заявлено у характеристиках.
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
Дуже не задоволена,на червоній кнопці (максимальний режим) ледь-ледь відчувається тепло. Спочатку не зрозуміла,кто кого гріє. Можливо проблема від того що з павербанку,а не від розетки. Але в будь-якому випадку занадто дорого,особливо в наші часи
- Достоинства:
- Цікава штука)
- Недостатки:
- Дуже переоцінили цей гаджет
- Продавец EKILIMOK
Температура 40-45 градусів на нагрівальних елементах, як заявлено у характеристиках (перевірено електричним термометром). Можливо павербанк не надто потужний.
- Сергій Б***
Дивіться щоб павербанк чи мережевий адаптер видавав більше 10 w і 2А, інакше буде слабо гріти. Бо я її використовую навіть як електропростирадло, і нормально гріє навіть коли в кімнаті 13 градусів. І так, ви сильно переплатили, бо я її брав 7 січня за 830 грн, потім продавець офігів і почав за 1800 потім 2150 ну і от фінальна ціна. Хоча вони всі однакові ці накидки.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
Файно гріє. Навіть не очікував.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
Сподобалось, в наш час це саме то що потрібно, особливо коли працюєш в приміщенні при температурі 9 градусів.
Рекомендую!!! - Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
Очікував явно на інший результат. За такі гроші можна звичайну, а не електро ковдру купити, яка буде значно тепліше. Вперше купую подібне, тому були певні очікування, які не реалізувались. Його можна використовувати хіба що як пончо, й то якщо температура повітря не менше 15 градусів. Спати на ньому не вийде, вкриватись ним теж не вийде. При температурі менше 15 градусів взагалі безкорисна штукенсія.
- Достоинства:
- поки не виявив
- Недостатки:
- безкорисна штука
- Продавец EKILIMOK
Дякуємо за ваш відгук але товар відповідає фото та опису. Він не використовується як електро простирадло, для цього є інший товар, який теж працює від USB, і можна використовувати як електро простирадло. Все залежить від розміру тіла, якщо дитина чи підліток можна і укриватись. Але він предназначени щоб використовувати його як пончо.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
Доньці сподобалося
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
Добре
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: EKILIMOK
Це дуже корисна річ!!!!! Зігріває як плед а також як пончо! Дуже задоволена!