Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Набор инструментов профессиональный для автомобиля 53 предмета, CRV-сталь, Набор инструментов универсальный 53 в 1+ кейс, Голубой (3537368542)

Нет в наличии

4.1/5
Оценка пользователей 4.1/5
  • Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Товар прийшов добре упакований, інструменти добрі , чоловіку сподобалось

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олександр

Ну таке собі.

Недостатки:
    Качество бажає кращого, але не можу сказати що л***о... Кейс не качествено зроблено(
    Більше негативна чим задоволення
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.

Нам прикро, що набір інструментів не повністю виправдав ваші очікування. Водночас хочемо зазначити, що ви отримали саме той товар, який представлений на фото в картці товару. Ми уважно стежимо за відповідністю опису і зображень до фактичного наповнення комплекту, і до цього набору раніше не надходило подібних зауважень від інших покупців.

Набір містить 53 предмети, і як для свого цінового сегменту, він пропонує функціональність, що відповідає повсякденним завданням. Якість елементів CRV-сталі відповідає характеристикам у межах призначення — універсальний побутовий набір для автолюбителів та домашнього користування.

Зі свого боку завжди відкриті до зворотного зв’язку і прагнемо допомогти, якщо виникають будь-які труднощі у використанні. Якщо у вас залишилися запитання чи сумніви — будемо раді проконсультувати особисто.

Також звертаємо увагу, що коментарі з використанням ненормативної лексики можуть бути видалені модерацією згідно з політикою маркетплейсу.

Дякуємо, що обрали нас, і бажаємо гарного дня!

• Александр В***

Всё устраивает, спасибо.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Влад М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Зручний, компактний, приємний у використанні

• Анатолій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Товар прийшов досить швидко. Підійде буквально для всього, що потребує ремонту

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Для домашнього використання, саме те що потрібно.

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Помічний набір для переважної більшості випадків

Достоинства:
    Мінімальний набір необхідних насадок
    Недостатки:
    Пластикові замки
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Задоволені покупкою, плюсом є швидка відправка. Вже поремонтували вдома все що було зламано, тепер на готові в машині під рукою.

Достоинства:
    Універсальний, все компактно у валізці поміщено. Не займає багато місця в машині. Якість гарна, як на мене.

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

На дотик посредствений Китай.

Достоинства:
    Недостатки:
    Така собі покупка, не відповідає фоткам!
    • Продавец  LICVID-SHOP

Шановний Олексію, Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що набір інструментів не повністю виправдав ваші очікування. Щодо якості матеріалів
      Набір виготовлений із CRV-сталі (хром-ванадієвої сталі), яка широко використовується в інструментах завдяки своїй міцності та зносостійкості. Проте відчуття матеріалу може залежати від особистих очікувань та порівняння з преміальними брендами. Щодо відповідності фото
      Фотографії товару зроблені при оптимальному освітленні та можуть трохи відрізнятися візуально. Якщо має місце суттєва невідповідність, ми будемо вдячні за деталі, щоб перевірити інформацію та виправити можливі неточності. Якщо у вас виникли питання щодо використання або якості інструментів, ми завжди готові допомогти. Нам важливо, щоб покупці залишалися задоволеними товаром та сервісом. Дякуємо за вашу думку, вона допомагає нам ставати кращими!

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Якщо потрібно щось серйозне ремонтувати то цей набір вам не підходить, якість трещітка взашали прокотилася

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що набір не виправдав ваших очікувань. Цей інструмент розрахований на побутове використання та невеликі ремонтні роботи, тому для більш серйозних завдань можуть знадобитися професійні інструменти. Щодо якості тріскачки – ми передамо цю інформацію постачальнику для перевірки. Якщо у вас виникли труднощі з товаром, будь ласка, зверніться до нас, і ми постараємося знайти рішення! Дякуємо за ваш відгук і будемо раді допомогти!

• Сер В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Достаточно широкий ряд инструментов. В работе опробованы биты, качество металла хорошее. Биты выдержали и остались в целости . Головки пока не использовались.

Достоинства:
    Все как в описании
    Недостатки:
    Не обнаружены.
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Андрей Я***

Все добре. Якість непогана