Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Защитный чехол-накладка Macbook Air 15.3 M2 A2941 (2023г) / M3 (2024г) A3114 / M4 (2025г) A3241 / М5 А3498 (2026г) Прозрачный

Оценка пользователей 4.4/5
  • Олександр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Monrouk. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 15.4

Все підійшло. Швидко відправили.

• Продавец  Monrouk

Дякуємо за відгук та чекаємо знову!

• Олександра

Буквально за перші 30 хв як одягнула чохол, одразу подряпався - хоча я нічого не робила з ним. Також, помітила, що чохол погано прилягає зверху, коли його відкриваєш, то кришка окремо від чохла відкривається

Достоинства:
    Швидко відправили товар
    Недостатки:
    Дуже швидко царапається, не щільно прилягає зверху до ноутубку
    • Продавец  Monrouk

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією.

Подряпини та недостатнє прилягання чохла — це не той досвід, який ми хочемо забезпечити нашим клієнтам. Звертаємо увагу, що подряпини зазвичай виникають внаслідок механічного впливу, а не з’являються самі по собі.

У деяких випадках проблема з приляганням може виникати, якщо верхню кришку було встановлено не до кінця або неправильно — рекомендуємо перевірити цей момент.

• Светлана П***

Дякую, якість відмінна. Чохол-накладка підійшов ідеально.
    Дякую продавцю за оперативність.

• Продавец  Monrouk

Дякуємо за відгук та чекаємо знову!

• Микола М***

Якість товару достойна, але я не рекомендую взагалі подібні чохли на макбуки
    Воно тяжке і кришка може хитатись

• Ирина Д***

Якісний товар, все підійшло до міліметру, відправили швидко. Рекомендую

Дякуємо за відгук.