- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: MSTR
Товар отримала пошкодженим. Дуже дивно що продавець відправляє такий товар, коробка від товару виглядає цілою. А ось навіть не всі є кусочки від пошкодженого товару.
Прикро що Розетка тримає і рекомендує такі магазини.- Недостатки:
- Пошкоджений товар.
- Продавец MSTR
Замовлення було відправлено у цілій заводській упаковці, та ви могли перевірити його на Новій пошті та відмовитися від отримання.
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MSTR
Нібито не погано працює, вологу збирає.
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MSTR
На Жаль мені він не допоміг, волого як була на вікнах так і лоишилась. Тепер є плачущі вікна і ця штука.
- Достоинства:
- не знайшов
- Недостатки:
- не працює
- Продавец MSTR
Він починає робити не зразу, спочатку він збирає вологу з повітря
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MSTR
Гарний
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: MSTR
Отримала товар у цілій транспортній та заводській упаковці. Під час отримання коробки була без жодних пошкоджень.
Після розпакування вдома виявилось, що дно резервуару пробите важкою таблеткою з реагентом, яка знаходилась всередині без жодних захисних прокладок. Через це товар непридатний до використання.
Продавець не визнав проблему як дефект товару та запропонував лише знижку на наступне замовлення.
Рекомендую уважно оглядати товар повністю саме у відділенні перевізника та враховувати ризики внутрішнього заводського пакування.- Недостатки:
- Скористуватися не вдалося, немає амортизації між таблеткою та резервуаром, через що дно пробите під час доставки чи до.
- Мельниченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Jackie
Супер поглинає вологу у шафі.
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корисна річ, особливо коли є проблема з мокрими вікнами.
Представник брендуДякуємо Вам за вибір та що знайшли час повідомити нам про Ваш позитивний досвід використання нашого продукту!
- Анатолій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар поганий, за 4 дні поглинув грам 50 води
- Достоинства:
- Недостатки:
- Викинуті гроші на аітер
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вистачило на три тижні. Різниці не відчула.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм ,тільки швидко закінчується картридж
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таблетка одразу після покупки в руках розшаровувалася
Поставили на кухні, за пару тижнів уже таблетки немає, а глечик навіть на половину не наповнився..Це при тому, що в тому ж приміщенні додатково використовували підвісний осушувач- Достоинства:
- приїхав
- Недостатки:
- пара тижнів- і таблетки немає
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Майже не працює. Ніби є якась водичка всередині, але дуже мало, вікна всеодно мокрі, вологість велика в кімнаті
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таблетка за два дні зтікла вниз і на цьому все.
- Недостатки:
- Безтолкова річ
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Метр в кубе
Приїхало швидко.
Користуємся кілька днів. Була проблема: торцева кімната 18м2, зараз топлять не дуже, на стінах з'явилась сирість. За цей час помітно стало краще, стіни сухі. Рідини в контейнер зібралось десь 0,5-1 см. Як не дивно :) але працює.
Саму таблетку раджу руками не брать, і виймать з упаковки обережно, бо може просипатись. - Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Метр в кубе
На превеликий жаль на пошті не оглянула товар
Прийшов поломаний - ЕрікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це більше не варіант. Вологість лише 60% по вікнами льється вода, раніше такий брикет вистачало на 1-2 місяці при вологості 72%,а тепер не встигла покласти - вже нема
На фото де є пісочний годинник, це добра як я поклала вологопоглинач ceresit stop волога (таблетка 460г)- Достоинства:
- Вже нема
- Недостатки:
- Швидко тане, всього два тижні при вологості 60% по вікнами як текла вода, так і продовжує...
- Еріка
Останні п'ять років, в Закарпатті, вологість повітря на вулиці, через теплу зиму, 85-90% , в мене новий будинок, і три вентиляційні шахти на 50м.кв.
Дуже допоміг осушувач повітря Hyundai
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вода в середині зʼявляється , але вікна як пливли так і мокрі…
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Jackie
Один з двох замовлених вологопоглиначів прийшов з надбитим низом( дірка з приблизним діаметром діаметром 5 мм)
Дуже прикро, адже був запакований у коробку, отже продавець свідомо поклав пошкоджений пристрій в упаковку.- Недостатки:
- Прийшов пошкоджений
- Продавец Jackie
Повернення товара або коштів за товар відбувається на протязі 14 календарних днів згідно Законодавства Украіни з моменту його покупки, якщо товар механічно не пошкоджений чи якщо пошкодження виявлені при прийомці товара у пунктах видачі. Нажаль, якщо клієнт прийняв товар і через деякий час виявив пошкодження або якщо неправильно його використовував - повернення вже неможливо
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За перший день використання вже біля 100 мл рідини в контейнері
- Достоинства:
- Працює
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила цю штуку,на наступний день зібралась вода,на вікнах немає конденсату,працює чудово,хочу ще замовити в спальню
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не щнайшла
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Jackie
Працює відмінно, рекомендую!
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Слухайте, я в шоці. От реально.
Тиждень тому занесла у будинок дуже вологі сирі піддони. Ну... Вони сохнуть тіпа. Вологість у кімнаті зашкалює.
Замовила на Розетці оцей вологопоглинач. Не дуже вірила у те, що це диво техніки може якось працювати.
Вчора ввечері поставила біля піддонів.
Сьогодні зранку результат. Дивіться фото.
Я просто не вірила, що таке можливо!
Аж ось.
Єдиний недолік: інструкція з використання аж на нижньому боці коробки. (Фейспалм!)- Достоинства:
- Диво! Він реально працює!
- Недостатки:
- Інструкцію важко знайти
- София Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно в квартирі мокрі вікна, побачимо як справиться ця штучка
- Олександр Д***
Як справляэться?
- наталя с***
Ну як?
- Людмилка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Jackie
Мені зовсім не зрозумілий механізм його роботи , в нас пітніють вікна, розраховувала на сухість вікна в результаті кількість вологи на ньому не змінилася, в чаші ніби є рідина але що конкретно було вібранно не зрозуміло...думала почекати можливо треба більше часу...поки не витерла самостійно вікно не просохло
- Ермолова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Jackie
Нужная вещь осенью и зимой
- Достоинства:
- Поглощает влагу
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся вже роками. Свою функцію виконує, але в мене таблетки вистачає максимум на 3 місяці влітку.
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, як і очікувалось.
- Інна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбавши його, побачили, як багато води у нас на підвіконні з орхідей і зі скла після ночі опинилося у ньому.
- Достоинства:
- Ефективний
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
на кімнату 14м2 вистачає ідеально. користуюсь більше року
- Достоинства:
- знижує вологу
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала з надією, що вирішить проблему мокрих вікон. На місяць вистачає двох таблеток, волога збирається в контейнер, але вікно як текло, так і тече
- Кравченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неэффективное.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не оправдывает даже затрат на нено(
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбавши цей вологопоглинач виявився зовсім не практичним, при заміні таблетки всі зажими зломались! Гроші на вітер! Не раджу!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- 100%
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прислали розбитий
- Недостатки:
- Розбитий
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вологу не дуже прибирає. Але запах цвілі прибрав. Так я і не зрозуміла його роботи.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після народження дитини ми зіткнулися з проблемою надмірної вологості повітря в квартирі, бо постійно щось кип'ятимо, перемо, сушимо тощо. Апокаліпсис досяг того, що на вікнах щоранку збиралося конденсату стільки, що на підвіконнях були калюжі, а стіни покрилися конденсатом, на якому виросла пліснява. Оскільки особливо альтернатив не знайшли, зупинилися на цих осушувачах. Тут написано, що один поглинач працює з приміщенням 20 кубічних метрів. Зверну увагу, що це об'єм, а не площа в метрах квадратних. Навіть якщо у вас стеля дуже низька, це все одно більше двох метрів, а отже площа кімнати об'ємом у 20 кубічних метрів буде менше 10 квадратних метрів. Це дуже маленька контура! То ж навіть у двокімнатній хрущівці вам може знадобитися до п'яти штук. Але тим не менш вони справді поглинають вологу. В нас стіни висохли через три-чотири дні, а кількість конденсату на вікнах стала набагато меншою. Тепер це тільки незначне запотівання скла. Гігрометр в коридорі раніше показував не менше 80 відсотків відносної вологості, а тепер вранці показує 60, в день - після стерилізації дитячих пляшечок парою - може піднятися до 70 з гаком. Звісно, краще було би поставити нормальні вікна, утеплити стіни, подбати про витяжку. Але як швидке тимчасове рішення такі поглиначі мають право на існування. Маю надію, що коли дитина підросте, ми будемо менше продукувати водяної пари вдома. Іронія ситуації в тому, що раніше ми навпаки зволожували повітря, а тепер осушуємо)))
- Достоинства:
- Поглинає вологу, немає чому ламатися
- Недостатки:
- Дорогі розхідники
- ЕвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Допомагає, але вистачає на пару тижнів.
- Достоинства:
- Свою роботу виконує
- Недостатки:
- Швидко закінчується таблетка